143

анонимен

преди 5 години

Цъфти икономиката на мутренския бизнес в страната! Необразовани, нагли и алчни работодатели мачкат тези, които им работят, като им плащат жълти стотинки! Ето защо, 85% от трудещите се, не усещат "ръста на икономиката"! Ще кажете, искайте по-високи заплати, вие сте си виновни! И да поискаме, няма кой да ни чуе!

142

Анонимен

преди 5 години

До ШароСамо да ти кажа следното IT консулт в България на средно ниво - 1900 лева след таксите, на месец. IT консулт в Дания на средно ниво - 1800 лева... За три дена, след такси.Обяс и това, моля те?Може би са им ниски стандартите, знам ли?

141

Анонимен

преди 5 години

Помня как беше преди 12-15 години. Дрехите които носеха хората бяха доста по-евтини и ментаджийски от битаците, колите бяха поне три пъти по-малко, още се движеха соц-коли, заведенията и ресторантите бяха с много по-елементарно меню и с долнопробно обзавеждане и т.н. По-добре се живее сега, но просто хората харчат повече отколкото им позволява стандарта на живот.

140

Поручик Ржевски

преди 5 години

Всяка богата държава има развита собствена индустрия - например производство на автомобили, самолети, машини за промишленоста, компресори и т.н. В България всичките тези индустрии затвориха и сега се търсят бармани, сервитьорки, масажистки и продавачки. Няма как да има високи доходи.Абе върнаха ни в първобитния строй.И всички гледате хората на запад, не знам защо не гледате хората в Африка и Бангладеш.В Африка строят капитализма от 1000 години и още немат за ядене....

139

$$$$$$$

преди 5 години

до Шаро -проблема е че това е буре с барут омразата в народа зрее и повярваи ми тя е огромна въпрос на време е да избухне... а и не съм само аз имам много както е описано в статията 85 % от работещите българи 85 %%%%%%%%% ШАРО!!!!Ти си богатеи" един ден ще се сетиш,какво съм ти писал ама ще е късно.. :))и ПАК КАКВО СИ ЗАВЪРШИЛ ТИ??

138

Невена

преди 5 години

До Отговор Не мога да се съглася, аз лично имам две висши образования и работя на 3 места,оправям се, но не мога да остана безучастна към повечето хора,които едва свързват двата края,не мога да приема това, да гледам как ровят в кофите и умират без време и не си дояждат толкова хора.Каква е тази държава, в която само образованите могат да живеят добре,а и това не е така.Ами болните, ами инвалидите,а и не всеки може да е висшист, да ги горим в газовите камери ли...

137

lele

преди 5 години

Цъфти като джендерски ***...

136

$$$$$$$$$$

преди 5 години

ДО БОЙКО-Проблема в Бг е:Много ниски минимална и средна заплата/много скъпи цени на стоки и услуги/разминаване,корупция в бг съда факт,корупция в прокуратурата факт,в МВР,купуване на шофьорски книжки и дипломи,лекарски грешки, 240 депутата в малка България,ромска а и български престъпност и особено битова,домографски сриф 6 000 000 население от 9 000 000 факт,нередовно изпалщане на заплати ниски пенсии факт!!!!!!!

135

$$$$$

преди 5 години

До Шаро-Да охранителите на Бойко Борисов може и да вземат по 1500 лева ама ела в провинцията бе да видиш колко звемат.

134

$$$$$$$$$

преди 5 години

До Шаро-Абе въобще не лежа а пък и аз не ти пиша за мерцедеси и за палати а за нормални доходи за всички!Ти като не си отайка за твойте 43 години,какво си купил дом,кола,какво бе шаро кажи честно??Един германец на средна заплата и един бг строител на средна кои живее по-хубаво?Ако се плаща по 1200- минимална и 2000 лева средна в провинцията няма да има безработни и не желаещи да работят!КАПИШ??

133

Бойко.

преди 5 години

Преди 10 години, да дойде ГЕРБ на власт, се чакаше 12 години за кола, па и за кола пари немахте, а сега само по Гърция и Турция ходите всяка събота и неделя. Правителство е стабилно и нека още 10 години все така да ви водя.

132

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Икономиката ни...цъфти в акъла на Тиквата,която в момента е начело на многострадалната ни...Геновева.Спокойнооо,5 века сме...търпели да ни управляват...друговерци,че този...нашенец няма да...изтърпим някакви си 20-30 години.За късмет на...всички,10-сет вече...минаха.

131

бай ганю

преди 5 години

ако има компетентно правителство което да си подреди къщичката провеждайки нужните институционални реформи,съдебна,здравна административна образувателна тогава ще се създадат много по подходящи правила и условия за проспериращ бизнес като силен двигател на икономиката ни,при липса на батак и корупция в институциите ни няма желание за функциониране и развитие на този двигател

130

$$$$$$$

преди 5 години

до Шаро-Като пояснение мои приятел си купи Опел за 6000 лева момчето вика брато 5 месеца само домашен боб и картофи докато изплатя колата нема заведения нема мръвки ем Шаро важно е че момчето има стар Опел и да тои е богат" *--* грешна представа имате за това кои богат и кои бедняк...

129

Анонимен

преди 5 години

До Шаро 138. Шаро ти явно живееш, в някоя друга държава или реалност. Цяла Европа призна, че стоките, които потребяваме са второ и трето качество, но за теб са по-добри. Купуването на повече стоки в икономиката е среден показател или с други думи, ако едни са увеличили консумацията си на месо, зеленчуци и плодове, а другите ядат само леща, боб, хляб и кисело мляко, значи средно имаме увеличено потребление на стоки и всичко наред, нали ? Нищо, че тези вторите са само на леща и боб, нали така ?

128

Шаро

преди 5 години

До $$$$$$$Абе лyмпeн, аз не съм в чужбина. В България съм и съм си екстра. Не съм неграмотен като тебе, имам акъл, имам образование и най-вече УМЕНИЯ и затова получавам прилични доходи. ПАК ТЕ ПИТАМ- ти какво точно умееш, че смяташ, че трябва да ти плащат повече от това, което взимаш сега. ?

127

$$$$$

преди 5 години

До Шаро-Целта Шаро не е да имаш пари само за алкохол и цигари и за евтин салам целта е сам да си постойш/купиш жилище и качествен автомобил и отделно да си гледаш децата ако имаш такива разбира се, а такива тарикати като теб ги имам познати и роднини пушат и пият и в дома си нямат какво да ядът и нямат тв и интернет че не са ги палща ли сега е ноември а те нямат дърва за огрев визирам сестра ти например и не само тя...когато си купиш собствено жилище хубаво и обширно и авт. с минимална заплата

126

Анонимен

преди 5 години

Освен ГЕРБ, май никой друг не вижда "подобрената икономическа ситуация".

125

Анонимен

преди 5 години

Прага не.!

124

До 137 Отговор

преди 5 години

На всекиму според способностите, но не в България. Това ли е позитивното?!