203

Анонимен

преди 5 години

А бе вие в България що искате заплати от правителството? Нали има пазарна икономика! Социализ(ъ)*** си отиде а и профсъюзите! Не го ли забелязахте бе роби на социализма и на всички (к)лизми!

202

Анонимен

преди 5 години

Веске, математиката, статистиката са ти проблеми! Морфологията, граматиката, словосъчетанието са ти проблеми! Що ни мъчих с твойте глупости

201

Петко

преди 5 години

85% не го усещат по джоба си защото вместо да работят те мрънкат по форумите. Всички в България искат висока пенсия и никой не иска да работи. Но държавата е най-виновна че насърчава всичко лошо чрез действия и бездействия.

200

Анонимен

преди 5 години

До manАз съм искаш. Последваха само 8% увеличен ие. След 7 месеца ми писн и сега работя самостоятелно. Имам таиз възможност. И правя далеч повече пари, но и аз не усещам това подобрение в икономиката. Всичко е същата мизерия. София продължава, сщда прилича на пост социалистически гето, колите са все така 20 годишни бараки. Навсякъде само евти и магазини, "левчета" и "second hand". И сравненията, че сме по-добре днес отколкото 96а са смешни.

199

Анонимен

преди 5 години

Моята кола е чисто нова с евро 6,данъкът и се увеличава 600%

198

Анонимен

преди 5 години

Нови данъци на автомобилите и НОВИ ДАНЪЦИ на НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ-град Бургас и Варна са обявени като курорти от национално значение и данък сгради се вдига четворно за жилище,ЧЕСТИТО!

197

man

преди 5 години

Мрънкачи, отивате още днес при гадния шеф и искайте двойна заплата! Не сменете? Защото сте само Мрънкачи, а и сте наясно какво ще последва. За вашата позиция чакат още 20 на опашка, без претенции за заплата... Та мизерствайте по форумите и си мислете, че БСП или ДПС ще променят нещо :)

196

se

преди 5 години

Цъфнаха в Америка всички десни ***.Идват сеят разруха и после Америка си ги прибира.Имена няма да споменавам за да не се обидят но обществото вижда какво оставят след тях.Обезлюдена страна !А иначе ,,цъфтим"......

195

Питам

преди 5 години

Как да се усети ръст на нещо, което не съществува?? Нали Бойко все туризъм иска да се развива? Как ще трупа пари бизнесът *(мут'рите), като няма кой да им работи???

194

Щерю

преди 5 години

Очаквайте скоро - Икономиката ни цъфти, но 99% не го усещат по джоба си...

193

Един

преди 5 години

До дедо Ташунко Епа ГЕРБ е отдел кражби и продажби на бившата БКП. Така че, голяма икономика, няма що.

192

Хи-хи-хи

преди 5 години

Ха-ха-ха, икономиката ни цъфти... Хи-хи-ха-ха-ха... Ох, че смях. Цъфнала, ха-ха, та чак вързала.

191

Анонимен

преди 5 години

Смях в залата.Това да не е извадка от 14ия конгрес на БКП от 1984та година.Цъфнали са ви налъмите.

190

Анонимен

преди 5 години

130 милиарда БВП и пак най бедните мишоци......

189

Стамат

преди 5 години

Ашколсун на т.нар. "икономика"!

188

Анонимен

преди 5 години

Работодателя иска да му работиш за 10 пъти повече от колкото заплата ще ти даде да почне да дава 10 те пъти повече иначе няма да му работи никой

187

Анонимен

преди 5 години

Ако на някой му изкарам 20 бона ще си ги взема и 20 те даже и от него ще взема ако мисли,че ще ми даде само 2 няма да стане

186

дедо Ташунко

преди 5 години

" Икономиката ни цъфти?????" Има ли България икономика? " Покупко продажби, разводи и кражби" - казваше Радой Ралин, светла му памет!

185

Анонимен

преди 5 години

До завалияАз, заплатата, ще си я изкарам, ама едно бизнесменчета, като тебе, така са вързали всичко, че ядете от тези пари и и хвърлят трохим.

184

Анонимен

преди 5 години

- Нема пари - каза шефа на докато миеше уникалното си състезателно Ферари от 1961-а година, за което беше инсталирла специален асансьор, за да може, да го качи на 12 етаж и да го мие с маркуч. - На загуба сме, даже мисля, да ви го смъкна. Като на Карибите, където имам малък остров, ниски заплати - щастливи работници!