123

$$$$$$

преди 5 години

До 134 Всъщност огромния проблем, че на ceляндypите, колкото и пари да ви дадат, пак ще сте недоволни. Ако ще да ви направят заплатите по 10 хил. лв. пак ще са ви малко. Вие просто нямате насищане. Не съм съгласен едно е да вземаш 500-700 лева и да се оплаакваш и друго е да вземаш 1500 лева чисто и да си охрана например 8 часа 5 дни в седмицата в провинцията а 10 000 лева са много найстина то да се вдигне стандарта на обикновения българин като на шведа пък нека се оплакваме!!

122

Шаро

преди 5 години

До НевенаЖивота като цяло е по-добър. Във всяко отношение. Всичко!!! Народа потребява повече и по- добри стоки и услуги, отколкото преди 10 г. А ако вземем годините преди 2005 г. тогава вече разликата става огромна и е в полза на сегашното време.

121

Отговор

преди 5 години

До Невена 119 Позитивното е че скъсахме със соца и на всекиму според способностите.

120

$$$$$$$

преди 5 години

ДО Шаро А пък и аз ако вземам по-вече пари,ще имам и за заведения и за почвки и за основни разходи и за автомобил и за цигари и алкохол.Ама Шаро ти батков си гол чаламлия нема 2 лева в джоба си живее на чужда къща Д на детето си не е копил една детска количка с негови пари гледа къде има аванта и той като сестра си ама иначе му стигали парите ахаххаахха ще си дойеш брато гол и бос от чужбина но и с съсипано здраве от цигарите и алкохола запомни ми думите,нищо,че съм ГЛУПАВ"!!!!!

119

Анонимен

преди 5 години

Икономиката ни цъфти заради вдигнатите данъци и такси. Защото да не се заблуждаваме, нашата икономика се крепи не не производството, а на данъците и таксите. И именно по тази причина се вдига сега всичко шоково, просто парите в хазната рязко намаляха...

118

Анонимен

преди 5 години

Парите в джоба ми намаляват всяка година и го усещам много добре. Това намаляване на доходите ми, означавало, че икономиката цъфти!!!

117

$$$$$$$$

преди 5 години

Огромния проблем е че с 500 -700 лева не се живее дори в провинциялно село нашите политици с какво допринасят за България та вземат по 4000-7500 лева че и крадат разбира се??Ако взема 1200 минимум до 2000 леав чисто в провинцията и си обикновен работник на днешния стандарт разбирам да кажеш, че парите стигат ама с 500-700 лева смешна работа,глад и мизерия това са 85 % от българите работещи българи а ако сложим и пенсионерите с пенсии по 160-400 лева ...жалка история!

116

Анонимен

преди 5 години

Където работя заплатите са си на нивото от 2008-*** година. От тогава растеж няма.

115

Как хм

преди 5 години

Всичко е свързано в държавата, ако имаме високи доходи, ще имаме голяма покупателната способност , производителите ще печелят повече и повече пари, ще се въртят в държавата. С тези малките заплати и доходи , хората си копуват само най необходимото.

114

Невена

преди 5 години

До Шаро Напиши нещо аргументирано, какво ни е добре,а не да нападаш

113

Анонимен

преди 5 години

Аа... Вий прагчето неми ги барайте....

112

до шаро

преди 5 години

На черното бяло не мога да кажа,а иначе изобщо не съм мрънкащ човек,но безмислено да ти обяснявам

111

$$$$$$

преди 5 години

До Шаро-Ти като си умен защо не кажеш какво работиш сигорно си хамалин в чужбина и живееш с 10 човека в апартамент ))?Минималната заплата е бруто 560 лева чисто 460 стигат само за храна за 1 човек!А за ток,вода,отопление,семейство,автомобил-кредите и лекарства 500-600 лева са малко за стара баба като теб пенсионерка не за млад мъж.Минимум 1200 лева чисто в провинцията на човек другото е подигравка.Изчислено е от западни експерти,че на един човек в бг провинцията само за храна са нужни 550 лева

110

Чиновник

преди 5 години

До ЦениКои цени са по-високи от европейските бе, мaлoyмник? Посочи конкретни примери, щото само така, с опорните точки не вървиш.

109

Анонимен

преди 5 години

Какъв растеж сънуват ГЕРБ?!За последните 14 години инфлацията е 62%, а заплатата ми се повиши с 31%, т.е. обеднял съм с 31%. Това ли е растежа - обедняването?

108

Шаро

преди 5 години

До НевенаТакива като тебе, където и да отидете, все ще мрънкате ще мучите, че ви е гадно. За вас мрънкането и черногледството са като водата и въздуха.

107

Анонимен

преди 5 години

Цъфти тя amчъм гиби!

106

Анонимен

преди 5 години

е**ти и статията , пропагандният отдел на Работническо Дело пасти да яде .

105

Невена

преди 5 години

Принцип на Гьобелс, за лъжата,та и така е с нашия икономически цъфтеж!Най-бедната, най-болната, с най-нисък жизнен стандрат, с липса на здравеопазване, лошо образование, в демографски срив,липса на производство държава,абе подсетете ме за нещо позитивно...:(((

104

Цени

преди 5 години

Цените са ни европейски и даже на много стоки и по скъпи от европейските, но 85% работят на минимална заплата или около нея, а с тези пари дори и преди 15 години се живееше зле. Сметките за ток, вода и парно също се повишават.