106

Bay Hoy

преди 5 години

" Според него за решаване на проблема с кадрите трябва да се търси начин за трайно привличане на хиляди българи, които в момента живеят в Молдова и Украйна "... А след 20 - 30 години тази територия как ще се нарича - Молдова или Украйна - защото явно българи няма да са останали ... ?!!!

105

Реалност

преди 5 години

В България реален бизнес няма, има червена олигархия, а синдикатите са техни послушни слуги !Няма да дойдат българите от Молдова и Украйна, защото и те са наясно с нашенските робовладелци !А увеличението на заплатите догодина наистина ще е двуцифрено...с 10 лева...

104

До 119

преди 5 години

Нямам предвид човек с 90,000 евро,а хора с милиони евро,които имат грижата да купуват поршета на някои дами.Българин ,който купува луксозни коли са Божи гол,Ники Михайлов и т.н.

103

Горките те

преди 5 години

потреблението движи икономиката.Докато не го осъзнаят т.нар. бизнесмени държавата може и на половина да остане.Ако искат да бъдат евтини ишлемаджии, времето е минало, няма как да се равняват на Африка и Азия.

102

Анонимен

преди 5 години

След като се подиграха със смъртта с лимитиране на цената на човешкия живот от 5000 до 20 000 лева по ГО управляващите продължават с мизантропските инициативи. Със закон се въвежда Такса Гроб, която ще бъде пожизнена, независимо, че гражданите често заплащат места за вечни времена. Тя щяла да отива за поддръжка на гроба и на цялото гробище. Дори онези, които поемат ангажимент сами да се грижат за своите гробове, ще отчисляват малка сума месечно или годишно за облагородяване на алеите, за охрана

101

анонимен

преди 5 години

бизнес ха ха ха ся на група олигарси им викат бизнес

100

Анонимен

преди 5 години

Гледай ти наша Тиква, активирал родните папурковци(бизнесмени) и послушните синдикати вкупом да ни обещават розово бъдеще. Тати ще ми купи колело,ама други път!

99

Анонимен

преди 5 години

Оставка некадърни крадливи политици! ОСТАВКА! Само лакърдии и лъжи.

98

Анонимен

преди 5 години

Колко гръмко са го представили бойковите медии- "двуцифрено" увеличение. Те и 10 лева са двуцифрено увеличение. Ако може въобще да се нарече увеличение, по-скоро е гавра.

97

До 109

преди 5 години

И аз имах един познат,който замина за Канадс.След година праща снимки,то са спортни коли,то частен ресторант имал.И когато бях в Канада и отидох на адреса на въпросният ресторант и питам за името му,къде да го намеря,се оказа,че работи в кухнята на ресторантасобственика.

96

До 116

преди 5 години

Наистина ли смяташ, че с доход от 90000 бруто на година някой би си взел порше? Господи, колко мъка има пи света.

95

Анонимен

преди 5 години

Вярвайте на човек със състояние възлизащо на минимум 500млн.USD и футболен отбор, че няма пари за заплати и бизнесът е в криза.

94

Анонимен

преди 5 години

На този фон особенно смешно звучат заклинанията,че бизнеса трябва да ги учи с години и да им дава големи заплатиНа Запад не им звучи смешно и си ги обучават. Казвам ти го като човек, работил във фабрика, а преди това не бях хващал клещи в ръка, дето се вика. Имат си обучения за всичко и въпреки изискванията за високо качество, хората се справяха и брак почти нямаше. А някои дори английски не знаеха.

93

До 99

преди 5 години

Човече,не лъжи хората.Тук преди мен написа и знам,защото в Хамбург живеят мои приятели и ходя при тях.90,000 евро годишен доход наистина имат едни наистина добре платени жреци на любовта,но те не са на улицата.Те са с поршета и имат богати любовници.Знаеш добре,че тези на Санкт Паули не изкарват толкова.Та,наистина,как ги изкарваш тези 90,000 евро?

92

ай сиктир

преди 5 години

Хе-хе тия вЕрват ли си, че все още някой им вЕрва подкараха по сватбарски ще обещават кой колко ще даде, ама друг път.

91

Анонимен

преди 5 години

Ще вдигнат с 10 лева и ще се ударят в гърдите, че обещанието е изпълнено. Тоя цирк сме го гледали, айде стига ни правихте на ***.

90

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече протестирате, толкова повече цифри ще спечелите.

89

Анонимен

преди 5 години

на 600-700 лв. заплата - колкото е чистата средна .. 10% са 50-60 лв. ... което си е нищо. Средната заплата пак ще бъде почти 2 пъти по-ниска от минималната европейска.

88

кой за какво се бори

преди 5 години

Бизнесът в България в два реда:- 5% от бизнесмените заедно със своите подчинени се борят срещу държавата- 95% от бизнесмените заедно с държавата се борят срещу своите подчинени

87

До 107

преди 5 години

Работя като Application Architect.