186

Бизнесмен

преди 5 години

Там където големите индустриалци плащат 3-цифрени заплати ,аз плащам 4-цифрени и що така не се оплаквам нито от некадърен персонал ,нито от недостиг на работна рака! Дори и избор имам. Май не работниците са ниско квалифицирани а работодателите!

185

МЛАД ЧИЧАК

преди 5 години

Ох, мамини сладури! Само да ви барне чичо ви така хубаво ще ви натегли, че чак очичките ви ще сълзят от радост. Такваз производителност ще ви дам дето не сте виждали през живота си. Ще ви напълня сладкодумните устенца с милиони мънички работничета. Тез пък платените дамаджан-синдикати щели да вдигат производителността с Молдовци!!! Шматки със шматките ви абстинясали! Нали и на Молдовците производителността ще се превърне в Бентлита и дворци за милиони на Киро гела и приятелчетата му от парламент

184

Alpha

преди 5 години

Само, че в абсолютна стойност. По десет лева отгоре на калпак.

183

Един от Северозапада

преди 5 години

Правилно сте разбрали.Двуцифрен ръст на заплатите.Но пропуснаха да споменат трицифрения ръст на всичко друго...

182

е

преди 5 години

А ащо няма ДДС на хазарта?!?

181

????

преди 5 години

Господата "бизнесмени", ако бяха малко по-възпитани и по-умни, не биха допуснали собствените им сънародници масово да "свързват двата края", масово да напускат страната в търсене на по-добър и достоен живот! Рано или късно това ще рефлектира върху Вас, т.е. "ритате си стола".

180

Анонимен

преди 5 години

Като един високо образован човек, квалифициран кадър и ценен специалист, мога най-културно да заявя на Домусчиев да си завре мнението и представата за адекватно заплащане в ***, защото размерът на второто е впечатляващ само за него самия. България не е София и не можем, и не желаем всички да живеем там, за да получаваме впечатляваща заплата.

179

????

преди 5 години

. и "наще бизнесмени" нали са много умни, красиви, напористи, можещи, квалифицирани... Да направят така, че техните работници да се квалифицират, та да могат да им вдигнат заплатите двойно, тройно :). А всъщност какво се оказва, че Вие господа работодатели сте ниско квалифицирани, дори ниско образовани и доста често със слабо възпитание! Голяма част от Вас са направили парите си бързо и "по втория начин" и Вие всъщност не можете да правите бизнес и когато губите, губят всички, но не и Вие!

178

????

преди 5 години

Ей, нагли, та нагли! За какви квалификации ми говориш бре!? Стр. инж. с 30 год. стаж - 750 евро в България??? Чистач на запад 1000-1500 евро! Домусчиев за каква квалификация говорите!? Да не говорим за условия на труд и спазване на работно време! Българите трябва да разберем (тези "неквалифицираните"), че ако не си търсим правата няма кой да ни помогне. Масова (мирна) стачка за увеличение на заплатите! За три дни ще клекнат! Иначе всичко друго е "вятър".

177

Анонимен

преди 5 години

10% или 10 лева?

176

hmn

преди 5 години

До Сержантщо не идеш да я вършиш в Германия тогава същата работа?

175

Анонимен

преди 5 години

При нас има хора които взимат над 1500 . Нормално е за трактористи и комбайнери .

174

Анонимен

преди 5 години

Гелосаният, каква е "впечетляващата" средна заплата в Биовет АД?

173

Щерю

преди 5 години

Тюх, пък ние очаквахме четири цифрена минимална заплата...

172

Сержант

преди 5 години

Как може държавата да допусне една и съща фирма в България да плаща 1000 лева, а за същата рабоа в Германия 3000 евро. Това показа, че ни управляват предатели.

171

jjl

преди 5 години

ha ha ha ha 30 години ЛЪЖИ!!!!!!

170

П.Петров

преди 5 години

10 лв. КРУПНО!

169

Armagedon

преди 5 години

Истински бизнес и истински синдикати!!!!!!!! Верно ли ги има в БГ-то.А Домушчиев да върне 58-те милиона в бюджета. Тия да не се бъркат в политиката като не им е работа.

168

Анонимен

преди 5 години

196 За Съжаление си много, много прав!

167

Анонимен

преди 5 години

Единственото спасение от ***-бизнесмени с комсомолско минало е Терминал 2!