126

Анонимен

преди 5 години

Думата на бизнеса не значи нищо.Думата на бизнеса е ЛЪЖА.Докато не се криминализира кражбата не труд, нещата няма да се оправят.

125

Анонимен

преди 5 години

Квалификацията на работещите???? А търсите бармани и сервитьори???? Хората избягаха, трябват много усиля за да върнат. МНОГО. МНОГО, защото аз съм от тези които се квалифицираха, но тук няма спокойствие. Моите близки не се чувстват добре, медиите по цял ден бълват траурни и стресиращи новини. Имам нормални доходи, но обмислям да се махам, защото няма спокойствие и щастие.

124

Анонимен

преди 5 години

Въпросните 3000-4000 дето и те не знаят за какво протестират да отидат да викат пред кабинетите на шефовете им,Борисов,Владко и Менда в частни фирми заплати не могат да вдигат.Може ли пък дотам да си объл да не знаеш това?Иначе Крумчо Вълчо Зарков днес гледам пак е избил рибата,то бива бива,ама чак пък толкова да си просто?

123

Аусбилдунг

преди 5 години

Обучавайте *** граждани/КИ по бързата процедура те са вашето спасение и бъдеще.

122

Анонимен

преди 5 години

Стига се оплаквахте. Блокирайте работодателските организации и синдикати. На 80% от българите, те определят заплатите. Правителството определя в държавния сектор само. Ако искате доходи се разправете с работодателите начело с Домусчийски и Велев.научете ги да дават заплати! Няма закон, че трябва да дават минималната заплата.

121

Анонимен

преди 5 години

Олигарси, монополи, картели, кръгове от фирми. Без добри заплати, няма добър бизнес. Потреблението захранва икономиката.

120

Бизнеса е кражба

преди 5 години

Бизнесът в България се състои в източването на бюджета с обществени поръчки. А работодателите организират корпоративният вот и заплашват правителството с корпоративни протести. Мръснa игра с нашите пари.

119

Анонимен

преди 5 години

А защо си мислят че ще търсят хора от чужбина никой ли не разбира че проблема не е само в заплатите а в това че институциите не вършат нищо като хората ,че в бг всичко се свежда до там каде имаш връзки( познат доктор, адвокат ,полицаи и т.н) и ако някой се чувства удоволетворен от тях се намира решение

118

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът в Бг е калпав. Бизнесът няма стратегия, визия, управленска култура. Неговата стратегия е- КРАЖБИ.Бизнесът иска кадри за момента- сега има 1 работа за вършене, трябва ми спешно професионалист, да я свърши за месец- два, бързо, качествено, да му платя минимално, да му внеса осигуровки наполовина и аре, чао. След 1/2 година пак му трябва специалист за 1 работа набързо за малко пари, но стария специалист не се лови на въдицата и бизнесът реве- НЯМА КАДРИ! Лъжа! Кадри има. Ама бягат от него

117

Анонимен

преди 5 години

Ама числото 9,99 (лева), е трицифрено, а вие казвате може и да бъде 10лв.

116

бивш

преди 5 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

115

Анонимен

преди 5 години

Двуцифрен ръст на заплатите" Ми, то 11 лв. (единадесет) си е двуцифрено, бе! :)

114

До 135-Бой по глават

преди 5 години

Като ти гледам поста, на теб и с 2 лева да я вдигнат ще е много.Ако въобще имаш трудов стаж и специалност.

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 131Книжен плъх си ти, нищо повече.Ще работиш 12 часа на дена, 6 дена в седмицата, с хронична умора, недоспиване, изтощение, недохранване, подложен на стрес, ще изпълняваш норма всеки ден, + работа за още двама души и ще се специализираш в нещо странично, ще се развиваш професионално... Кога, бе? Ти в частна фирма работил си? 1 пирон забил си през живота си? От офиса навън излизал ли си?С какво се дро.гирате вие, бе, че сте все някъде из небесата?!

112

Майна

преди 5 години

Доката няма страх у управляващите няма да има и реални резултати за обеството.

111

Много ясно

преди 5 години

Не само оставка и публично разпорване на ББ и ЦЦ.Накрая нищо няма да стане...

110

Бой по главата

преди 5 години

Бойко пак отърва кожата, собственоръчно ще вдигне заплатите с повече от 10 лв . УАУ.

109

АНТИ

преди 5 години

Не се радвайте на повишени заплати,радвайте се на ниски цени !Щото, чорбаджиите ще вдигнат заплати, няма къде да ходят, но тогава ще натоварят работника със свръхзадачи.

108

Май се задава

преди 5 години

нова '96 година тогава имаше 5 цифрен ръст на всичко и всички станаха милионери!

107

Анонимен

преди 5 години

Персоналното развитие като човек на трудов договор, трябва да има следните задължения :- да се старае- да се интересува от нововъведенията в сферата която работи- да чете и да се интересува от странична дейност ( за да не е по лесно смяна на професията )Да изисква от работодателя :- достойно заплащане за знанията си- постоянно обучение и сертификация, за да е на нивоМного хора не го правят написаното по горе или просто го пренебрегват. Работодателите от своя страна няма къде да избягат.