45

Мишо

преди 5 години

До ГoшуКато си толкова умен бре Гошу, ми излез на улицата и викай вън Лук Оил. Да се махат руснаците. Толкова сте зле, че никога няма да разберете кой ви храни и от къде България може и печели. Оскотяла работа.Лук Оил е навсякъде в Европа нали, защо цените са по-високи на всякъде от нашите, защо! Заради Лук Оил и картелен заговор ли?! Все някой друг да е виновен.Нека да си тръгне Лук Оил и да дойде OMV и като останат цените същите, а може и по-високи, тогава кай ще е ВИНОВЕН, БРЕ ГОШУ?!

44

Анонимен

преди 5 години

Фирма ИПОН охранява Лукойл, което си е доста площ.Фирмата ми изглежда позната, ама не мога да се сетя на кого беше.

43

Анонимен

преди 5 години

Българина не е лош човек, отзивчив е, състрадателен, кадърен.От години политици, депутати, синдикати, експерти от НПО-та на Сорос и бизнеса реват, че ще фалират и вдигат с 30- 70 % цени на ток, горива, храни, лекарства, застраховки, винетки и т.н.!Заплатите от години от бизнеса и политиците са 400- 650 лв., а сметките само за ток и парно са 200- 300 лв. през зимата!Като фалира бизнеса- ще иде в чужбина, както правят над 3 млн. българи за да не фалират, фермите в Англия търсят работници!

42

Добре

преди 5 години

Че ,думата "картел"" е лесна за запомняне,!Ние си знаем само събиранеДуми,като "кохезия" не помни!Хем 50 год. Назад,хем да сме наравно с Холандия!Актуална фраза-Сака ми се!

41

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ,БЕ..

преди 5 години

МАНИПУЛИРАТ ВИ .....ЗАЩОТО СЪПРУГА НА КОРНИ РАБОТИ В "ЛУКОЙЛ"....И ПРОТЕСТИТЕ СА СИНХРОНИЗИРАНИ С ЦЕНТРАЛАТА НА БКП/БСП!!ЕЛЕМЕНТАРНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ И РУСКИ ПРОВОКАЦИИ!НЕ НАМ...НЕ НАМ....ВСИЧКО Е ЯСНО!!!!!

40

Мишо

преди 5 години

Вярва защото не може да смята, в България цените на горивата са най-ниски в Европа.Дори в Сърбия е по-скъпо!Единствено и само Полша се доближава до нашите цени.НЕ СА НИ СКЪПИ ГОРИВАТА, НИСКИ СА НИ ДОХОДИТЕ!Да не забравяме и мозъчната деградация на народа превърнат от хора в консуматори и електорат!

39

Пълни глупости ,бе..

преди 5 години

ЛУКОЙЛ Е ПЪЛЕН МОНОПОЛИСТ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР !!!!!!!НЕГОВИ СА И ОСНОВНИТЕ СКЛАДОВЕ В СТРАНАТА , ОТ КЪДЕТО ЗАРЕЖДАТ ВСИЧКИ ФИРМИ , НА ЕДНА И СЪЩА ИЗХОДНА ЦЕНА!!!НЯМА РАЗЛИКА В ЦЕНИТЕ --ЗАЩОТО ДОСТАВЧИКА Е ЕДИН И СЪЩ!!НЯМА КАРТЕЛ ....И ИЗОБЩО НЕ Е ИМАЛО....!!!ТОВА СА ПЪЛНИ "ВНУШЕНИЯ" И ЛЪЖИ ЗА БАЛАМУРНИЦИ!

38

Анонимен

преди 5 години

Преминете на олио с дизелите. Монтира се на автомобила отделен резеревоар и подгревател в който наливате филтрираното олио в което са пържили картофки. За лятото няма да имате проблеми но през зимата първо запалете двигателя на нафта да поработи 5 минути а след това превключете на олио. Ланчията я карам с олио от 10 години. Намерете си заведения които пържат картофки и си купувайте от тях. Аз съм спазарил олиото 30 ст. на литър. Двигатяля работи по тихо а мощноста му е с 2 % по висока.

37

Гoшу

преди 5 години

Лукойл. *** да благодарят на братушките за тези цени. Я виж колко са хитри само в хибридната война срещу България - дерат ни с най-скъпите горива в Европа, после плащат на разни серсеми да ходят по протести и да свалят Правителството. Ако стане, идва БСП/ДПС и дюшеш. Цените пак нагоре и те ще са вече със свои кукли на конци, дето няма да ги притесняват с нищо. С един куршум, 2 заека

36

Анонимен

преди 5 години

До 18 Преди 3 месеца цената на суровия петрол беше с 1/3 по ниска. Сега петролът се котира на старите цени. След 3 месеца цените в България ще станат ли с 1/3 по ниски?

35

man

преди 5 години

кой ще ви вдигне заплатите , когато на опаша за тази позиция чакат 5-***?спрете да се съгласявате да работите на тези пари и нещата ще се наредят..

34

Българинът

преди 5 години

вярва и че има юдео-ислямистки заговор срещу неговата "раса". Платен от рептила Шорош и изпълняван чинно от *** ***.

33

Анонимен

преди 5 години

Всеки четвърти вярва, че простести ще повлият на цената на нафтатаВсеки втори вярва, че цената на нафтата ще се повлияе от линч на политици

32

Василев

преди 5 години

Световният финансов елит смазва индустриите и икономиките,стават неконкурентноспособни, когато се поддържат изкуствено високи цени на енергийните суровини!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Всеки четвърти убеден, че сериозни протести ще повлияят на цената.А останалите какво търсят на протестите.

30

Анонимен

преди 5 години

на 10 литра прифадена стока 40 стотинки ( 4 ст/литър ) общо печалба за търговеца... ай сиктир от тука бе.. живи да ги ожалиш тия собственици на бензиностанции...едвам едвам изкарват да нахранят семействата си...

29

Василев

преди 5 години

Когато една държава няма контрол над енергетиката я пишете мъртва!!!Може да имате силни частни фирми, но да имате държава и държавна стратегия за икономическо развитие и субсидиране и подпомагане на населението ,малкия и среден бизнес това е невъзможно!!! Животът е жесток селяни прости!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 5 години

До BGNщХъммм Намалиха цената на бензина с 30ст. На дизела и газта не. Кой я намали намали? Борисов или Радев? Питам защото искам да знам към кой да се обърна, искам да си купа пералня Сименс, ама са много скъпи, та да намали Бойко или Радев и пералните.

27

До чиновника

преди 5 години

Сериозно ли? За това ли когато се покачи цената на нефта, веднага се отразява на бензина?

26

Анонимен

преди 5 години

Какви ви казаха лукойлите, малък пазар сте затова цените са високи, няма фъндък. Добавиха също, че нефтофима работи с половината от капацитета си, а капиталовите разходи трябва да се изплащат и заради това цените са високи. Освен това били сме спряли АЕЦ, нефтопровод и газопровод и заради това цените са високи. Също казаха, че ако много говорим ще стане още по-лошо