25

Василев

преди 5 години

Петрола и енергетиката в световен мащаб се контролира от евреите, чрез мултинационални офшорни корпорации!!!България не прави изключение!!!Буда е предател и слуга на ционистите!Ционистите са силни и УМНИ, контролират света!България се ц.иганизира и ис.лямизира безвъзвратно!Президентът Радев бие камбаната, който има уши да слуша,който има очи да вижда, който има акъл да мисли!!!Агент Роб Хигинс!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Не се правете на луди,увеличете заплати,пенсии и други плащания!

23

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете заплатите и пенсиите ,бе!Лукойл не ни пречи,създава работни места!Ако не е Лукойл,ще е някоя още по-нагла компания.

22

Анонимен

преди 5 години

ОБАЧЕ КАК СИ ЛИЧАТ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ *** ТУКА ХАХАХА , НЕ Е ИСТИНА

21

BGNщ

преди 5 години

Хъммм Намалиха цената на бензина с 30ст. На дизела и газта не. Баси подлия номер а,??? Който е с бензинова кола, кара на газ. Дизеларките са ясни.Т.е. за масовия потребител намаление нямааа.Ама нали сме си овце, кой да се досети...

20

Анонимен

преди 5 години

нали обичате братушките тогава плащайте, всяка обич има цена, всеки ще ви го каже, обичаш хубава жена, трябва да я храниш, да я обличаш, обичаш братушка, тогава купувай му шмайзери и танкове за да си играе, обичта струва пари, хм да, а нашата обич е неконсумирана, платоническа, обаче трябва да се плаща, всичко се плаща на този свят

19

расате

преди 5 години

до 15цена на бензина от 1.00 лв при заплата 200 лв. през 80-те години, на това ли казваш евтино?

18

Анонимен

преди 5 години

Един журналист не се сети да попита Марешки как се образуват цените на горивата

17

Чиновник

преди 5 години

Така, обяснявам като за малките деца. Тези горива, които сипвате днес, са произведени от петрол, закупен преди 3 месеца. Затова цените на горивата днес, са свързани с цените на петрола отпреди 3 месеца. А този петрол, който е купен по днешните цени, ще даде отражение на цените на горивата през февруари 2019 г. Знам, че за простолюдието тези неща са ви малко сложни, но това е положението.

16

Анонимен

преди 5 години

Говорих с индивид, който е на зплата, но много искал скъпа кола. Теглил потребителски кредити, не му стигнали и допълнил с бързи кредити. Взел колата, но сега има 2500 лева месечни вноски. Дори и за цивилизованите страни, това е много сериозна сума. Естествено, че не може да плаща, но и дума не дава да се продаде автомобила. Той сега е стачкуващ срещу цените на горивата.

15

Анонимен

преди 5 години

как мислите дали ще паднат цените на бензина, ако рафинерията край Б-с изгори

14

Василев

преди 5 години

Иван Костов продаде Нефтохим, защото инсталациите в рафинерията можеха да работят само с руски нефт!!!???А Вашите селски прости мозъци цълат на изгоряло , когато се предлагат хибридни офшорни пропагандни новини!!!Евроатлантическа България се ис.лямизира и ци.ганизира стабилно и сигурно!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 5 години

До 15Оф стига с този соц. Нищо не си видял от "спокойния соц" че си седнал да се правиш на интересен.

12

Анонимен

преди 5 години

Нали ви харесваше соц-а, ето сега като стане скъпо да се кара кола ще се върнем в спокойните времена през 80-те

11

Анонимен

преди 5 години

ЛУКОЙЛ вече десета година се охранява от фирмата на Бойко Борисов ИПОН.За което Банкянския Бидон получава по 11 милиона на месец от ортака си на карти Вальо Златев от Правешкия клан.

10

Анонимен

преди 5 години

Картел е нещо което се случва в цивилизованите страни, у нас е нещо по-гадно

9

Анонимен

преди 5 години

Волен са го дадоха по ТВ-то. Май е като н а *** н.

8

Иван

преди 5 години

Високите цени на ВСИЧКО не само на горивата !! Гражданска, данъци, ток , вода, парно, храните поскъпнаха. Мизерия, нещастие, депресия, алкохол, наркотици проституция, простотия, болни измъчени хора, пенсионерите гладуват, няма ред и закони, всички управляващи крадът, мутрите властват и си правят каквото искат ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС ! ! ! Аз срещо всичко това протестирам ! ! !

7

Анонимен

преди 5 години

Обявените цени на петрола са за фючърси.

6

ники

преди 5 години

Лукойл са главните виновници, Валентин Златев лъже явно не само на карти.