105

масев

преди 5 години

До МишоИ парите са ни малко и бензина е скъп!

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен109Единствено шефа ти може да ти дигне заплащането бе, гении такъв. Кат ти е малко си смени работата. Защо очаквате че държавата може да направи нещо? Нали искахте пазарна икономика и демокрация преди 28 години? Нали за това протестирахте? Ето ви го сега. Защо сте недоволни?

103

Анонимен

преди 5 години

Бензин 2,10 - Дизел 2,34 ?????? Това не е ли картел ?

102

пак лъжа

преди 5 години

Съпругът на г-жа Лъжа работи като портиер под прикритие в Лукойл но шефовете са му бойни другари крупни милиардери и изпълняват повелята на партията.

101

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете заплащанията на хората,бе българоубийци!

100

Мишо

преди 5 години

Парите са ни малко, а не бензина скъп.Българина вярва също така в: Царе, ченгета, некомунисти, на врачки, предсказатели, звезди, псевдо политици, филми и на платени медии. Българина вярва на всичко, което няма прилика с истината.Защо ти е истина когато можеш да вярваш на лесносмилаема, 100% лъжи.

99

кривака

преди 5 години

Хората са информирани щото Бг то си е като едно село-всичко се знаелВсички знаем,че има картел и начело е Буда,че Бсепето и дпсъто и ДСето са начело на схемителПари не им стигнаха на тези изедницирно.КРИВАКА ИДВА!

98

Анонимен

преди 5 години

Цените са високи щото ГЕРБ много крадат.

97

Анонимен

преди 5 години

Да,съпругът на Нинова не е заместник директор на Лукойл,не той формира цените,но работи там на ръководна длъжност и знае,какво правят шефовете му с цените на горивата.Защо,като е така,Нинова органицира протести срещу управлението,олвинявайки го за високите цени..

96

Анонимен

преди 5 години

Как няма да има картел,след като всички бензиностанции са на Лукойл и сръбските,които са на Газпром,който притежава сръбския НИС.Борисов внесе у нас,сръбските фирми.

95

Анонимен

преди 5 години

Сега като падне ББ, Лукойл ще ги намали и после като си изберем социалист, ще ги увеличи двойно. Справка, увеличението на тока от Орешарски.

94

наблюдател

преди 5 години

А аз съм убеден че протестите са политически мотивирани и са брутална намеса на Москва чрез Лукойл във вътрешните работи на България.

93

БАБА КУНА

преди 5 години

И НАЧЕЛО НА КАРТЕЛА Е САМИЯ ВИНЕТУ !!!

92

Блядовете

преди 5 години

От Лукоил ни крадат както и турчин не ни е крал!Анатема!

91

ined

преди 5 години

Цените са високи щото ГЕРБ много крадат.Отдавна смъкнаха ръзата от гърба на народа,след това му одраха кожата,а сега оглозгват малкото месо останало по костите му

90

Анонимен

преди 5 години

До БСП крадци и лъжциНай-богатият евродепутат е Андрей Ковачев от ГЕРБ вече милионер с 1,3 милиона лева в швейцарски банки.

89

Анонимен

преди 5 години

До БСП крадци и лъжциГЕРБ имат повече милионери Плевнелиев, Рашидов, Златев, Цветанов, Красимир Велчев, Лъчко Мозъка, Емил Димитров, Коцев,. ОП са с милионери Симеонов, Шопов

88

Анонимен

преди 5 години

До ЧеМагарешки сипва вода и сяра.

87

БСП крадци и лъжци

преди 5 години

Червените милионери ограбили България: Р. Овчаров-милионер; Корнелия Нинова-милионер, предс.на БСП; Г. Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер, предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер; Манджуковмилионер; Гущеров-милионер;агент Гоце-милионер; В. Лечева-милионер, Г. Кадиев-милионер и още над 100 червени милионери откраднали милиарди от българския народ! А истерясалите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи! Д. Благоев, ако ги види ще се обърне в гроба!

86

Пян_Гъ

преди 5 години

До ЧеСя, Че, принципно си прав за нашите лукойловски андрешковци, но не надценявай маржа на тяхната печалба. Чувствително намаление на горивата (примерно с 1.00 лв), съответстващо на 5-6 по-ниските доходи в БГ, отколкото в EU, няма откъде да дойде и това го знае всеки грамотен икономист. Най-много 15-20 ст. Толкова. Не ние заповядваме на Путин и Тръмп. Да се твърди друго е некомпетентност. Някои хора на харесват ББ, но да си изчакат реда за избори и да спечелят, ако могат..., а не така.