357

Рон Джереми

преди 5 години

Скоро ще се сетят че в зоопарка има неоткрит потенциал за шофьори. Правят шофьорски курсове за шимпанзета и ги слагат на ТИРовете да въртят воланите.

356

До 380

преди 5 години

До АнонименАбе те дават 4400,ама за 3 месеца, и то ако работиш и неделите....В тая вкиснала държава всичко става за сметка на работника, но още по-лошото е,че "синдикатите" от как ни сполетя демокрацията, работят единствено в ущърб на работника,а май трябва да е обратното...От години ни плашат,че щели да внесат роби от другаде,еми...нека пробват,е тогава ще го ядат, освен нас НИКЪДЕ няма толкова заспали и търпеливи, 30 г ни мачкат, обират, изнудват, прогонват,но ние си ги търпим............

355

Анонимен

преди 5 години

На запад тира е собственик на шофьора. Тук спуснат паршутист от партиина фирма с обръчи . Има по двайсет трисет ТИР-аЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗА такъв анонимен собственик и да му свалят кожата???

354

Анонимен

преди 5 години

Като гледам "добрите условия" - шефовете да си назначават роднините да въртят геврека за тези пари.Ама нещо не се случва. Защо ли?

353

ШибиРиби

преди 5 години

Аз от време на време карам ТИР за да закърпя бюджета. Най обичам да минавам през Пазарджик и да пазарувам вувузели за по пет кинта

352

Europe driver

преди 5 години

Da ama ne izgonihte ni na van a sega lapaite darvoto ***.

351

До Тръстеник

преди 5 години

До Веско-Веско и в чужбина българите са като в България.Не може човече аз и ти да работим аз да взема 1260 Евро чисто а ти 2140 Евро аз да работя в пъти по-тежка и по-вече работа а ти да вземаш двойно!!Не може всеки месец да има почивни дни а те да ме задължават да работя и то не за двойна надница,както е по закон иамм предвид в чужбина.Не може декември месец да няма 2 бонус заплати, не може работния ден по закон да е 8 часа а аз да работя по 13-15 за същите пари.Бригадира българин"...!!

350

$$$

преди 5 години

Проблема е че да си тираджия е *** *** имам приятел Мирко кара камион,изпращат го редовно в Гърция и Румъния ами пич та той е постоянно на път има жена и дете ама само формално...до колкото знам взема 1500 лева чисто което е крайно малко имайки предвид,че не се прибира у дома си. Работата трябва да е не по-вече от 8 часа дневно и не по-вече от 5 дни в седмицата,като почивни-заплатени дни,трябва да има на всички Бг празници!!И като допълнение 3бонус заплати пред коелдно за всички работещи!!!

349

Анонимен

преди 5 години

До РеалистМного си прав за жалост

348

Веско

преди 5 години

Това за работната ръка звучи като виц, ама е напълно логично. Ръце и крака в изобилие, ама не са работни. За шофьор не се изисква кой знае какво образование, ама трябва да си грамотен и дисциплиниран. Точно това е ангажимент на държавата, но упорито се неглижира второ поколение и резултатути се виждат.

347

Анонимен

преди 5 години

Д Абе 4400лева давал и нямаш хора. На места се трепеме по 12 часа на ден за 900-1000, тоя па не намираш хора за 4400...

346

Анонимен

преди 5 години

До 318На 35 съм, не съм твоето "момче", а синът ми пита за чужбина, защото е чул в училище, как всеки има по няколко роднини в чужбина и че всички масово отиват там. Нормално е, да се запита, дали и той няма да отиде в чужбина. Все пак е още дете и не са му ясно тези неща. Ти ако знаеш по-добре от мен, да си жив и здрав.

345

Смях

преди 5 години

И от Луната да докарат хора, с тези заплати от 4400 лв , няма да останат за дълго! Както споменават в предните коментари-нашите робовладелци не се научиха на едно мъдро еврейско правило:-По малко, но да има всеки ден!!!Алчността на работодателите няма край, и затова и новите им работници ще избягат!

344

Реалист

преди 5 години

Говорим за заплати от 900 евро до 2200 евро. Другари робовладелци, проблема няма да си решите с вноса на нови роби. Новите роби с тези заплати няма да ги задържите тук за много време, защото нищо няма което да ги задържи тук, това не е тяхната РОДИНА.

343

ЩЕ ВИДЯТ 4000 лв!

преди 5 години

ДА ВНАСЯТ! НЕ НИ ПУКА. СКОРО ВНОСНИТЕ РАБОТНИЦИ ЩЕ СЕ СБЛЪСКАТ С "КОРЕКТНОСТТА" НА РОДНИЯ БИЗНЕС. ЩЕ "ВИДЯТ" 4000 ЗАПЛАТА.

342

Пешо

преди 5 години

Няма такава заплата - 4400 лв. , всичко е измама, заплатите са по 700-800 лв. , останалото е командировъчни - я ги платят , а и са колкото решат , я не ги платят - като кажат - имаш това счупено , онова - глоба и т.н. - накрая - нищо не останало... реалността е съвсем различна от това , което пишат. Как искат да примамят хората - казано е " С трици маймуни не се ловят"!!!

341

Анонимен

преди 5 години

Да, по добре е сега от социализма, при социализма беше много зле, много зле, аз и всичките ми приятели и приятелите на моите приятели днес живеем много по-добре отколкото при социализма, днес всички живеем добре, само ретардите и некадърниците се оплакват от демокрацията.

340

Контра на Василев

преди 5 години

Селяни, при социализма живота беше спокоен и може да се каже - уреден за всеки.Системата даваше на всеки индивид още с разжадането му, напълно безплатно, 4 от 5-те нива на пирамидата на Маслоу! Хората не трепереха за утрешният ден, ключоветесе държаха под черджето на вх. врата, мъжете не полудяваха от работа не избиваха жените и децата сиСоциализма пречеше на тези, които и тогава крадяха от общото, но ги сърбеше да краднат и от частното и капитализма им даде тази свобода, наречена "развитие"

339

До357

преди 5 години

Да доста по добре е сега, то се вижда. Е червените каскети които бяха свикнали да се издгат без умения и да крадът без никой копче да им каже в момента ревът на умряло. Боли ги, че в момента за да вадиш прилични доходи се изискват умения и качества, а не връзки в партията или да си добър в доносите. Гледам доста от червените "работодатели" също ревът на умряло и, че не останаха хора да им бачкат за без пари, както те най-обичат :)

338

Сата НАТО

преди 5 години

Само едно не разбирам - защо Синдикатите работят с работодателите СРЕЩУ РАБОТНИЦИТЕ и не е ли време този Пламен Димитров да му бият шута?