337

Анонимен

преди 5 години

Демократите да скъсват да ни убеждават колко зле е в Северна Корея, а става дума за тираджиите в България.

336

Цецо Мен

преди 5 години

Домуза не спира да облъчва с добре стимулирани статии. Българинът не спряха да го мачкат толкова години и все той им пречел.

335

това не е бизнес

преди 5 години

Ако правителството продължава да УГАЖДА и да слуша така наречените РОБОВЛАДЕЛЦИ България до 2-3 години няма да съществува и като понятие.Робовладелците освен парите им друго не ги интересува.Тях можеш да им купиш и майките и жените стига да им предложиш добра оферта,та какво остана родина и бащина къща.Това са едни и.з.м.е.к.я.р.и които просто търсят евтина работна ръка с цел поддържане на МИЗЕРИЯТА и САКЪН да не се вдигне и с 1 % стандарта на живот.Тях не ги интересува какво ще стане с България

334

Зайо Байо

преди 5 години

най-добре да внесем някакви марсианци не искат да ядат и да пият няма да искат и заплати работодателите ще са във възторг

333

179

преди 5 години

Няма да дойдат ! В Англия е пълно със молдовци ,явно вече там им е разрешено да работят. Дават добри пари и ходят на големи групи, даже не искат английски език в заводите. Някъде бях чел ,че и за украинските граждани ще се отвори вратата към западна Европа през следващата година та съм сигурен че никой няма да се върже да бачка тук.

332

това не е бизнес

преди 5 години

При положение че в ЕС имаш 500 МИЛИОНА хора капитал при положение че имаш половин МИЛИАРД хора и пазар на свободен принцип на движение на стоки и услуги ТИ да твърдиш че нямаш работници е ПЪЛЕН АБСУРД.Как така при пазар от 500 милиона ти нямаш работници ? Ми вкарай си ГЕрманци,Шведи,Французи и т н .Защо ще вкарваш хора от страни извън Европа ? Ама целта е друга,,,,не че няма хора за работа,,Просто няма кой да плаща и да се държим винаги на дъното на мизерията ще вкарваме МИШКИ

331

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевСеверна Корея въпреки санкциите на целия запад се превърна в световен фактор с който дори САЩ се съобразяват, а България въпреки партньорството на САЩ и членството в ЕС и НАТО я подритват презрително като мpъсна изстривалка и всеки и плюе в лицето.

330

Анонимен

преди 5 години

До 356Това е ироничен коментар, нали?

329

Спиро Кирова

преди 5 години

до 356закова ги брато!Аплодисменти!!!

328

това не е бизнес

преди 5 години

ЛЪЖА и СПЕКУЛАЦИЯ е че няма работна ръка..Просто БЪЛГАРИНА вече се усети и не желае повече да работи за БЕЗ ПАРИ и за МИЗЕРНО ПОДАЯНИЕ..Сега робовладелците се виждат в чудо и ЛЪЖАТ най нагло за пред обществото че им трябвало работници..РАБОТНИЦИ не им трябва..на тях им трябва вкарване на хора извън ЕС за да подържат съвсем изкуствено НИСЪК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ равен на ТОТАЛНА МЗЕРИЯ.Това е истината.Ушким търсят работници,а се оказва че въобще не търсят,това са лъжи с цел вкарване на хора извън ЕС

327

Василев

преди 5 години

До АнонименСеврна Крея без поддръжката на Русия и Китай е едно нищо!!!Стига си въртял една и съща плоча, хората ги пращат по затворите, когато не реват и не се смеят, когато Чик Чи Рик плаче и се смее!!!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

326

това не е бизнес

преди 5 години

Същия този ''БИЗНЕС'' изгони 3 милиона българи зад граница,остави в момента над 400 000 млади българи безработни.АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ.Същия този бизнес през последните 30 години,крадеше,източваше,лъжеше ДЪРЖАВА и НАРОД.Укри над 20 МИЛИАРДА долара данъци,осигуровки,,Не плащаше заплати,лъжеше и тероризираше БЪЛГАРСКИЯ НАРОД през всичките тези години..И СЕГА РЕВЕ ЧЕ НЯМА КАДРИ И ЧЕ ДЪРЖАВАТА МУ Е ДЛЪЖНА...Това са лъжи и спекулации че няма работници..ЦЕЛТА Е ДА СЕ ВКАРА ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА...

325

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКомунизъма беше и си остава любимия строй на хора с манталитет на плъх. Аз не знам в България да е имало комунизъм, имаше социализъм, но беше много отдавна, хората не го помнят и не знаят дори какво е. Я кажи по добре как е сега при демокрацията и любимият евроатлантически пазарен строй, добре ли е, какви хора просперират и живеят добре?

324

Анонимен

преди 5 години

До До 338Северна Корея произвежда сама, въпреки жестоките санкции, ядрени централи, има ядрена програма, космическа програма и пуска спътници, произвеждат собствени междуконтинентални балистични ракети, автомобили и дори смартфони и таблети. САЩ говорят със Северна Корея като с равни, това не става с беден народ. А България не може и гвоздей а произведе и пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна.

323

Анонимен

преди 5 години

Ама сигурни ли сме, че са българи?

322

Демократ

преди 5 години

Днес демокрацията живеем добре, аз карам кола за 80 хил лева нова на 4 години, ходя на почивка, баба ми фърля хилядарки през балкона а при соца хората живееха зле, много зле беше при соца.

321

работодател-изпълнит

преди 5 години

Може ли да се пренасочат кадри от Администрацията-много на брой администратори.

320

Василев

преди 5 години

До Контра на ВасилевМен защо никой не може да ме накара да купувам неща, които не са ми приоритет или не е прагматично да ги имама на този етап, не ми влизат в полза!!!???Вие сами лапате въдицата, а после олеле майко какво стана, взеха ми ризата от гърба!!!Агент Мат Хейвън!ЦРУ!!!

319

До 345

преди 5 години

Мизерия ли? Всяка година ходя на почивка в чужбина и далеч не само аз. Купувам си в общи линии какво искам и освен, че от нищо не се лишавам ами имам и огромен избор. Мога да говоря и пиша какво искам, да пътувам където си искам и да си купувам какво си искам - все неща които по соца липсваха. Не е цвете в момента, но е хилядократно по-доре от вмирасния соц, където се реализираха еринствено *** на червени гъзoвe и доносниците.

318

До 342

преди 5 години

Искам само да обясниш какво прави Хаити, Коста Рика, Бразилия, Ангола, Никарагуа, Панама, Нигерия, Сомалия и Бангладеш стари демокрации? Знам че вие другарите като цяло сте доста простовати хорица с никакво или ниско образование, но повечето от тези страни е имало червени режими и диктатури.