417

Онзи

преди 5 години

Браво на бългстските шофьори, истински мъже! Читавите работят вече в немски, испански фирми, а не на минимланата осигуровка при мутрите ни, да не си виждат семействата по 6 месеца и да страхуват с регенерати из европа...

416

Vaskoni

преди 5 години

Ами има мераклии ама нямаме стаж без стаж не ни искат

415

Иво

преди 5 години

Вземете си украинци и молдовци и им плащайте като на нас.Само тогава ще дойде оправията. Ах колко разцепени бизнесменски глави ще има

414

Иво

преди 5 години

Бесарабските българи работят и пари не търсят-граби народе

413

Анонимен

преди 5 години

Между 1800 и 4400?Колко вземат реално?Колко часа работят?Работодателите в България са или престъпници като тия от КРИБ или дребни тарикати искащи някой да бачка за жълти стотинки.

412

Хе хе

преди 5 години

Важното е, че има политици, другото е ала-бала ;)

411

alfredo

преди 5 години

посмали малко

410

Тираджия

преди 5 години

Папата папа 4 400 лв вие буди ли сте?

409

Анонимен

преди 5 години

Не само тираджии ще ви липсват алчни мошениците наречени работодатели а никакви работници няма да имате,а тая песен вече сме я чували ,ще внесат ...ха ха ха, хората не са картофи и домати за внос,не са стока,а са хора.

408

ники

преди 5 години

Проблемът при тираджиите не са парите, които наистина се плащат, а това, че тъкмо се върнеш от курс и шефа ти веднага иска да тръгваш на другия ден наново.Няма как и да му откажеш, затова има хора, които работят известно време като такива и после бягат, защото на практика почивка изобщо не ползват.

407

Dimitrova

преди 5 години

Ама, сериозно ли?! Може би, ако наистина ги взимат тези пари и не ги лъжат , няма да има недостиг. И кой нормален ще ви работи при съществуващите условия? Смешници.

406

Анонимен

преди 5 години

Защотпо хората карат в чужбина за доста повече пари!

405

Пешо

преди 5 години

Знам го един такъв - дето се хвали че имал 60 камиона. Верно - имидж - супер - кара си чисто новото БМВ , седма серия, сменя го през година. Вика - давам по 4 бона на шофьорите си.Да - ама те нещо бягат, все търси нови - оказа се ,че никакви 4 бона не давал, бавел заплатите, лъжел хората , все имали да дават - за какво ли не . ходил съм в гаража му - гумаджийното му има само една щанга - никакви драги машини , оборудване... Това ни са родните бизнесмени - работодатели...

404

анонимен

преди 5 години

Фалшива новина! Медиите са виновни за тези "новини"! Нашите мутри-бизнесмени не плащат такива заплати, и то на шофьор! Влезте в Джобс бг и ще видите предлагането!

403

Анонимен

преди 5 години

Човек с образование 800-1000лв.,шофьор - 4000.Това е показател за състиянието на държавата.Докато се стимулират такива професии,а на заден план остават движещата сила в икономиката,оправия няма да има.Простотия,невежество,реалитита...

402

шофьор

преди 5 години

4000лв. никой не взима , минимална + командировачни..

401

Тончо

преди 5 години

Хак ви лъжливи мутрафони-и още по зле да станете, карайте си колите вие, жените ви и децата ви. Никой вече не вярва на лъжливите ви и сополиви обещания, няма вече будали. Внасяйте си ако искате работници и от Пакистан, но то ще само за месец след като си вземат първата заплата от 800 лева/ако изобщо им платите/.

400

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо ли няма желаещи българи? А, да, защото може би обявяват прилични заплати и после започва с прецакването глоба за това, глоба за онова и накрая колко останаха от тия 4 хил.? А като прибавим към това и вечното бавене на заплатите и нещата са ясни. В обявата пише едно, ти взимаш на половина и то със закъснение. Е, не мерси! В такъв случай какво ме грее, че в обявите пишат чудеса?

399

Х6

преди 5 години

А така,вкарвайте работници от други държави.Много ще ми е интересно поставени в нашите условия с техният манталитет...леле мале колко работодатели ще са с разцепени глави.....българина е търпелив и *** ,но Чужденеца от руски или араПски произход е много интересно ***.Честито на българските работодатели.Внасяйте

398

Анонимен

преди 5 години

Преди време даваха по телевизията как един хотелиер набил камериерка от Украйна , която го попитала , защо не и плаща вече два месеца заплатата. Това е пример какви са нашите пишман работодатели . Това важи за всички Български капиталисти.