397

Анонимен

преди 5 години

Умръзна ми от фалшиви Бг новини

396

Васко

преди 5 години

Има две понятия - "работодател" и "робовладелец". В България не правят разлика между двете понятия. Тези заплати в повечето случаи са само на хартия. Да видим колко ще работят молдовци и украинци на минимални осигуровки, само на командировъчни без заплата...

395

Дечо

преди 5 години

Бизнеса не плаща на хората. Българите бягат навънка, където заплащането, отношението и условията на работа са много по-добри. Бях десет години в Щатите и видях разликата. Тука искат да си шофьор и монтьор, постоянно си намират причина да те одрежат от заплатата. Това не е бизнес в България, това са робовладелци!!!

394

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Нещата се развиват по друга логика - ако тук не е добре за българите, то няма как да е добре за хората от чужбина. Те ще дойдат и веднага ще си тръгнат. Особено ако са добри. Правителството вместо да слагат данък на старите чорапи, да обложат хазарта.

393

Анонимен

преди 5 години

едното беше казал, че 500 лв са много пари за заплати, нека то работи за тия пари, то само за гел няма да му стигат и ще рупа само кренвирши

392

Геша

преди 5 години

Явно сънувате! Те от години въртят геврека по европа ама за по 2500-3500 евра. За това сме на това дередже. Изобщо не сте запознати с реалността. За да се върна в БГ да карам,а и не само аз трябва да предложите 5000-6000 лева, осигуровки,без шашми и шефа да не се прави на бей. Тоест, да има отношение към нас. Тогава ще се върнем и ще сме лоялни работници. А до тогава, продължавайте да сънувате.

391

Анонимен

преди 5 години

предпочитаме да си ги внасяме и после да бягате нема такава държава

390

въпрос

преди 5 години

що ни са бесарабските тарикати имаме си достатъчно северномакедонски тарикати

389

Анонимен

преди 5 години

За шофьор не се изисква кой знае какво образование, ама трябва да си грамотен и дисциплиниран.- Ами то това е валидно за всяка работа. Като почнат да ми обясняват, че от всеки можело да стане шофьор и разбирам, че пред мене стои дървен философ.

388

Стамат

преди 5 години

И бесарабските не искат 4,000 бимберици. Внесете от Уганда!

387

до бизнесът

преди 5 години

Наемете си шофиори - УКРАИНКИ..... ще зааботват и в почивките по магистралите и паркинзите.... мухахаха.....

386

до бизнесът

преди 5 години

...за 4,ама евро - почвам ! :)))

385

Анонимен

преди 5 години

Ако ще карам в Сирия и Ирак ,мерси.Главата още ми трябва.

384

Тео

преди 5 години

Да си дойдем на думата - Бай ти *** остана прецакан! Мина чорбаджийското време, драги ми еснафи! Кадърните във всеки един бранш имат избор. Учиш език и започваш в нормална фирма. Пред вас, драги иззедници има два избора - или да ви фалират фирмичките и да няма пари за бело и любовница, или да давате повече отпуски, по-високи заплати и да предоставяте нормални условия на труд! Вие си избирате, и не скимтете, защото не сме по бай Татово и всеки има избор. Вие сте лошия избор!

383

Шефьор

преди 5 години

Има и фирми които дават заплата 50000 но има една подробност,на края на месеца те глобяват 49000

382

фен

преди 5 години

Това е най-гнустата работа на планетата. МНого по-добре е клошар или безработен пред тираджия. Това и за 100 евро на ден не бих работил!

381

пак фалшиво заглавие

преди 5 години

Според него заплатите на международните шофьори са между 1800 и 4400 лева, но интерес към професията няма. а в заглавиесто само се поменава 4400 защо бе лъжци това ли е журналистика

380

Bg izmet

преди 5 години

А БГ УПРАВНИЦИ ОТ МОЛДОВА И УКРАЙНА КОГА ?

379

Анонимен

преди 5 години

Работих им на тези преди 10 години скапвах се от въртене за 800 лева. Когато им казах на шефовете че тиражиите на запад взимат от 5 до 12 000 евро ми се изсмяха. Ядосаха ме и заминах за Холандия. Започнах като тиражия на 4 000 евро след 3 година ми повишиха заплатата на 6.500 евро а в момента съм на 10 300 евро. Камионите са чисто нови. На всеки 8 години ги сменяват защото се върти денонощно и бързо се амортизират. Пратих им на бившите ми шефове разпечатка от заплатата и им замръзна усмивката.

378

префектура Ямагучи

преди 5 години

4 хилки за проф. шофьор? Къде е това? Тираджийте взимат в БГ фирмите някъде около 2000-2500 лв. зависи в коя фирма и кой град де. Кара се в Западна Европа и правят горе-долу по 3-4 курса на месец(зависи). Като се прибират вкъщи за 2-4 дена. Явно само тия в днес.бг ги знаят кои са тия фирми.