50

Анонимен

преди 5 години

Вдигнете заплатите и пенсиите,създайте работни места,за да не се обезлюдява страната,стига сте мислили само за *** си!

49

До 39

преди 5 години

Ти беше ли роден през Лукановата зима,а през Виденовата ?Тогава не бяхме изостанали ,а полумъртви.Ако на това днешното му викаш изостаналост значи си роден след 80та.Какъв точно на теб ти е проблема бе дечко?

48

Червен гол охлюв

преди 5 години

Ха-ха, радефф, борецът срещу корупцията, който назначи любовницата си за сектретарка. Страхотен пример.

47

Българин

преди 5 години

Данъка МПС от 30лв.Бойко вдига на 75лв.110%От ГЕРБ казват по месеци е = на кутия цигари?

46

Байфидан

преди 5 години

Радефф, не бъркай гражданите, с няколкостотин протестиращи мутрички с анцузи и неориентирани младежи, които са недоволни от всеки и всичко.

45

Анонимен

преди 5 години

БРЪКНА ИМ В ЗДРАВЕТО ПРЕЗИДЕНТА. АМИ СЕГА? НИЕ ПЪК ИСКАМЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ЖИВО ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ / ВСИЧКИ/.

44

Анонимен

преди 5 години

Вълкът козината си мени, но нрава не! И Радев го знае добре, но нещо не може да събере смелост да свърши веднъж завинаги с тия.

43

Анонимен

преди 5 години

Ще си намерите пак някой "истински лидер" като ***, Слафчу или Марешки, и след 10 години пак ще ревете. Само супермени ви харесват, а умните и прагматични хора ги смятате за луди.

42

Селски от Банкя

преди 5 години

Няма как да догоним и Албания с премиер бодигард!

41

решетников

преди 5 години

Вижте сега лицемерието му: 1. "Казах, че трябва да се измъкнем от блатото". Е, вие как го разбирате - тогава в блато ли сме или не сме.2. "Трябва да се прави разлика между закон и визия". Е, кое е по-важно бе, Радефф? Обсъдете го, пък после прави, каквото искаш.

40

мда

преди 5 години

Freeeeeedom!!!!!!

39

Тролъ

преди 5 години

Много ще е важно Радев ,да е човек!

38

Българин

преди 5 години

Г- н Радев,най силния ви ход ще е ,ако се позовете на методиката на Пиночет!

37

Пазвантина

преди 5 години

Президента иска да догоним,премиера да не изостава в усвояването присвояването на парички от Евро проекти!

36

Анонимен

преди 5 години

"Действията и извиненията на управляващите от тук нататък имат една цел - да не загубят властта, с която са се срастнали"Много вярно!

35

Анонимен

преди 5 години

Благодаря на Президента за намеренията. Надявам се да е искрен и да се разграничи от цялата политическа класа, за да бъде истинският лидер на страната, от който всички се нуждаем!!! Другите просто забравиха, че има български народ!!!

34

GEORGE ANGELOS

преди 5 години

Няма в Европа и в света нормална държава--която Аддрессите на Президента и на Министерския СЪВЕТ (Премиер-Министера), да са на името на РУСКИЯ ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОР НА ЗАДДУНАИСКАЯ ГУБЕРНИЯ = ДОНКУКОВ 1 И ДОНДУКОВ 2 !Също най-голямата ви болница да е кръстена на Руски полеви доктор = Пирожжков, а храма на ОРТОДОКСИЯТА---НА РУСКИ БЕЗБОЖЕН НЕ-Християнин, и АЛКОХОЛЕН ДИВВАК, УБИЛ БРАТСКИТЕ ШВЕДИ през 1245 г. = Александер Невски .Мислите ли че ГЕРМАНИЯ И НИЕ В ГЪРЦИЯ НЕ ВИ ЗНАЕМ ЩО ЗА ПЛЕМЕ СТЕ ?

33

Анонимен

преди 5 години

Вече сме толкова изостанали, че трябва да се върнем в пещерите и по дърветата с тези мамуни, които ни управляват.

32

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРадев ако е истински български генерал трябва да разбере едно - Народът иска той да стане българския Пиночет и да разчисти цялата политическа гнилоч.Първо разчистване, после ще се върнем към ------------Какъв си ти, че да говориш от името на народа бе. Я марш - аз също съм този народ и не искам да го виждам това мекотело просто.

31

Анонимен

преди 5 години

Бойко промени визията си за последните 10 г.От Геройко стана Лойко! Състарен, дебел, уморен, безидеен и най-вече вреден и ненужен!Пък после се чуди защо виждал едни пръстове. Да се радва, че вижда само това, защото може скоро и да почувства "народната любов"!