110

Анонимен

преди 5 години

ТАКА Е РАДЕВ- ЗА НИКАКВО БЛАТО НЕ СТЕ ГОВОРИЛИ А СЪЩО И ЗА ШАЙКА НЕ СТАВАШЕ НА ДУМА- Я СЕГА ДА ВИДИМ ОТ ГДЕ ТРЪГНАХМЕ- ДЕМОКРАТИЧНА ЛЕВИЦА1.1995-2.1997Г 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ,3000ЛВ 1 ДОЛАР, 2700ЛВ МИН ЗАПЛАТА НЯМА И 1ДЛ, СРЕДНА ЗАПЛАТА - 3 ДЛ ИНФЛАЦИЯ НАД 400%, ИНФЛАЦИЯ 2005/2009Г-12,8%/ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ/ И МИН ЗАПЛАТА 180-240ЛВ/НСИ И ИВРОСТАТ/- ТА КАЗВАШ ТРУДНО СЕ ИЗЛИЗА ОТ ТОВА БЛАТО В КОЕТО НИ ПОТОПИХА ЧЕРВЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ, КОИТО ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА ПО УСТАВ

109

В какво блато

преди 5 години

виждате РБългария, г-н Президент? Всички от ЕС се възхищават на успехите ни.Не бива ; Вие сте Президент и трябва да не разсъждавате като песимист; положителните мисли създават и положителната енергия.И обратно.( доказателство са тези протести)

108

Бойко, не отивай!

преди 5 години

Мчи то, този резидент има ли някакъв авторитет в обществото?

107

Анонимен

преди 5 години

До Олд мен4 грешки в 2 изречения!Ти имаш ли капацитет да даваш оценка на изявите на Президента?

106

Олд мен

преди 5 години

Следя изявите на Зеления чорап и съм обеден че няма капацитет да е автор на изказванията си.Стила е на Позитано 20.

105

Анонимен

преди 5 години

То хубаво, ама дpугите стpани и наpоди не са били "освобождавани" от Pусия.Освен това те нямат такава дестpуктивна опозиция

104

Анонимен

преди 5 години

Като чета заглавието и стигна до "че-че-чейн"...

103

Cyx

преди 5 години

Ortodoksalen korumpiran terorist....vai, vai...

102

Анонимен

преди 5 години

Целия план за който бе изваден летеца започва да се прояснява. Президента търси начин да кешира подкрепата в реална власт. Дългата маневра има за идея да приключи с президентска република. На летеца му дърпат конците, накъде в САЩ, въпреки масовата заблуда, че има друга зависимост.Боко и европейската му позиция, не се нрави на определени евро-атлантически кръгове. До къде ще я докараме, ще стане ясно скоро, но реална промяна на системата и елитите няма да има. Само разместване и отстъпки.

101

съвет

преди 5 години

От Империята на Злото по принцип са благодарни за предателството. Но и те на свой ред не обичат предателите.пРезидента е добре да отчете този факт.

100

пРезидент Фиаско

преди 5 години

Този пРезидент си вярва, но както действа ще влезе в историята като пРезидента Фиаско. И нищо няма да му помогне.*** ще стои настрани и ще гледа строго.И той ще усети страна самота. Защото няма да има кой или какво да му помогне като предаде народа. Ще разбере как е бил употребен и захвърлен. Така прави Империята на Злото.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 115Протестите на хората "преврат" ли ги наричаш?И си влязъл тук да сипеш заплахи и закани!

98

Анонимен

преди 5 години

До Байфидан,байфидане дочуват се страховити неща и ако са истина Радев го очаква съд!СЪД за подстрекаване на действия против конституционалната уредба на България.не го ли го чуваме от дълго време да ломоти за президентска република!!Какъв жест,според мен е паника ама гледа да излезе сух.Не виждам днес истерия по коментарите а я вчера като чакали ботове и *** с хиляди коментри против управлението!Това не е случайно,нещо се разсъхна преврата тоя път,Да спи зло под камък.

97

Анонимен

преди 5 години

Генерал Радев "догони изоставянето си" с 11000 лв заплата, а и при пенсионирането си успя да получи много добра сума. Дай Боже всекиму така "да догонва"

96

Байфидан

преди 5 години

Хубаво е, че президентът протегна пръв ръка към премиера. Това е достоен за уважение жест на държавния глава. Добре е по-често да го прави и с други институции, защото това е добре за държавата.

95

Анонимен

преди 5 години

Имало картел за горивата,ми има Е МИТКО КОРНЕЛОВ ДА ВИ КАЖЕ,той да не седи в нефтохима за слава на БКП-то,има бе има картел между Кремъл,БКП,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ,НЕФТОХИМ да плащаме данък просия.ГЕРБ толкова се старае да не изостане в русофилството и специялно Борисов ама това не ги задоволява,искат директно да са до казана с чорбата,е оттам и думата чорбаджия.Кой комундер не иска да е чорбаджия,нема такъв.

94

Limana

преди 5 години

Президент със зелени чорапи ! Само това ни липсваше ! Борисов *** *** ама при Хикимян много добре каза- лесно е да мислиш за бедните с 11 хилки всеки месец ! И откъде накъде Президента ще взима повече пари от Премиера след като освен популистки речи друго не знае ? А Баце върти бизнеса на цялата Държава.

93

зеления чорап

преди 5 години

най-случайния Президент в света

92

Луд

преди 5 години

До СтаматСтаматчо, само чакай да си облече популизма във власт и пак го обичай. Поредния месия, който когато не зависи нищо от него плямпа глупости

91

s

преди 5 години

Sto za prezident,ne znae programata na pravitelstvot,da si ja prochete i da prestane da govori gluposti,