30

бай ганю

преди 5 години

за отрицателно време се научи да бъде президент за разлика от премиера който след 3 мандата все още е с манталитета на квартален управник и бабаит

29

Анонимен

преди 5 години

Ми изберете си след 2 години Корнелия бе, кой ви пречи? Изберете си Марешки, изберете си Волен, изберете си Валерката, изберете си Мая, изберете си Слави - вижте какъв избор имате. Защо плачете, че ГЕРБ управлвява 10 години 3 мандата, кой ви пречи да изберете други? Много са ми интересни хората които ходят гласуват, ама много. Гласуват за някой, после реват, после пак гласуват за него и пак реват, накрая гласуват за друг, и пак реват моля ви се!

28

Tangra

преди 5 години

След 3 кабинета и 10 години в управлението, не знам каква визия ще показва.Очаквам пак някоя заблудена патрулка да преследва жената на президента.

27

Анонимен

преди 5 години

Да ги изчистиме първо всички на стадиона като Пиночет в Чили, да изчистиме и после да дойде демокрацията! Да си живеем при демокрацита на чисто, след като ги изчистиме на стадиона и при демокрацията да си взимаме големите мерезета!

26

Анонимен

преди 5 години

Радев ако е истински български генерал трябва да разбере едно - Народът иска той да стане българския Пиночет и да разчисти цялата политическа гнилоч.Първо разчистване, после ще се върнем към демокрацията

25

Българин

преди 5 години

Господин президент, дигни мерезето бе, дигни мерезето на 1500 и ние с ниските заплати да видим малко гювеч да се опаричм малко!

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ, много е смешен този ушатко - и това ми било президент

23

Анонимен

преди 5 години

Срещата трябва да е в на живо национален ефири да не се изпозват подсказки и телепромтери.

22

Ал Кохол

преди 5 години

До тонкатаБи ли ми обяснил как с 10 лева повече данък за таратайката ще се подобри екологията?Ще спрем да ги караме ли? Погледни София (ако си в София) от Витоша зимата, погледни я и лятото. Зимата ако изобщо можеш да я видиш де. Замърсяването не е от колите, има ги и през лятото. ЕС ще ни съди, защото има завишено количество на фини прахови частици, а те са, защото хората се отопляват с печки и горят каквото намерят.

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбсолютно прав е Радев, че гражданите не са приоритет на сегашното управление. Гражданите не са приоритет на никое управление, приоритет е стабилността на държаватаи от което зависи запазването на техните политически позиции и каквото остане за гражданите след това. Да не мислиш, че на вас гражданите всички са ви длъжни и сте приоритет във вселената, всеки да се грижи за вас.

20

Анонимен

преди 5 години

Има старо видео в Тубата,където Боко сам се изпуска,че иска да дойде на власт,за има имунитет и да не го убият,смятайте колко са му били ядосани!Такъв страхливец,не може да ръководи държава и това се видя в управлението,той е страхлива марионетка и подг.ъзува на всеки,но не служи на народа и не умее да ръководи държава.

19

Търпелив и глупав

преди 5 години

Ние ги бяхме догонили преди селяните от провинцията и гражданите от софия да докарат за 10 г герб на власт, ако се сещате как започнаха, събираха министри по кръстовищата, президенти по неволя и магистрали от сгурия. За това сега и Румъния стана западна европа с мин пенсия колкото тук заплатата

18

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав е Радев, че гражданите не са приоритет на сегашното управление. Борисов се интересува само олигарсите и монополистите да са добре, затова и богатите стават все по-богати, а българите - кучета ги яли... и роми ги пребиват... Дреме му на Борисов.

17

Анонимен

преди 5 години

От декларацията на Горанов - Чуждо недвижимо имущество - апартамент-София-град (Столична)-180кв.м.-2012-Владисла Иванов Горанов-безвъзмездно ползване?!Как става така? Финансов министър от изпълнителната власт да живее безвъзмездно в апартамент от 180 кв.м.Горанов сам признава, че апартамента е в луксозния комплекс Есте в квартал Изток.Според Търговския регистър Есте пропъртис е собственост на Адванс пропъртис. А Адванс Пропъртис е собственост на братята Георги и Кирил Домусчиеви?!

16

Forever

преди 5 години

Как така някои реват за Русия не мога да разбера,не разбрахте ли че това което ви е дала Русия си го прибира обратно и до ден днешен,Лукойл не е платил и един лев данък в държавата,руснаците ще ти дадат нещо,но само ако са ти господари.

15

Анонимен

преди 5 години

Масата протестиращи са криминално проявени.

14

Анонимен

преди 5 години

Радев,взимай властта,какво чакаш?Цял народ тебе чака!

13

Анонимен

преди 5 години

Ако Орешарски не беше фалирал държавата през 2014 г щяхме отдавна да сме заминали другите страни от Източна Европа.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКак цените на горивата тръгнаха надолу, като твърдяхте, че правителството не може да се меси в ценообразуването!? Ми що правителството не дигне тогава мерезето и не свали цените на хляба, на бананите, да прахосмукачките, на айфоните, на парното, на водата и на тока?

11

ПроСоТо

преди 5 години

До тонкатане знам дали чете той лично,вероятно не.Но съм сигурен че както той,така и Мутрьо,така и другите "централи", следят "изкъсо" настроенията из форумите.За това и хвърлят бая пари да поддържат такива *** като теб..