90

Кратун

преди 5 години

Баце к'во се прави на ощипана мома? Той я почна тази конфронтация с Президента покрай търга за самолети. Света наопаки обърна, само и само да развали търга.

89

Стамат

преди 5 години

Колкото повече вой до небесата вдигате срещу президента. Толкова повече го харесвам! И точно толкова повече намразвам сегашните управляващи. Да виждам ежедневно разрухата около мен, да виждам кражбата от народа, а ти, платен ***, да ме убеждаваш в светлото бъдеще..... Не ви се получава! Смешни, жалки и нагли! Писаниците ви не струват пукнат грош!

88

Анонимен

преди 5 години

Президентът приема премиера! Иска да догоним изоставането си......От Зимбабве:D

87

АНТИ

преди 5 години

Де да имахме Пиночет,но без изстъпленията...-------------------------------------------------------------------Пиночет, първо инквизираше крадливите болшевики, после, като си признаят всичко - ликвидация.Така се спасява държава, а не с евроатл. ценности !!

86

Анонимен

преди 5 години

Рпрезидента на България ЛЪЖЕ-ИМА ГИ ДУМИТЕ "БЪЛГАРИЯ Е БЛАТО"ИСКАМ МУ ОСТАВКАТА,НАРОДЕ!!!Пиночет?Де да имахме Пиночет,но без изстъпленията,просто да навре комунярите в ку/чи гз без да ги избива по стадионите.Гадев не може да е Пиночет,той може да е Берия т.е. на дрогарката Сталин Корнелова верно домашно..

85

Ужааааас

преди 5 години

Направо да му качи въжето.

84

Анонимен

преди 5 години

....брадавицата се уплаши но не пада по гръб ей,Борисов да му давал отчет какво правел да сме се развивали му казал да каже оня с катинарбрадата дето му е пишман съветник КОЙ СИ ТИ БЕ...Корнела ако дойде и еврофондовете ЗА ТРЕТИ ПЪТ ще ни спрат...ЩО СЕ СНИМА ДО ПУТИН СТЪПИЛ НА ПО-ДОЛНА СТЪЛБА,толкова ли те е страх от господаря ти бе,не смееш дори на снимка по-висок да изглеждаш от него...

83

Шрек от клозета

преди 5 години

Богатите се загрижили за бедните - и всички заживели дълго и щастливо... - Глупости на търкалета!!! Няма такава приказка!

82

Анонимен

преди 5 години

БРАДАВИЦАТА СИ ПОДВИ ОПАШКАТА,ЩО СтанА бе дрогари??ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА,не е истина че не е казал че България е блато,сега ще ИМА ЛИ МЕДИЙНА ИСТЕРИЯ ЗА ИЗЦЕПКИТЕ,ОБИДИТЕ,***/ЩИНАТА,НАХАЛСТВОТО,НАГЛОСТТА,ДИВА/ЩИНАТА.ФАШЗИМА НА РАДЕВ/айде един път да му напиша името както трябва/!ДРОГАРИ,НАРОДЕ!!!Това дрогари Е МЪЛЧАЛИВО "СЪГЛАСИЕ" И ГУЗНА СЪВЕСТ-/УЖ/ ЧЕ ГАДЕВ Е ПОДСТРЕКАТЕЛ НА ЛУМПЕ/НИЯТА И ТО ПОД ДИКТОВКАТА НА БКП!!!ТАМПОН ДА МЛЪКНЕ...

81

ЕЛИ

преди 5 години

журналистите не са фалшиви вие г-н ПРЕЗИДЕНТ сте фалшивДА СЕ ИЗМЪКНЕШ ОТ БЛАТОТО Е ВСЕ ЕДНО ЧЕ ЖИВЕЕШ БЛАТО

80

Гражданин

преди 5 години

Г-н Борисов,защо изобщо си хабите времето с тоя "льотчик-парашутист",който като че ли прави голямо благоволение като ви приеме ?! А "изоставането" за което говори той още веднаж показва,че не е " в час " -изоставането ни от съседни държави е ОТ ГОДИНИ, още като се почне от Татово време,та се стигне до днес!Който и да оглави държавата НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ да я накара " да тича " ,за да стигне останалите !!! Президентът освен да приглася в плюеенето на БСП и да разединява народа на друго не е способен

79

а сега да те видим

преди 5 години

когато взимаш 11000 лева заплата плюс други безплатни привилегии и безотчетни пари е смешно да говориш за бедността Ако си искрен откажи се от половината си заплата за благотворителност

78

АНТИ

преди 5 години

Решава тоя който има пари ! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти нямаш право да решаваш! --Т.Живков

77

Анонимен

преди 5 години

Прав е президента.....................100 %!!

76

Анонимен

преди 5 години

Който дава парите в държавата той поръчва каква музика да му свирят медиите.Така е в нашата държава.Така че Радев приготви се да слушаш долнопробна чалга.

75

анонимен

преди 5 години

другарю призидент вие казвате да достогнем другите страни как ще ги стигнем докато има все още в България бкп/ бсп докато не се изметът от политиместата сцена няма да се управим та една русия майка на комунизма натика джуганов и сие в кюшето да сте чули нещо за комунистите в русия в последно време йок така че те са пречка за БЪЛГАРИЯ

74

anonimen

преди 5 години

Явно ще си поделят суджука.Радев енаивен и ще го изпързалят,така, чедогодина ще има три в едно. Видях една две пролуки, уважавах го,но неочаквах толкоз да кривне. Парите и пак парите.

73

защо

преди 5 години

До "генерал-смешно е"За генерал Шарл дьо Гол чувал ли си?

72

Валери

преди 5 години

До 53. Ами например това ,че над 20 000 деца, които не ходеха на училище, сега ходят. Но само долен зомбиран червен ксуун като теб винаги на бялото ще каже черно, ако не е червено.

71

Анонимен

преди 5 години

имад договорМай ти даже за България си с виза.