236

:) До 267

преди 5 години

Смях в залата! Русия е продължение на нашата "съвременна" близко- историческа култура.Вие нали разбирате ,че на България и е нужна силна Русия или плътността в мозъчните клетки се е изспарила съвсем.По -скоро нас няма да ни има ако "Венецианския" банкстер и престъпният ни "Бизнес" я карат така.Нали разбираш също ,че Румелия можеше и да я няма на картата.Обезглавяването на Осм. Империя в Европа не е току така лесна задача. Така ,че не ми е ясно на кой се каниш и "пожелаваш" "добрини" П.н.С.Д-ва

235

Анонимен

преди 5 години

1 Джудето е в кремъл 2 имат самочуствие (високомерие му се казва ) 3 руснака пак ще лиже подметки той за друго не става

234

Анонимен

преди 5 години

Към 2024 руснаците няма да ги има на картата

233

:):)

преди 5 години

е като е толкова слаба бедна и мизерна що хабите тоз ресурс неистов да плюете по нея. Завиждате за нещо може би или комплекси на джуджета избивате.Дреме им на руснаците кой къде ги класира, поне са нация със самочувствие а не като българите все да се докарат за пред чужденците на гол газ чифте пищови и те празни ...

232

Анонимен

преди 5 години

Като ги окупира Китай може....а към 2018 дори Мексико е с икономика колкото Русия

231

Forever

преди 5 години

Голяма икономика,голям стандарт със 138 ? минимална заплата.

230

ВАНГА

преди 5 години

В момента руската икономика е само 13 пъти по-малка от тази на САЩ. Ванга е казала, че през 2030 ще бъде само 28 пъти.

229

Партизнаин

преди 5 години

До Класация БВП 2017Канада изпреварва Русия за 2018

228

Партизанин

преди 5 години

Прочетох заглавието, след което се двоумях няколко минути дали е виц или някой *** го е написал сериозно.

227

Анонимен

преди 5 години

4,2 трилиона ама сигурно е било пред 5 години, сега БВП на Рашка е 1,6 трилиона.Даже не знам и толкова дали има.

226

Анонимен

преди 5 години

А по БВП на глава от населението са на 62-ро място между Румъния и Турция.

225

Анонимен

преди 5 години

Дай линк на тоя сайт да го видя.

224

хихихи

преди 5 години

До Анонимен я пак младежка безработица над 50 % икономика по малка от Испания.Абе вас в партизанскатаа караулка на ж.п.гарата оцет ли ви дават или доктора не ви е дал хапчетата.Щото на сайта на СБ и МВФ пишат друго : Русия БВП по ППС : 4,2 трилиона далара /6-то място в света/ а Испания : 1,8 трн.долара /13-то място/ Ю.Корея /15-то място /.Безработица: Русия: 4,5 % ,Испания : 18 %.Ходи да разказваш вицове за фалита нар Русия в работническо дело.До тук Русия фалира 568- пъти ама в медиите.

223

Анонимен

преди 5 години

Тя златната рубла била чугунена.

222

Анонимен

преди 5 години

Тая година голямата Русия по БВП беше малко пред Испания, която едва излезе от кризата и има 50% младежка безработица и след Южна Корея, която на територия е по-малка от нас. Това е поредната фалшива новинна, Русия не може да влезне в топ 5 и след 50 години.

221

Циник

преди 5 години

Определено е нужен талант от 17 000 000 кв.км. и неизчерпаем минерален ресурс - да постигнеш - едно голямо нищо!"Сила Сибири - народное достояние!"Ако Абрамович ( милион долара на метър яхта ) , и бившия канцлер Шрьодер ( в управителния съвет на Газпром ) са "народа" - значи всичко е 6 ! Комунистически мурафети с върл капиталистически привкус - всички "близки до батюшката" са добре - а бедните - да го дyxaт!Също като у нас!Но с размах!

220

коалко си прост

преди 5 години

До Анонимен на глава от населението на теб се падат от 4 пържоли 1 а на стринката 3.Фактите обаче са следните Русия без прекъскване от 25 години има положилно салдо в търг.баланс.Пример за 2017г. -излишъка в балансае +325 млрд.долара и оттам излишък по текущата сметка +200 млрд.долара и така всяка година.Бюджета им също е на излишък, при това без външни дългове , а вместо дългове има близо 1 тлрн.долара вал.златни резерви на ЦБ, като притежана значителни ключови пазари по света.Не ги мисли.

219

0

преди 5 години

До вгз пак си пил газ.и В МОМЕНТА икономиката на Русия по данни на СБ и МВФ е 6-тата по големина по показател БВП по паритет на покупателна способност: точно 4,2 трлн.долара по ППС за 2017г./ дели 5- 6-то място в с Германия/. А китайската провинция която и да е тя ще продължи да е на купичка ориз.Данните в статията са по номинал който въобще няма връзка с реалността. Поради тази причина чуждите инвеститори следят БВП по ППС а не по номинал.

218

вгз

преди 5 години

Статии от подобно естество са жалък онанизъм на проруските ***. Как икономиката на Русия ще стане в топ 5, при положение че БСП и е по-нисък от китайска провинция? Какви смазващо дебитни статии пишете???

217

Чистач

преди 5 години

"Гладна кокошка ,просо сънува". Тези *** дори мозък на кокошка нямат - гладни,алкохолизирани,мислещи само за война,некадърни..... и се хвалят ,сякаш вече са узрели круши!