276

Уточнител

преди 3 години

НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА2019 РУСИЯ Е НА 11-12 МЯСТО. НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО-НАПРЕД ОТ 11 МЯСТО.ВИЖТЕ СВЕТОВНИТЕ ДАННИ ЗА РЕАЛНИЯ БВПКакво 5-то място, какви 5 лева??????????????????????????????????????

275

Онзи

преди 5 години

Само като видиш от къде е взета статията и ти става ясно. Централата на медията която я е написала е в САЩ.Интервютата са все на руснаци, но работещи за американски организации в Русия,то е ясно, че няма да напишат нищо хубаво за нея и управлението и.И децата вече знаят, че все Русия им е крива.*EurasiaNet е сайт, който предоставя новини, информация и анализи, насочени към страните от Централна Азия, Кавказкия район, Русия и Югоизточна Азия. Централата на електронната медия се намира в Института "Хариман" на Колумбийския университет.

274

мдаа

преди 5 години

Аз вярвам че Русия ще постигне ръст от 78% до 2024 ,че даже и повече .Само че ще бъде в рубли , а в долари ще има спад.

273

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен304 "Материалните ценности"на Русия се измерват в леки жени,водка,желедни коронки,старо оръжие и нафта.Като прибавим и санкциите,прогнозите за водеща икономика пропадат.

272

Анонимен

преди 5 години

ми не

271

Анонимен

преди 5 години

Преди 30-тина години западните *** плещеха подобни неща и за икономиката на Китай,а тя каква взе,че стана?!Сега мълчат като наакани,особено,като се има предвд,че иконимиките на Китай и на Русия се развиват на базата на създаване на реални материални и интелектуални ценности,а не на напечатани зелени хартийки!Особено на фона на усиленото скъсване на двете(а и други държави),с долара!А какво значи един кух БВП,погледнете как Русия с 14 пъти по-малък военен бюджет,смразява ФАЩ!!!

270

Хи хи

преди 5 години

Тази статия е за рубриката Смях, Развлечения и Цирково изкуство :)Засега бащицата им продава Сибир на КитайДо 2024 има време

269

Хан Крум

преди 5 години

За сега *** са на 15 място като финансова сила. Кога и как ще изплуват от батака в който живеят от хилядолетия, никой не знае. Само със укази и кражба на чужди територии не се прави икономика. Пък и рашките не проумяват, че запада държи парите и технологиите и може да ги удуши бавно като боа констриктор. Докато не се събудят и не изритат Путин и шайката му крадци - все ще си живеят в ***.та

268

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Русия може да изнася успешно,само леки жени.

267

Анонимен

преди 5 години

Под санкциите на най-развитите страни в света,никоя държава не може да бъде водеща икономика.Когато Русия отчита разстеж,мисли за войни и нови завоевания,на чужди територии.

266

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти...Русия, освеМ (освеН, де!) "Лучник" НЕ изнася и много други полски стоки. Изнася си своите, включително и водка, с която явно доста са злоупотребявали родителите ти, затова не можеш да постигнеш правилния правопис, и ставаш смешен с познанията си за полските производства... "Лучник" е полска шевна машина, *** ...

265

Анонимен

преди 5 години

КЪМ Анонимен 297Зад *** е скрита думата "нeчoвeци". Неясно, защо?

264

Анонимен

преди 5 години

До *Няма да успее, въпреки че има повече от нужните за това човешки и материални ресурси. Лошо наследство -страшната разруха от ВСВ и Горбачов. ***, свикнали да живеят от мъката и кръвта на други народи, истерично пречат на Русия със сплетни, лъжи, интриги, санкции (въпреки че санкциите стимулираха Русия да развие до съвършенство важните си отрасли, но си е излишно напрежение и разходи), откровени пречки, въвличане във военни конфликти. Изобщо, позната тактика, но няма да мине!

263

Анонимен

преди 5 години

RUSIA NE PROIZVEGDA BRASNARSKI NOGCETA.-

262

Ани

преди 5 години

Тука някой си играе с милиардите като в детската градина.Къде я слушат тази пропаганда че да отидем и ние да се посмеем?

261

*

преди 5 години

Няма да бъде

260

пионерская правда

преди 5 години

Няма да бъде

259

д-р Дрегер

преди 5 години

До Я па ти...Шевна машина Лучник откога се прави в Русия ?

258

Анонимен

преди 5 години

Само Ако ги окупира Китай 2023 г

257

Анонимен

преди 5 години

Не