256

Я па ти...

преди 5 години

До анонимен 277 Ей , от къде ги извади тези милиарди. Та те освем суровини, нищо друго не изнася.У нас има само водка и шевни машини Лучник в Практикер.

255

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 273 Врагът на Русия е мизерията и липсата на перспектива.

254

Реалист

преди 5 години

Ако влязат в десятката ще бъде постижение.

253

До 272

преди 5 години

Колко от софтуера и новите технологични програми на комп, ви е кракнат :0 А купи го и я сметни къде са те поставили технологично.А конкурирай се с тях:) Не пускат .нюню:) на техния Пазар само като чуят че си от България.Само я сметно къде са ни отредили място.Какви кредити дават и как смучат,че и частна собственост имаме.А ся купи апартамент:) Цял живот си техен

252

До 272

преди 5 години

До 272 етдесет години блъскахме като ***-българите и най накрая-Кумчо вълчо ела *** изяж:) Тва е Приказката.И ни изядоха по пълна програма-Те щаха да клекнат .Не ние!Дори и да бяхме с по ниски технологии,осоженно в областта на ел-никата която беша дадена на САЩ и спусната черз Филипс в Европата-СССР нямаше как да се ппропука,осен от вътре и чрез обуначване на населението му с алабаланица.Имаше ли Хитачи и Панасоник тука,имаше е къде се навряхрте на майната си,да вва доят като умрели крави

251

До 272

преди 5 години

Знаеш ли колко Български гръбнака е строшил товя т.н търгашки бизнес в България.България беше уважавана държава която се бореше и трупаше потенциал против експлоатацията на деца ,човешки ресурси и т.н. Изиставахме,да трябваше да натрупаме потенциал.И какво направихме,вместо да качим нивото ,продухахме всичко и се навряхме баш между шамарите и "вандалския" бизнес-търгашки -в какво се превърнахме? Измотен народ-давай пще да го доиш.Е-не знам не Ви ли стига? Мазохисти ли сме,какво ама не става тая

250

До 272

преди 5 години

Евгеника-приятелю-лобисти за науката Евгеника са Бил и Мелинда Гейтс-избиването на животноте в Странджа на какво се дължи ,и тия директиви уж? Съкращават ни .Нас-Българите,Място няма да има на Планетата след 20 години.Избират да съкратят нас вместо себе си-и инерцията от експанзията на "Капитала " им трябваше да продъжли още 20 тина години.Обрахме всички негативи на алността и безумието на група -Престъпници в САЩ и Пентагона, и долар -барел,инак рухват ,губят контрол в реорганизация.

249

анонимен

преди 5 години

В момента Русия работи над транспортната инфраструктура, която ще й позволи да изнася в Югоизточна Азия ( Китай, Япония, Корея, Виетнам, Индонезия) към 200 милиона т въглища, 200 млн т нефт и 200 милиарда куб. м газ, а също пшеница, продукти на химическата промишленост и т.н. Строят се мостове над река Амур, китайските и руските железници вече се свързаха. Така че след десет години Русия ще изнася повече за Югоизточна Азия, отколкото за Европейския съюз. Така че руснаците си оправят дереджето, а ние остава да му мислиме

248

До 272

преди 5 години

Това е "въдичката на която се държи Българското население-Ей,виждаш ли как живеят в Холандия,Не ,никой не ни "вкара в Ес за да живеем както в Холандия,Вкараха ни за да сме"Просяци" ,обслужващ пресонал, без никакво намерение за нова Южна Корея на Балканите.ЧИсто стратегически им е угодна територията и "Бургаския залив" :) и пътища,инфрсаструктура за НАтото,Ний и да мрем на тях им е все тая.Пък и нашия бизнясмен-алчен.Неще да дава и чист геноцид,по пълна програма.

247

До 272

преди 5 години

Ако след края на ВСВ-НАТО,ЗАПАДА,имаше интерес да създава високотехнологчни ,центрове ,контрапункти-Япония,Южна Корея,Западна Германия,то в момента следва съвсем нова МАкроикономическа среда-тов беше-средната класа е минало свършено-своеобразен подкуп към населението.В момента реалностите са други и България нямаше никакъв икономическ интерес от конфигурацията ЕС освен частичното ни запазване като Държава в отговор на "изнудването" което ни наложи "Запада" -генодид" съкр, мир-то население .

246

анонимен

преди 5 години

Само енергийният и суровиният сектор на Русия правят годишен оборот от 1000 милиарда долара. Хранителната, леката, мебелната, текстилна и конфекционна промишленост и сектора за бяла техника - 800 милиарда, машиностроенето и автомобилната промишленост - 1000 милиарда, химическата промишленост - 500 милиарда, като се прибавят и услугите руското БВП отива към 4000 милиарда долара

245

До 275

преди 5 години

Ясно се очертават два фланга-особенно след наглото поведение на НАТО в Южнокитайско море в опит за прекъсване на търговските връзки на Китай,наглото поведение на щ.служби в Украйна в опит да се прекъсне оста Русия Германия.Така че сблъсъкът ще е Русия и Китай против САЩ и Коалиция.АКо СИрия падне и САЩ насъска Израел с Иран и Русия пламне по периферията-няма да има къде да се дянем на Планетата.Рязко ще но отеснее.Ама тоя от товйто НАТО са си направили къщичките в Ю-на Америка за всеки случай:)

244

анонимен

преди 5 години

В момента 138 $ е минималната заплата в Украйна, а в Русия е 180 $ , но чистата средна заплата в Русия е към 1040 лв, а в България е към 900 лв.

243

Д0272

преди 5 години

Кой те "фалира" 90 та,Свтовната банка кого притисна 1997-Запада ти -майката Приятелю,и полезните *** в Москва -такива като Горбачов и протежете му тук Луканов.СОлун-ха Македония или ще влиза в НАто или ще и се привиди 'албаснки" казус и гражданска война.Чисто изнудване.Както и на Бъгария и извиваха ръцете финансовите "Международни" уж институции.Да си станал по развит,по силен,по технологичен,по богат,по сигурен в Бъдещето си-по независим,по- "свободен" -айде пътуваш на Хурбет и до Г-я .И ?

242

Анонимен

преди 5 години

ДО 273. И кой е врагът за Русия? - С ПОРЕД ТЕБ, И СПОРЕД РУСНАЦИТЕ. Да ли не е Китай , защото спокойно си работи с фирмите в Сибир , на руска територия.

241

До 272

преди 5 години

България е в Ес И НАТО след разпада на СССР поради една единствена причина-щяхме да последваме пътя на Югославия,бяхме изпаднали в безтегловност .Твоето НАТО разруши армията,изсмука цвета на нацията който България сама създаде.Превзе банковата система и ни превърна в "Просяци" -евтина работна ръка. България се проби по всички параграфи и изтича в канала на Историята безславно и недостойно ,като товя Запад ни третира като Южно-ски обслужващ персонал-сменящ чаршафите,разнасящ стекове с т.хартия

240

До Обо Сан

преди 5 години

Няма значение ,че няма да го има "П".На болшинството руснаци име е ясно кой е 'врагът" .Работата е там,че на нас трябва да ни стане ясно веднъж завинаги .Още не ни е станало явно-за населението говоря и голяма чат от" управл" .Нещата са следните.Имаме бъдеще като цивилизация ако има силна Русия или нямаме бъдеще като цивилизация в обратното положение.Ако те но дръпнат ,добре,инак сами не ни достига "капацитет" Не ставаме :) явно .Трябва ни силна нелиберална Русия във всички смисли.Инак ,Помен")

239

Анонимен

преди 5 години

до271. България е има и без Руска империя, СССР. ОНД, РФ. Много си объркан, много руски вестници четеш.Днес в Солун. Премиера ти каза в прав текст.България оцелява защото има ЕС и НАТО

238

До Партизанин

преди 5 години

Съвсем сериозно ще ти се стори ако я има България до тогава.Ние сме Източна Цивилизация и за да ни има ни е нужна Русия."Запада"-банковата им система,колониите,технологиите които получиха в началото на 50 те-Те са конкуренция.Това трябва да си го набиеш в празната глава.За да ни *** в Бъдеще ,ни е нужна Русия.От там ще дойда за нас технологиите за Бъдещето,одигуряващи оцеляването ни.Не от Запада.Там е "здравата" Земя ,която ще е най малко засегната след клим. Промени на Планетата.Панимаеш :)

237

Obo San Г

преди 5 години

Чета и виждам че ви е весело . Абе на маитап сте го ударили . Лошото е че до тогава *** няма да го има . Просто ще изчезнм като нация . Но няма нищо , важното е Русия няма да е на 5 място . Е добре на 6 ще е !