268

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се прави трагедия от това, че населението на територията България намалява. Учените и досега не знаят откъде сме дошли и след време няма да знаят и къде сме отишли. Тук ще дойдат други, защото населението на земята непрекъснато расте и територията ни няма да остане празна. Може заселниците да са от Далечния Изток, може и от Африка, а може и двете.

267

До 275

преди 5 години

Прав ви път.Аз имам три деца и всичките ще останат в България.Моите прадеди са оцелели под 500 години турско робство и аз няма да ги предам като накарам децата ми да избягат от България.Преживели са две Балкански войни,две световни,45 години комунизъм,30 години преход.И животът на нашите деца ще е по-добър .

266

Анонимен

преди 5 години

17 братовчеди на загинал на пътя човек от малцинствата получили от съд по 50 000 лв. обезщетение за всеки от тях. 720 дела с искове има само в Софийския градски съд, а от тях всяко пето е "братовчедско". Това съобщи в интервю за "24 часа" членът на Управителния съвет на Асоциацията на застрахователите в България Кирил Бошов.

265

Истина

преди 5 години

Турците яко са ни цакали,защото сега можеше и щяхме да сме поне 60млн. представете си колко родове са изклани,колко момчета са взети за еничерчета през годините и колко момиченца за ханъми...И нашите родни /роми/ идват точно с турците като помощен персонал за най-черната им работа и населват земите ни.По време на нашите царе /роми/ не е имало това е факт.Дори има изследване в което се доказва че Турците носят нашето ДНК просто ние сме ги претопили,за това има турци с руси коси и сини очи.Факт.

264

Пенсионер

преди 5 години

Слава на БКП! Бехме 9 милиона, а сега... Питат го Бай Тошо съжалявате ли за нещо? И той: за какво? Голям!

263

Анонимен

преди 5 години

"трябва да се вземат мерки за намаляването на смъртността при децата до 1-годишна възраст и при мъже и жени от 30 до 65 години..очаква да започне рязко намаляване на населението във възрастовата група 40-64 години, а това на възраст над 65+ ще нараства.Мерките ..в тази връзка са свързани с повишаване на заетостта,.. повишаване на производителността на труда, промени в пенсионната система." Роби до гроб. До 65 трябва да сме умрели или да сме съгласни с ново увеличаване на пенсионната възраст.

262

герб

преди 5 години

Е как , бе - нали Баце оправи работата, даже щели да ни наблюдават по - малко !Ако трябва Баце и деца ще направи - във всяка къща поне по 2 , та да пребори демографията !

261

kukla

преди 5 години

Гледам че много са коментирали тия писания. Няма какво да се пените. Никой от тия професори няма силата, а и намерението, да оправя демографията. Просто си получават пари по някои програми, ходят по конференции и екскурзии. Само последните изречения че сме били от малцината държави с големи социални различия не съм съгласна. Такива са всички държави, включително т.нар. социална Европа. И там картинката с демографията и социалното неравенство е същата, или гонеща нашата картинка

260

Анонимен

преди 5 години

Оставка

259

Анонимен

преди 5 години

До МарияС все децата бягай надалеч от тук. С добро ти го казвам. Тук след 50г. ще е още по-зле от сега

258

До Мария

преди 5 години

Ти нямаш деца,а пък даваш акъл защо се правели деца.Естествено,че никой не прави деца,за да оправя демографската ситуация.Това е просто статистика, която показва намалението на населението.

257

lYl

преди 5 години

Еми, че то още от самото начало не сме били много числени, при положение, че тука са живеели най-многобройно население от славяни и тракийци после постепенно ставаме един народ вече от трите групи прабългари, славяни и тракийци. Но наименованието българи и България си остава до веки веков!!! И след нас които да дойдат, (но все пак се надявам да са бели европейци, и предполагам ще е така при положение, че ги напълниха с ислямска па,плач) българи и България и християнската религия ще са водещите!

256

Мария

преди 5 години

Аз ви обещавам, че няма да правя деца с намерението да оправям демографската криза. Даже ако имам деца и живеем в България аз самата ще им кажа да отидат в чужбина, като завършат. Деца се правят, защото те са единственото нещо, което е цял живот и можете да обичате завинаги, дори повече от себе си.

255

Анонимен

преди 5 години

255, вярно е. Вие турците много помогнахте с демографията. Под османско, турците яко са заплождали българките и затова в България е имало семейства с по 9 деца. После България скъса с вас и век по-късно се топи като масло на огън щото няма кой да опрашва стадото. Предлагам да дойдете пак, този народ доказа за век че не може сам да се ръководи.

254

Ха Ха

преди 5 години

Ще връщат еизите и мрезите!И който не иска деца - комунистите ще му правят!;))

253

до 266

преди 5 години

а колко заработваш когато трябва да си затвориш очите?

252

Анонимен

преди 5 години

Българите сме много зли, лоши, отмъстителни, тарикати, освен това сме мързеливи - делнични дни гледам по паркове и магазини за храни е пълно с хора. Кой работи в тая държава? Треперят от КЕФ, че ще измамят, че ще излъжат някой.. не че ще спечелят кой знае какво, но им доставя удоволствие. Никакви правила не се спазват по същата причина. Долно племе... много долно. Айде патреотите цъкайте ми минуси и ме псувайте, трийте ме, не ми пука. Този народ няма бъдеще защото е ЛОШ, не е стока.

251

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Не ни трябва население .Трябват ни високи цени на имотите и каруци до последни модели мерцедеси по улиците.Стига с тази демография - от турско време не сме били по добре .И по добре ще ставаме - Аллах си знае работата .Молете го за пощада

250

Анонимен

преди 5 години

Искам да питам редакцията на днес защо се прави на дръж ми шапката и не отразява насовите протести на измъченият бг народ.интересно кои и какви интереси обслужват и колко им е лептата.мисля че журналистиката е по древна от проституцията

249

Анонимен

преди 5 години

През 82ра завърших Лесотехническия бях 1 година на специализация в СССР на Байкалското езеро .85та година бяхме екип от 5 човека които заминахме за Канада за да им помагаме в развитието на горското стопанство.След 6 месеца ми предложиха да остана даваха ми работа и жилище но аз се ВЪРНАХ в БГ сега съм горски инспектор със заплата от 650лв