288

Светлото бъдеще

преди 5 години

Връщаме мрежите и визите!Който не иска деца - другарите ще му направят безплатно!И ставаме десет милиона!Венсеремос ;)

287

Гробокопач

преди 5 години

Както и да го въртите, не дойде ли Българският Саракт, демон-крацията, че ви изпие соса. Най-важното е по територията да останат Валентин Златев, Киро Гела, Бойко и Цветанов, с една тумба *** венци;))) като гласоподаватели и поддържащи минимален електорален генофонд за изборите.

286

Тангра

преди 5 години

България тръгва надолу след покръстването. Българите зарязваме нашите си Богове за да станем слуги на семитска религия. Това е била стратегия на византийците да ни покорят, както и става! Преди това почти нямаме загуба на бойно поле, мазали сме всичко живо. Никой на балканите не е смеял да гъкне, Балканите са били България! Пили сме вино от чашите на византийските императори! 8в. цяла Европа знае за хан Крум!

285

Мето от факултето

преди 5 години

Ко прайхти дяца като мен щехте сте 20 милйона съз или бес куманисъм.

284

Анонимен

преди 5 години

Един германец разказваше, че в Германия и в гората не можеш да останеш сам, защото било пълно с хора на разходка.

283

Пенсионер

преди 5 години

Ако не беше падал комунизъма, сега щехме да сме 15 милиона!

282

Анонимен

преди 5 години

Като гледам на гейтовете на летището какви сънародници летят за Англия, Дания, Швеция и Норвегия, че и за САЩ, то масовата миграция ми се струва по-скоро спасение за България.На нас количество не ни трябва, а качество.По-добре 1 милион, ама качествени хора.Бай Тошо внесе румънски роми с цел до края на 80-те за пленума да сме 10 милиона и резултатът го виждаме в момента.Няма нужда от доктрини, а само от малко, но свестни хора, това е.

281

До 293

преди 5 години

А защо не Стамболов.Той прави България велика и горда.

280

Русофилско реване

преди 5 години

Младите българи вече строят модерна България и дори я бутат напред.Цялата държава им пречи , но те са умни и пак успяват.Скоро всички крадливи олигарси ще фалират и само напускане на ЕС ще ги спаси.Вече се самоизяждат дори , а младите създават новата система за Мерцедес.Малко ви остава , мързеливи позьорчета.

279

Анонимен

преди 5 години

Е те турците имат сега най-много ромско ДНК, май ромите ги претопиха.... :D.Хахаха. Огледай се в огледалото и сред какви живееш.

278

Анонимен

преди 5 години

Турците яко са ни цакали,защото сега можеше и щяхме да сме поне 60млн. .Хахаха. С все турска помощ едвам са ви развъдили до 4 млн от 200 Хил за 5 века ти за 60 мил. бълнуваш. За мишки и *** е възможно.

277

Ние българите

преди 5 години

Сме тук от над 8000 години и никой не може да ни измести.Пробва се Византия , а после и Османия , но ние пак сме тук.Дан Колов е пример за юнашкия ни нрав и непобедимата ни сила.Няма народ или племе , което да не сме победили , даже и Чингис Хан е ял юнашки бой от нас.

276

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията работи за едни, но не и за други. Ние сме от вторите. На българина му трябва Бай Тошо или някой турчин да му кряска какноо да прави иначе не можем да функционираме като народ. И това е разбираемо, ние идваме от днешните територии на Русия, от степите на АЛТАЙ. Имаме роднински връзки с тюрките и монголите. Затова сме толкова корав, суров и студен народ и затова всимки се страхуват от нас и ни викат ТАТАРИ. Азия е наша родина, а Европа е наша мащеха. Евразийския съюз е място за нас!

275

Анонимен

преди 5 години

България ромска държава никога няма да стане, защото ако населението действително намалее, те няма как да живеят на чужд гръб и ще се изселят на запад /както вече го правят/. Дойдат ли китайците втората АЕЦ ще е построена.

274

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 287От 30 години ДЕМОКРАЦИЯ и унищожаване на заводи и закриване на работни места България намаля. Не бъркай Орешарски. По план, трябва не само ние, а всички източно православни да бъдем унищожени. Това е заложено от стотици години и е таен заговор, който никой не ти го казва, между мюсюлмани, юдеисти и католици.

273

Анонимен

преди 5 години

Китайците или африканците, които ще се заселят тук, ще са доволни. Земята е плодородна и сравнително незамърсена, има магистрали, строят се нови жилища в градовете, сигурно и втора АЕЦ. Така че не злобейте и не ревете. Това райско място на Балканите може и без вас.

272

Велика България

преди 5 години

След османското робство , бяхме под 2 милиона и за 60г. станахме 6млн.Българите сме 50% кореняци на този полуостров(по швейцарско ДНК изследване) и под 3% от много раси.Това ни прави уникални и силни , като Дан Колев , а другите помнят само , колко бой са яли от нас.България е единствена в цяла Европа с непроменено име през вековете.Защо ли германците , само на нас са имали вяра.Няма по корави от нас , историята го доказва.

271

lYl

преди 5 години

До До 282 ИстинатаЕ те турците имат сега най-много ромско ДНК, май ромите ги претопиха.... :D

270

Анонимен

преди 5 години

Намалението на населението е тъжният резултат от управлението на Орешарски.

269

До 282 Истината

преди 5 години

Аз турско ДНК ли имам независимо че съм се родил българин ? Много ми е интересно с какво аз имам връзка с ***. Споко всеки бг има малко турското. Ама турците ми изглеждат различни незнам мога и да греша.