308

dkf

преди 5 години

В приемно семейство получават 1100 лв. В семество с дете получават 35 лв. детски и 400 лв. майчинство. Питам как ще се реши демографския проблем. Защо Орбан дава 35000 евро на трето дете. Ако нашите дават ще крадат и от тези пари бъдете сигурен. това е истината.

307

Анонимен

преди 5 години

такава е политиката на герб, нищо пудно ако ги оставим на власт да стане така

306

Анонимен

преди 5 години

Дървени чутури не турция ви е виновна а русифизираната ви комунистическа пасмина.единственото което показвате пред чужденците е построено пре з турската империя.тези които са били роби тогава са и сега.защо бе ута йки червени никой от другите народи отимприята не ривие като вас че е бил роб.рус ките *** ви го продухаха

305

С други думи,

преди 5 години

начини има, управленска воля няма. лесно можем да се справим с демографския проблем.Не забравяйте и това, че младите българи, които избраха да живеят в чужбина, създават по 2-3 деца там. Биха могли да си останат тук и да създадат потомството си в България. Не е трудно да бъдат създадени нужните условия. В рамките само на няколко десетилетия можем си решим проблема.

304

Поне по няколко пъти

преди 5 години

седмично прочитам тук, в коментарите добри предложения, които биха имали за резултат задържането на младите хора в страната ни, стимулирането на раждаемостта на градивните членове на нашето общество и озаптяване на безконтролното размножаване на една безнадеждна малцинствена група, както и спиране на хрантутенето й. Ако тези предложения бъдат приложени на практика, дори ще изпреварим повечето от държавите в ЕС по отношение на възпроизводството на основния етнос на страната (в случая, българите).

303

Су 34

преди 5 години

Как да те спъвали като са били по-напред?------Да, с ибрика и външният к.енеф като изобретения сте първи в света!

302

Анонимен

преди 5 години

Турското робство е крайъгълният камък на българщината. Благодарение на него българите не изчезнаха като етнос.

301

Изфирвсал

преди 5 години

Сега сме 5,2млн. Щото емигрантите ни карат с бг паспорти. Ама няма да се връщат , обаче.

300

Анонимен

преди 5 години

За полските жестокости над православното население питайте руснаците. Влизат в Москва избиват цялото население и опожаряват града. А сега някакви ми ги хвалят тези убийци на християни. Обаче всичко се връща, да не ревът за Варшава. Око за око, зъб за зъб.

299

дърт

преди 5 години

Българските граждани или само българите?

298

Анонимен

преди 5 години

Край на безобразията в страната ни

297

Анонимен

преди 5 години

Това били изводите на учените от БАН. Тези или не са учени или така им изнася. Напълно едностранчиво виждане на нещата, все едно нашата страна е единствената в света. Къде е глобализацията? Явно такава според тях няма. И сега София е пълна с млади хора чужденци, дошли да работят и живеят тук от цяла Европа, дори от Южна Америка. В метрото непрекъснато се чува чужда реч. Нека тия учени да се огледат малко.

296

Анонимен

преди 5 години

До Истина 309По- далече от турското робство не виждате. Животът ви започва и завършва с турското робство. А през това време нацията се стопи, Бг умря БЕЗ ТУРСКО РОБСТВО.Толкова сте жалки и противни, че не си струва да ви коментирам.

295

Анонимен

преди 5 години

Напротив Те са ни спънали векове назад с техните ограничения и обичаи..Как да те спъвали като са били по-напред?

294

Анонимен

преди 5 години

До ИстинаЧе са ни спънали в развитието е вярно. Но има и теория, че са ни съхранили от инвазии на католическите сили, които по това време са били далеч по-нетолерантни към православните християни от мюсюлманите. За справка, православните християни под Полско владичество и системните им опити да ги полонизират и католицизират.

293

Едно наум

преди 5 години

Щом БАН твърди нещо, имайте едно наум. Защо ли?Първо, повечето от изследванията им, свързани с проблемите на обществото, са с предварително зададени резултати. Обслужват нечии интереси. Някой има някаква цел и някое изследване на БАН трябва да му послужи като аргумент.Второ, обикновено използват една или няколко методики, прекопирани от чуждестранни учени. Но никога не са информирани за всички методи, нито си правят труда да създадат свои.Трето, 98% от прогнозите им се оказват погрешни.

292

Истина

преди 5 години

Като чета коментарите виждам че някои от тук драскащите не са учили поне малко история,но те не са виновни толкова ги учат сега в училище през последното десетилетие.И сега дори днешните политици искат да изменят историята като /поръчват/ учебници с неверни данни и в ущърб на Българщината.Няма как ти да твърдиш че 460г. турско владичество /робство/ е било добре за Българите и едва ли не Те ни образовали.Напротив Те са ни спънали векове назад с техните ограничения и обичаи.

291

Гробокопач

преди 5 години

До Светлото бъдещеВнесеремос;))) Не, просто излизаме от ЕС и ония, че ни турнат визите. Така ще можем да обвиняваме тях, както Бойко обвинява Станишев за всичко и готово, имаме си безплатна ограда;)))

290

Сейхан

преди 5 години

Вие работите, а аз правя деца 6 или 7 и 8 ,и ще ме издържаш на помощи. Не иска работи , иска помощи

289

Анонимен

преди 5 години

България тръгва надолу след покръстването. .Така е. Християнството унищожи България и превърна българите в ратаи.