328

Американ

преди 5 години

Групата на бръшолеви колкото да покаже че живее.. Имигрантите интегрират и обучават, като че ли мaнraнлopитe са интегрирани и обучени. Подобни глупотевини изобщо не спомагат да се подобри отрицателното мнение за качеството на българските "учени"..

327

Анонимен

преди 5 години

317, Слава на Полша! Браво на поляците! 16в. влизат в Москва. Яко са маризили руснаците, затова русофилите толкова ги мразят. Полша и сега е далеч по-развита държава. И бъдещето се очертава светло за тях! България трябва да е с Вишеград, те си гледат интересите и са пичове! А жените им са шестица от тотото! Най-красивите жени са полякините!

326

Каролев

преди 5 години

Пълни глупости на платени комунистически драскачи. Икономиката ни се представя чудесно. Скоро дори ще успея да си продам имотите около Банско като вдигнем втория луфт. И ще сме още по-добре.

325

Forever

преди 5 години

240 ще изгонят 9 милиона,кой е виновен?Предали сме се!

324

Човек

преди 5 години

Сега ще излязат Велев и Каролев и ще разбият изследването на БАН.

323

Анонимен

преди 5 години

Ама нали безработните бяха 7-8 процента?

322

Анонимен

преди 5 години

От 1989-а до 2018, станахме от 9 на 6 милиона.Разлиакта е, че сега, половината се пенсионери, децата са почти два пъти по-малко, а един на пет души е завършил в чужбина и ще остане там. И тенденцията се засилва.След 30 години, 99% от днешните пенсионери, няма да ги има. Но няма и да има, кой да ги замести. До 2040, ако тук има пвоече от 4 милиона души, от ще означава, че е имало някакво огромна промяна.

321

От немско

преди 5 години

Дреме ми на ...

320

Анонимен

преди 5 години

Ще се топи, да. Тук ще останат само хората на 55-60 години и после край, ще свършим.

319

Михаил Константинов

преди 5 години

Няма да позволя стопяване на населението!Нам винаги са трябвали 1-1.5 милиона мъртви души за преразпределение вота на гласувалите.До скоро малко ме беше срам, че увеличавах статистически населението и стеснявах броя на не гласувалите.Сега по-малко ме е срам, защото душите вече са истински мъртви.

318

Чичо

преди 5 години

Най-важно е пред Брюксел да рапортуваме ,че всичко е наред,макроикономиката е добре и правителството ще си избута мандата докрай,а че народа е зле и младите и кадърни българи бягат навън-това не е важно.Вместо да положат усилия да подобрят жизнения стандарт на хората-те умуват как на бедняка да му внушат ,че няма да кара трошка ,защото замърсявала въздуха.Ами вие,,новобогаташи,,като крадете също ми замърсявате усещането ,че има нещо дълбоко сбъркано в тази държава.Да не говорим за справедливост

317

Болярин

преди 5 години

Населението може да намалява, но депутатите -НЕ през 2030 г сигурно ще са 400 !!!!

316

Бунак

преди 5 години

Нищо,само напред към "демокрацията". Само така.

315

Анонимен

преди 5 години

Това просто не е вярно-ще сме много ама много по малко в посоченото време !

314

Нуфри

преди 5 години

6 милиона е идеално население за държава без икономика.

313

Американ

преди 5 години

"Качеството на работната сила около 70% от средното за ЕС равнище" Много бе! Жална ѝ майка на западната Европа ако е така! Щото в сравнение с Америка е 30%.

312

Като Кирил и Методий

преди 5 години

Ще останат двама българи Боко и Цецо, които ще се вземат официално за мъж и жена.

311

Реалист

преди 5 години

Мяма и 6 милиона българи и 2 милиона мaнraнлopa. Кой ше ги храни мaнraлopитe?

310

Огито черпи

преди 5 години

Трябва повече ЕБАТЬСЯ,тогава населението не се топи бързо.РАКИЙКА НЕ ПРОЩАЕТ ! Българските алкохолици.

309

Още 1995

преди 5 години

Ни казваха , че 2015 ще има 3 млн българи и 5 млн роми.А сега същите лъжи , които целят да смачкат гордоста ни.45г. ни втълпяваха , колко сме малки и само с Русия ще оцелеем , а сега една Холандия , която е една трета от нас , е по богата от цяла Русия.А за Хонг Конг , да не говорим.Град е по богат , от най голямата държава в света-само Путин го може.