37

Василев

преди 5 години

Защо не карате лади и джигулита бе селяни прости!!!Все критикувате Бати Бойко, ама всеки иска да се качи на западна кола!!!Селяни???Ако може и да не плащате данъци, застраховки и винетки , ше е най-добре!!!Ако може някой друг да плаща за подръжката на магистралите и пътищата, ще е още по-добре!!!Ами селяни, всичко в този живот си има цена!Бати Бойко ще ви изплющи по вратовете, ако вие сами не се пребиете по пътищата на Родината!!!Селяни вни,мавайте как карате колите???Агент Хю Бенет!ЦРУ!

36

Анонимен

преди 5 години

Сега *** вече няма да могат да стават анонимни, като дойдат у Софето.

35

шматка

преди 5 години

До 31Ами вече не си длъжен да регистрираш колата в данъчното.Прави се по служебен път.КАТ-НАП.

34

Анонимен

преди 5 години

Регистрационни номера за велосипедите, гражданска отговорност и винетка за тях няма ли да има? ***!

33

Анонимен

преди 5 години

България пак е блокиранаот стачки и гладни бунтове!

32

Анонимен

преди 5 години

Заглавията в тази новинарка се пишат от първокласници!

31

1

преди 5 години

Значи и стойностите на данъците трябва да са едни и същи за цялата страна.Не може да плащаш минимален данък в някаква община а да живееш и шофираш в град с по- високи данъци!

30

Анонимен

преди 5 години

Ем зоните в големите градове обричат "вътрешната" търговия. Това е съвсем умишлена малоумщина да се вкарват трошките от запад.

29

Анонимен

преди 5 години

До ВарненецПерфектен си като Бесепар! Къде прочете, че след като придобиеш колата, вече не си длъжен да я регистрираш в общинското данъчно по постоянен адрес? Ех, матреале, ех! Пази боже България от пряка демокрация! Амин! ГЕРБ, та ГЕРБ!

28

Василев

преди 5 години

Колата без гориво ме ръждясала катафалка!Селяни прости, преклонете се пред великата американска нация, която прави всичко възможно в Близкия Изток всеки ден да наливате гориво във вашите коли!!!Агент Реймънд Долф!ЦРУ!!!

27

Варненец

преди 5 години

Перфектен закон, като всички закони на ГЕРБ! Значи ще мога да си регистрирам колата в Горно Нанадолнище и да си плащам данъка там. Ама там ще е 2-3 пъти по-малък , отколкото във Варна.Както правят тарикатите от страната, дето живеят във Варна, но карат коли с номера от майната си.Иначе трошат улиците и заемат паркоместа, но плащат данъци другаде.

26

Тиквата

преди 5 години

Казвам ви Аз "Парле ву франсе" а вие ме гледате к'ът теле.Е зат'ва сЪ харесвамИ, и вие прости и аз ***.

25

Анонимен

преди 5 години

Лиера на една държава в голяма степен е отражение на нацията.В този смисъл Боко-тиквата е нещо средно между Андрешко/Хитър Петър и Пурко.Такъв е и народа по тези балкански земи.НЕКАЧЕСТВЕН !!

24

До 23

преди 5 години

Според адреса на собственика.

23

Анонимен

преди 5 години

Намаляването на чиновника . Носи приход към бюджета. Така и намалява и корупцията, пести време няма подкуп.

22

Ванката

преди 5 години

Тогава данъкът към коя община ще е?

21

Анонимен

преди 5 години

До19. И в твойта тиква само тикви има.

20

Селянин

преди 5 години

Защо не се сетиха, че някой може да поиска да си запази номера на колата. Защо той да върви с колата, а не със собственика й??!?! Аман от плиткоумници...

19

Анонимен

преди 5 години

Тоя Бойка Рановски оправи КАТ сега като капацитет и за " заслуги " шеф на автомобилна администрация . Некакви измислени от него сига пунктове за индентификация в частни ръце и пак дране като техническите прегледи. Те на едно место 30 лв. на друго 40 лв. на трето 50 лв. Ами направете цените навсекъде едникви и поносими бе господа. От едно место спират ни дрането , но ти почват от друго место да те дерат. Престанете!

18

Анонимен

преди 5 години

"Минаването на колата на преглед през тях е първото изискване при регистрация на внесен в България автомобил. Досега това се правеше от КАТ, но сега се предвижда да мине в частни ръце."Превод: в ръцете на обкръжението на Тиквата.