57

Баба Генка

преди 5 години

А за каручките важи ли? Питам от името на съседката Дочка,она нема интернет.

56

Анонимен

преди 5 години

Караме коли трета, пета и осемнадесета употреба. Питам не може ли да си купуваме западните магистрали втора ръка? Да си плащаме винетки на тях, ама като за втора ръка, нали... По-тънко и по-качествено.

55

Анонимен

преди 5 години

За да може да вика на другите СЕЛЯНИИИИЙЙ.

54

1

преди 5 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА -ЗАЩО една ***, дошла от ГоцеДелчевските села,живееща под наем, си купува кола и я регистрират със Софийски номер?

53

Анонимен

преди 5 години

Защо ли не си регистрираме колите там от където идват? Най-добре.. И без т'ва искаме добро обслужване и разумни правила. Германия, Италия, Франция..и така.. А дори вярвам, че ако си плащаме на някого да ни управлява държавата, ще брани по-добре интересите ни. Поне ще можем да уволняваме и да назначаваме нови мениджъри. Не като сега, искаш да махнеш крадец и друг крадец се готви за мястото, без да го искаш.

52

Анонимен

преди 5 години

Само да знаете протестите скоро ще свършат. Става време за вино, ракия и мезета...

51

Анонимен

преди 5 години

ТЪПО...

50

Сервиз "Остап Б

преди 5 години

Опаа,още една далавера приключва.Сега с тия части,картони,мартони НАП ще ни прискрипят топките и данък да плащаме,че и по ДДС да се регистрираме.Вече 20 години карам в сивия сектор и минавам метър с оборот-печалба и ДДС.

49

Анонимен

преди 5 години

Еб.ати неграмотната нация сме... В нито един коментар не е поставен правилно определителен член...за запетаи да не говориме. Ами какво се сърдиме на ББ? Прав е - матралът за нищо не става. Освен за стригане и колене...Еми все някой тр да го прави, така че що се сърдиме , че е точно той...

48

Х

преди 5 години

Звучи твърде хубаво, за да е истина.

47

1

преди 5 години

До SHEFAМного добре зная, кой и как определя данъка! Проблема е, че ти май не ме разбра!Не може само едни да се товарят с една сума за изграждане на инфраструктура, а други да минават по-тънко и да ползуват едно и също!

46

Американец

преди 5 години

В Америка си имаш номера на колата за цял живот. Купуваш си нова кола, отиваш с твоя си номер, закачаш го и си я караш. В американския "КАТ" сменят само марката на колата. Номера си е вечно твой. Същото е и при подмяна на шофьорската книжка.

45

1

преди 5 години

До SHEFAСтава въпрос за данък, клаузите по застраховката си ги договаряш ти!

44

Х6

преди 5 години

Туй нЯщо в нашите ширини дахдейства ида прозрачно и чисто.....искам да го видя това...а там където ще има пълнене на хазната -да,амя всичко ще е яко джоба франко...

43

анонимен

преди 5 години

Прави ми впечатление.Че в новинарските сайтове.Агресивно настроени млади хора.Между 20 и около 30 г Критикуват българина с противно на тяхното мнение! Защо бе промити и Американизирани малки мозъчета? Преди да "залюбят" Демократите пишман наши Америка. Бяхме с Русия! Но вие сте твърде малки.Та да сравните тогавашното време и сегашното! Защото сте били още.Сещате се къде! Не ни учете ако обичате.Как да мислим и какво да харесваме.Липсва ви опит! И житейски И политически! Само глупости пишете !

42

Сервиз "Остап Б

преди 5 години

Опаа,ко прайми сега? До сега далаверата ставаше.Идва кола,оглеждаме клиента в час ли е или бъкел не разбира.Първия вариант вадим част от друга кола и му вземаме пари за нова част.На другата кола слагаме част от моргата и пак мъни за нова част.Пада ми настроението,ако собственика си донесе нова част.Прибирам му новата част и му монтирам пак морген.После новата част в магазина срещу други части от немай къде треби да монтирам.А с катализаторите съм експерт.Операция в горна част на гърнето,вадя кат

41

1

преди 5 години

До SHEFAПо- скоро визирам Пловдив!С една дума ти плащаш 25лв., а аз 250лв. и шофираме в града!

40

Анонимен

преди 5 години

Защо да не са произволни буквите от тук нататък? За какви ли не малоумщини променя БДС, а за нещо, което ще предпази донякъде хората от хулиганство - не може...

39

До 35

преди 5 години

Гладни бунтове на джигити, които вече няма да могат да правят, каквото си искат.Хората искат да карат трошки, които бълват канцерогенни пушеци, да леят масло по асфалта и това да им излиза евтинко.

38

Анонимен

преди 5 години

Мръсни кому няги от днес дума не обелвате за масовите протести в б...я подкупни про ститутки червени