77

Анонимен

преди 5 години

До по3драв от АвстралияТи да не си някъв рапър, че държиш толкова много на номера на колата?На мен лично хич не ми пука дали са букви или цифри.

76

загорял евро-ром

преди 5 години

Тук в Австралия от край време можеш и номера да си поръчаш да е само букви без цифри даже, тоест някалва дума или име, и дори цвета на номера можеш да избереш. И всичко това е срещу символична цена по малко от една надница. Кога ще стигнете този level на развитие?

75

Додо

преди 5 години

Това СА и BT за Калифорния и Вермонт ли иде реч?

74

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХАКой луд софиянец ще си купи кола от провинциалист вееее?!В прованса всичко е ЖМЕЛ!!!"Чук и Гек", майнЪ.Н'ъл тъй, селянче'ата.........

73

Анонимен

преди 5 години

Регистриране на сервизите. Това за жалост пак ще подпре джоба на българина или ще останат само големите сервизи и ще се редим на опашка за смяна на каре.

72

Анонимен

преди 5 години

Живея в Саудитска Арабия, но си купих кола във Вануату.Ало-о! Какви са тези съкращения, ***!

71

Добруджанец

преди 5 години

Освен всичко, да приемат закон с който да ни задължат да си купим камери за скорост, за купе и една 360 градуса като на гугъл автомобил+ 4G модул с абонаментен план. И който не даде мигач, не пусне фарове, не сложи колан, псува тиквата, превиши и с 1 км. яко глоби, конфискация, бой, затвор и жигосване по челото! Вече съм сигурен че има конкурс с огромни материални награди кой ще даде по- малоумно предложение за закон...

70

БС

преди 5 години

Браво, но сте 10-на години назад. Така е на много места в EU от много отдавна .

69

Перко

преди 5 години

Ужас. Катаджиите и Паркинги и таражи как ще се ориентират кого да глобяват и вдигат. Специално във Велико Търново ще е кошмар

68

anansar

преди 5 години

До SHEFA два лева и педесе и две стотинки

67

Ха-ха

преди 5 години

До Баба ГенкаИ за каручката и за магарето :)

66

Гост

преди 5 години

ха да ни е честит този ухиления от който нищо не става.

65

Аман

преди 5 години

Всеки ден все по-големи безумия...

64

Пуши цигара

преди 5 години

Купувайте си пикапи. Те се водят категория товарен. За тях данъка е супер евтин. Ама нямате толкоз кинти. Вие до 2500лв само можете да съберете за една кола 4 врати. Пикапа е 12000лв. Ясно нямате толкоз пари. Може би бензина не е качествен. Сега мн сте в автомобилна криза. Електромобилите при някой държави вече са факт. Не сме виновни че станахме сметище за стари коли от ЕС. Хората са вече на електромобили а ние тука се гърчим с един трабант една трошка.

63

Анонимен

преди 5 години

Аха,вредните газове от колите значи.А да кажете нещо за въздуха в София днес? В района на Западен парк в момента нивото на ФПЧ до 2.5микрона е 340, при норма 50, близо 7 пъти над горната граница! Във Факултета също.В пловдивската Шекер Махала не е по-различно.Кой гори гуми и парцали в момента?Къде са проверките?Или електрората го проверяват само август месец за горене на ***?

62

Живеещ във Франция

преди 5 години

Да кажа и за Бонус -Малуса!Тук цената на застраховката се определя от стажа на шофьора ,от кубатурата на колата , от това дали си имал предишни застрахователни събития и какви застрахователни щети покрива застраховката!Всяка година получаваш бонус който може да стигне до 50%!Нов водач не може да управлява автомобил над определени конски сили докато не натрупа стаж!

61

Munchen_DE

преди 5 години

А как ще ми обясните това, че толкова много коли съм виждал в БГ, започващи със SHA? Немски номера, каквито не съм срещал и в самата Германия?Вътре определено не се возят немци бих добавил... Май ми мирише на поредната далаверка :-/Някои се бъзикат, че мюнхенските номера приличали на монтанските.Само главното "М" е прикиката !!!

60

Анонимен

преди 5 години

Един шеф на КАТ преди време обикаляше от телевизия на телевизия сига повишен началник пак ама вече по голем на ИА Автомобилна администрация и пак същите *** съвети дава.

59

Живеещ във Франция

преди 5 години

Давам следния пример F AA583LX 68 става F AA583LX 33! Ако не искаш да се знае от кой департамент си може да го направиш така :F AA 583LX F

58

Живеещ във Франция

преди 5 години

Защо не погледнат как е в другите държави за номерата на колите!Тук във Франция при първа регистрация колата получава номера които си остават завинаги ,но накрая на номера има 2 цифри които показват от кой департамент е!Например аз живея в Бордо и цифрите са 33!Ако си купя кола от друг департамент например 68,мога да залепя 2 стикера с номер 33 ,които струват 3? или като покажа талона на колата с моето име в някой автомагазин да си закупя 2 нови табели за около 26 ?!