51

Lubo-КритСит

преди 5 години

Тоест, главния е завъннал един телефон на неговите хора да намалят със стотинки горивото, че да не си ходи пак. След месец два пак на същите цени,а той и неговите пак господари. Майната им на миларди и влас. Племето затриха!

50

Анонимен

преди 5 години

До VГермания има огромен външен дълг, а България пази финансова дисциплина с валутен борд.

49

Гепи

преди 5 години

Медиите избягват за ниските доходи иопитват с фейкове да потулят/узаконятдопотопното малоумие, с което ни тровят.Небива да допуснем, в протестите да влязат ,кресливите иevlyвyte,щото те са на заплати към ле-тището.За Ревизоро да се помолим даго достигне народен куршум.

48

Анонимен

преди 5 години

Има рекорден спад на продажбите по бензиностанциите. Митко Попов от Видин си го каза като е скъпо и инфлация "за бога братя не купувайте",

47

V

преди 5 години

МРЗ в Германия над 1500 евро - 3000 лв .В България 520 лв .ШЕСТ ПЪТИ ПО МАЛКА.А акцизите върху цигарите и петрола само два пъти по малки ;)Разликата е три пъти в наша вреда .Бизнеса в Германия плаща средно 30% данък,а в бг 10 % .А НА НАС НИ СЕ КАЗВА ЧЕ НЯМАЛО НУЖДА ОТ СМЯНА НА СИСТЕМАТА .КАК ДА НЯМА??Ако акциза (данъка за народа)е два пъти по малък значи МРЗ трябва да е 1500 лв.Ако 520 лв то тогава акцизите трябва да са три пъти по малки ;)И това е само да се изравним с това което плащат германц

46

Анонимен

преди 5 години

Добре че са руснаците че да копат нефт като за световно и да поддържат нормални цени. Ако се разчита на арабеските, които вече не копат толкова много, цената ще се вдига всеки ден от недостиг.

45

ззз

преди 5 години

До: Анонимен по-долу:М/у двете събития (падането на цените и протестите) ИМА много общо!Щом само една верига бензиностанции може да поддържа марж над 30ст. в свойте си бензиностанции, занчи МОЖЕ! Пробват до къде търпим!И прав е този дето писа по-долу, че пожарникарът-борец е вдигнал телефонът и е смъмрил аверите, да успокоят топката за седмица-две, докато застудее и/или на хората им мине малко ентусиазЪмЪт и после айде лекичко с по стотинка на ден - нагоре!!!Само гледайте!!!

44

Анонимен

преди 5 години

На българите им е скъпо и не могат да купуват, но американците изкупиха всичкия бензин на ОПЕК макар и 2 пъти поскъп.

43

Анонимен

преди 5 години

Ние бензиностанция само на снимка ли сме виждали, че ни лъжете така нагло? На собствените си очи ли да вярвам или на лъжите на червения сайт?

42

Анонимен

преди 5 години

До До дупка!!!Днес защо няма протести бе, кayн? Вчера бяхте много отворени, днес никакви ви няма, мишоци. Нинова май само за вчера ви е платила и затова днес никакви ви няма

41

Анонимен

преди 5 години

Бе, ще ви ударят в грамажа и качеството! Това е страшно племе!

40

Анонимен

преди 5 години

Бе, ще ви ударят в грамажа и качеството! Това е страшно племе!

39

Анонимен

преди 5 години

Каква е тази опашата лъжа бе. Днес цял ден обикалям бензиностанциите и никъде не видях цена по ниска от 2.40 лв. На една бензиностанция даже беше 2.55 лв. А ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА ПАДНА ОЩЕ ПРЕДИ СЕДМИЦА. Но мутретата винаги казват че са купили горивото на новите цени и докато не го похарчат няма да свалят цените като че ли резервоарите на бензиностанциите са им били празни до дъно. За ***...оти ни имат. Ама като литне някоя да не ревът после,

38

Анонимен

преди 5 години

Малко е, има още..

37

До дупка!!!

преди 5 години

Все пак доведоха до нещо протестите!!!Още само 45 протеста в 36 града или 23 протеста в 72 града и цената ще падне до 0.00лв!!!

36

Драскачи

преди 5 години

Само хвърляте прах в очите на хората бездушници драскачи!! Вие деца нямате ли бе..не ви ли е страх какво е бъдещето на тая страна или ви е толкова скъпоплатена работата,че на смърт я пазите и лижете гъзовете на вашите работодатели!! Давайте така,и вашите деца ще си патят един ден като нас сега

35

Така е

преди 5 години

До Анонимен 26 Виж за гражданската трябва да се иска оставката на Менда.Тази жена до какво се докосне , всичко съсипва.Подозирам че е болна от ляв уклон. Гражданската поскъпна драстично с 80-100 лв. и за сега не са необходими никакви други промени. Съда е този дето определя обезщетенията за смърт.

34

до 22 Франт

преди 5 години

Същите капацитети и слуги на властта обясниха, че дори цените на петрола да паднат, това се отразява на бензиностанцията след 2-3 месеца до изчерпване на доставките по старите по високи цени! А сега уж ги свалят така скоростно, както скоростно ги вдигат при поскъпване на петрола!

33

Анонимен

преди 5 години

Сутринта сипах нафта за 20 лв. - 8.68 л. Начи на 2.30 лв.

32

;

преди 5 години

До House M.D.И к'во като нафтата е по-скъпа от бензина? Някой задължава ли те да си купуваш гориво? Не те задължава. Тогава за к'во ревеш?