91

к

преди 5 години

До Анонимен"Бензиностанции имаше на мотела при Ихтиман и чак в Пловдив. Заплатите бяха 120-140лв."това са пълни глупости !!!1980 гзаплата стругар фрезист 7ми разряд 220 лв !имаше магистрала до Пазарджик и до Ботевградбензиностанции имаше на повече от достатъчнобензина беше 90 стотинки (А93)когато заплатите бяха по 140 лв бензина беше 25 стотинки но колите бяха рядкост

90

Анонимен

преди 5 години

До хСамо дето 17 години не ти стигаха да се доредиш да си вземеш кола от Мототехника. Бензиностанции имаше на мотела при Ихтиман и чак в Пловдив. Заплатите бяха 120-140лв. Нямаше резервни части. И чистачките си прибирахме като слизахме от колата, защото нямаше да ги намерим като се върмем. Горивото за държавните коли се оцветяваше за да не се КРАДЕ!

89

бъркаш са

преди 5 години

До Анонимен 90американска губерния сме , от 29 години

88

к

преди 5 години

До Анонимен"Специалисте, 1,2 бензин на Нисан Кашкай 2018-та при 120 км/ч на магистралата е под 2хил.об./мин.- 6,5 л/100 при включен климатроник. Опел Астра-2008-*** г. -1,4 бензин 3000 об.мин при 120 км/ч. 6.7л/100км."тия работи ги разправяй на баба си в реалния живот нещата стоят друго яче маломощнте "екологични" двигатели работят на високи обороти,на високи обороти етанола и бутана в бензина не изгарят - разхода скача с около 25-35% при над 120 км/ч и 40-60% при над 160 км/ч

87

Анонимен

преди 5 години

Браво на протестиращите. Добре че бяха те та да ги чуят междинародните пазари и петрола да падне на най-ниското ниво от Април насам. Силни сме, много сме .... ***.

86

Анонимен

преди 5 години

Нормално е за руската губерния България, управлявана от клета сикаджийска мутра, назначена от Кремъл, за да охранява монопола на Лукойл и Газпром.Нормално е да фалира застраховател като ЗК Олимпик и да завлече милиони от над 200 000 застраховки гражданска отговорност, защото е създадена от СИК (Бул Инс), както е нормално руската партия ГЕРБ да назначи за шеф на Застрахователен надзор внучка на партизанин и дъщеря на шеф на МВР от соца, която да прикрива факта, че три години поред същия застраховател отчита огромни загуби и, че иде реч за очевадно източване.

85

ПроСоТо

преди 5 години

много е трудна "хавата"..Не забравяйте,че както "застрахователния",така и петролния бизнис се държат от няколко "частници"-милиардери.Те винаги могат да закрият дейността си и да си "бият камшика"..А ние да останем "на сухо"..ТОВА Е ВАЖНО!За това:-Крайно време е да се ориентираме какво всъщност искаме!Защото:-ВСИЧКО,което ни вълнува, БИ МОГЛО да бъде РЕЗУЛТАТ от ОСЪЗНАТА РЕАКЦИЯ!Но виждам,че вие натискате СИМПТОМИТЕ,но не и болестта в същността й....лечение при такава тактика нема!

84

Анонимен

преди 5 години

До кСпециалисте, 1,2 бензин на Нисан Кашкай 2018-та при 120 км/ч на магистралата е под 2хил.об./мин.- 6,5 л/100 при включен климатроник. Опел Астра-2008-*** г. -1,4 бензин 3000 об.мин при 120 км/ч. 6.7л/100км.

83

Анонимен

преди 5 години

има картел-вие да сте видели реклама за горива по тв-то,или някъде другаде.Да сте чули някоя бензиностанция да каже официално,че нейните горива са гарантирано от германия или австрия и т.н.,тоест да са европейски,а не от отровителя на бургазлии.Руснаците явно са много силни и не позволяват европейското качество да влезе при нас,и всички по веригата слушкат, за да не ги отрежат от бизнеса.Всичко това е неприемливо и натрапчиво и плаче за борба за справедливост на потребителя

82

х

преди 5 години

До Анонимен"....защото валутния борд не е в долари."скоро ще ви го нахакат еврото и ще плащате по 2 Евро за литърпо време на лошия комунизъм една заплата стигаше да си напълниш резервоара 4-5 пътисега с 500 евро заплата ще си купиш пак 4-5 литра бензинразликата е че при лошия комунизъм здравеопазването беше безплатно, нямаше безработни, парното беше 5 лв на месец и изплащах апартамента по 35 лв на месецрадвайте и се на демокрацията - не е ли прекрасна !?

81

Тинев

преди 5 години

Нали не можеха да поевтинеят, бе да *** тяхната м.......!П.П.Народеееееее, дойде време да ги окачим по *ъветата!

80

Слабо е намалението!

преди 5 години

Слабо е намалението! Пробвате се да се види на колко хората ще се съгласи да го копува.

79

Чичо

преди 5 години

Това е лека стъпка назад след което ще го направят 3 лв. (някъде към средата на декември). В това аз виждам един голям плюс - селинджърите по пътя ще понамалеят.

78

Анонимен

преди 5 години

До ...1,20+ лв. прибира държавата и повече ще прибира при скок на цената ОПЕК или долара. .

77

к

преди 5 години

в САЩ бензина има 10% етанол а Трумп каза че ще вдигне етанола до 15%всички "екологични" коли с малки двигатели работят нормално на 3000-3200 оборотакогато вдигнете скорост над 100 км/ч тези "екологични" двигатели започват да горят 14-16 литра на 100 кмзимно време като стане студено освен 15% етанол слагат и бутан в бензина

76

к

преди 5 години

пичове,в демократичните и пазарни САЩ цените на бензина скачат с около 10-15% нагоре и надолу всеки ден ! като се зададат празници и бензина веднага скача с 10-15%на промитите Американски мозъци това им го обясняват с "пазарна" икономика и на тези зомбирани *** дори не им идва на ум да се запитат що за пазарна икономика е това така че свиквайте - нали това искахте "демоктация" и "свободен пазар" ... те ви ги на сега

75

Анонимен

преди 5 години

Браво на бай Тръмп,след изборите миналата седмица и новината че САЩ изпреварват Русия в добива на нефт а и налагат нови санкции,цената падна,това го каза лично Тръмпевски и беше горд.Той има една такава характерна физиономия като се дуе също като пуяк,човека си е бизнесмен но наистина икономиката на САЩ бумти.Тука обаче корнелиечетата ще кажат"герберите се нас/аха и уплащиха".да вервайте си.

74

...

преди 5 години

Знаи ситината за цената на бенсиза е толкова проста, че даже и баба ми на 90г и 6 годишния ми син може да я разбере! ЛУУК ОЙЛ Е МОНОПОЛИСТ! Той прибира повече от половината от цената на горивата! Останалото се дели между крайния продавач и държавата. Като крайния продавач е най-доло в печалбата!

73

БГ

преди 5 години

Мой познат е работил на 2 големи бензиностанции и всяка сутрин се сверяват горивата с една друга голяма бензиностанция много близка до едни наши "братя"Картел няма само за този който не иска да го види.

72

Анонимен

преди 5 години

Хора не с лошо, осъзнайте се, мислете братски.Путин замрази цените на горивата в Русия и Лукойл не може да печели там, за това пък може тук! Българина е богат както каза днес Горанов и нищо не му пречи да плаща по високи цени за горива и така да помага на братята в Русия. То и без това Лукойл братски не плаща никакви данъци в България. Да живее българи-руската братска дружба во веки.