71

Гецата

преди 5 години

Ох Мира много си наивна. Работил съм към РомПетрол и в 90% от случаите ни доставяха горивото от Бургас.

70

Гошо

преди 5 години

Само бензина ли е проблемът? Ами скъпите застраховки ами завишените данъци? И за тях ли са виновни бензиностанциите? Погледни по далеч от носа си! Имаме политика на геноцид по демократичен способ!

69

БГ

преди 5 години

Въпрос с повишена трудност! Защо няма блокирани бензиностанции ?Защо не блокираха Лукойл?

68

бай ПЕТКО

преди 5 години

Ааа, значи можело, пък някои се изцепиха, че след ...няколко месеца... щяло да се усети спада ! Приказката за мечката и тоягата и т.н. !

67

Мира

преди 5 години

OmV, EKO , Shell, Rompetrol. Си зареждат техния си бензин!

66

БГ

преди 5 години

Защото протеста не е за горивата а е само причина за да се иска оставката на правителството.Има СМС с който се канят членове на БСП да подкрепят протеста на майките в 17:30

65

Анонимен

преди 5 години

Така де, пазарна икономика в действие. По нашенски. И не се притеснявай, още довечера ще излезе нЕкой да ни обяснява какви сме Сашета и ка не ги разбираме тия работи...

64

Чичката

преди 5 години

Мили хора, защо не се протестира пред централите на всички бензиностанции, ами се обвинява правителство и се правят стачки по пътищата?

63

БГ

преди 5 години

Да но и цената на петрола този месец с 10% падна айде може и малко да са си окастрили печалбата

62

До Бай

преди 5 години

Какво значение има къде ще зареждам, след като всички вериги зареждат от ЛУКОИЛ? Парите винаги отиват където трябва.

61

Бат Марчо

преди 5 години

До БайфиданВъобще не ме интересува къде е родена тая грешка на природата. Не става в интернет разбира се. На улицата ни е мястото на всички. Имам малко отпуск останал и мисля да го гърмя да ходя да ги сваляме тея ***. Алтернативи има няколко, важното е управляващита да видят че не са недосегаеми и че всяко действие си има противодействие. За момента хората трудно ще изберат нов лидер, най-вече заради зависимостта си към лесно разпознаваеми личности и партии, но на първо четене Възраждане

60

V

преди 5 години

За да има икономика трябва да има потребление .А за да има потребление тежестите трябва да са разпределени по равномерно .Тоест герб и бсп да не се занимават с неща от които не разбират щото ще унищожат народа за да направят разни Баневи по богати ;)

59

Бай Хей

преди 5 години

До 59. Ами не зареждай в Лукойл, бе ахмак, има поне още 10 вериги. А и в Лукойл пълниш джоба на съпруга на ***.

58

Байфидан

преди 5 години

До бат Марчо. Нещо си объркал Горна баня с Банкя. Нищо, не е толкова важно. Но с тези ялови призиви по форумите не става. Ама само кажи кой ще сменя сегашните, че да прочета после коментарите.

57

Анонимен

преди 5 години

София Лукойл, на една бензиностанция 2.19, на друга 2.47 ???

56

Анонимен

преди 5 години

До VГермания не искат да отпускат помощ за България и принуждават хората да мизерстват и да напускат България като евтина работна ръка в Германия.

55

Бат Марчо

преди 5 години

Поредната горнобанска пропаганда на тиквеника боко. Заедно с ненаядения пеевски контролират медиите и ги карат да публикуват какви ли не глупости. Ако на някой му се остава в тази държава час по-скоро на улицата и да измитаме всички ***. И има кой друг да изберем не се притеснявайте.

54

Georgiev

преди 5 години

До само неграмотни: говоря примерно, човече :) Споделям за манталитета български...ти за конкретната цифра се хванал.

53

Анонимен

преди 5 години

Цар Тиква е изпратил СМС-и до Домуза, Златев, Черепа, Прасилян и останалите мафиоти от Олигархичния му кръг да намалят цените, че току виж пак си заминал преждвеременно от сладката властчица.

52

Анонимен

преди 5 години

До VЦените ще скочат и ще стане хиперинфлация.