31

Анонимен

преди 5 години

Тоя народ е беден, защото е пpocт. И още ще обеднява, защото все повече изпростява. Не очаквам да ме разберете.

30

Анонимен

преди 5 години

до 21 Никой нищо няма да вади.Просто всички ще вдигнат цените ,но без такава голяма печалба като сега.Само малко цифри.В Германия акцизите са само два пъти по големи ,а МРЗ е шест пъти по голяма .Това означава че най-бедния народ в Европа плаща три пъти по големи данъци от Германия ;) Е как този народ ще се възпроизвежда и ще има потребление което да създаде независима икономика ?????? ДАНЪКА ВЪРХУ НАРОДА Е ТРИ ПЪТИ ПО ВИСОКА ОТ ГЕРМАНИЯ ,А БИЗНЕСА В ГЕРМАНИЯ ПЛАЩА ТОЧНО ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ДАНЪЦИ.

29

Охаааа

преди 5 години

Браво, това е страхотно!Боцето се е хванал като удавник за сламка и трепери за четвърти мъ/н/дат.

28

До 22

преди 5 години

Когато на световния пазар цените на нефта падат, в България цените на горивата си остават същите. Нещо здраво си се объркал. Аз бих казал, че мафията на ГЕРБ започна да умирисва гащите.

27

дядо Соци

преди 5 години

Ами сега кво ще праим с БСП.Язък за напъните.

26

Анонимен

преди 5 години

А застраховката!? Някой осъдил застрахователя си и дай сега аз да плащам безумия! Ами утре ако друг осъди неговия си застраховател на 10 пъти повече, какво!? Гражданската ще я направят сигурно 3000 лева за Субару 900 кубика!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

До ФактТръгнаха надолу, защото има мегдан да вървят надолу, поради огромните надценки. Просто на герпаджиите им трябва глъка въздух, обаждат се на партнерите по белот и ги молят да понамалят за малко дрането, докато утихнат протестите....после пак. Двойно, за да избият.

24

Анонимен

преди 5 години

Дори и 2 ст. надолу е от протеста !!! Народе не спирай , събуди се !!!

23

House M.D.

преди 5 години

Ако авторът беше професионалист в деятелността си, щеше да отбележи, че България е единствената държава в света, в която нафтата е по-скъпа от бензина.

22

Факт

преди 5 години

Цената на горивата тръгна надолу малко преди протестите, защото международните цени на петрола тръгнаха надолу.. Между двете събития няма нищо общо. Де6илите и кварталните гаменчета да не си правят илюзии, че тд са ги свалили.

21

само неграмотни

преди 5 години

До GeorgievКак точно МРЗ ще стане 1000лв без нищо друго да се повиши?!? Или изведнъж всички работодатели ще извадят по 0.5млрд на месец да покриват разликата в заплата - ако приемем за 1м души, че са на минимална заплата. Лошо е да сме бедни, ама това, да сме *** няма кой да оправи.

20

Анонимен

преди 5 години

E, вчера сутринта по БНР капацитети като Реви Зоро и други обясняваха авторитетно как всичко се регулира от цените на петрола, пазара диктува, ако паднат цените няма да има за пенсии.... и хоп след 10 часа слугинските медии оповестяват, че може!

19

Анонимус

преди 5 години

Снощи сипах някъде към 14 - 15 литра дизел. Не съм дал и една стотинка. Дано човека сутринта се усети, че да не закъса! Иначе отидох и се върнах, мерси много!

18

Мениджър

преди 5 години

Служебното гориво си е все така без пари.

17

Анонимен

преди 5 години

Опашата лъжа на подлезурковските медии. На писаното ли да вярвам или на касовия си бон. Явно пак нагло с лъжа се опитвате да разколебаете бунта. Нагли сте. Всъщност бунта вече не е само за цените на горивата а за още поне 99 драстични поскъпвания, от хляба до застраховките.

16

Анонимен

преди 5 години

Абе даже и картелите ни скапани.Така да се излагат още на другия ден.Айде тези от КЗКса дебилни и никой не ги брои за живи,ама Горанов било то Ревизорокак ще обяснят това намаление.С пазарни механизми няма да стане.Нямало картел....!

15

Анонимен

преди 5 години

не лъжете, цена сега лук оил варна 2,36, омв 2,41

14

Гочо

преди 5 години

Така, и какво ще разберем ние от тоя спад на цената на петрола с 20% - точно нищо.

13

Иван

преди 5 години

Абе преди в медиите се говореше за преминаване на психологическата бариера от 3лв, пък сега се говори за 2.20-30...Губят се известно количество стотинки не мислите ли?

12

шматка

преди 5 години

До 8Точно така.Горивата наистина се влияят от цената на петрола.Колкото и да бучим всичко ще е от ден до пладне.Проблема е в доходите.На бедния всичко му е скъпо.Дайте най после да спрем да ревем за дребните неща.Нека да се борим за по високи доходи.Тогава и хляба и лекарствата няма да са ни скъпи.