240

179

преди 5 години

За бизнес са нужди хора, в момента в България хора и някакво развитие има само в София. След 10 години нашата държава ще намалее със половин милион души , няма да има люде на които са му нужди тия услуги как се вика. Според мен тая тема е лъжлива . За заварчици съм съгласен и за трактористи също но не знам кой ще се навие на такава работа като в България училищата които предлагат такова обучение едвам правят класове. Та за финал повече хора по голямо търсене и така Пример за БГ - София ТЪЖНО

239

Анонимен

преди 5 години

В гетата има много комунистически кадри. Там ги търсете!

238

дедо на 95 г

преди 5 години

И ся ква стана тя? Крайно време беше народът да вземе дървения възпитател и по празните тикви на всички дето се изредиха да го командват 30г и да се е.ба.ват с него. Ами то бива бива да ви търпи простотиите ама вий минахте всички граници бе крадливи гадове!То не бяха такси и всевъзможни данъци за каквото ви дойде на ума,то не са и безкрайни глоби и ограничения !Където се подадеш само пари искат без да са ти свършили някаква работа.Държавата се крепи не на производство и на пазар а на данъците .

237

Анонимен

преди 5 години

Аз също търся будали , има ли някой на този свят да не търси будали , будалите са най-ценния ресурс при капитализма..

236

Анонимен

преди 5 години

Сигурно щото не знаят Български!!!!!!

235

Анонимен

преди 5 години

Пазара за работна ръка е абсолютно отворен! Българските работодатели имат избор от близо 30 държави с ЕС от които спокойно могат да наемат всякакви кадри със всякакво образование. Защо тогава се оплакват, от липса на работна ръка? Защо не си наемат работници от една Гърция или Румъния например? Липсвали висококвалифицирани кадри, ами в една Германия, Франция, Белгия е пълно с висококвалифицарни кадри, защо не търсят работна ръка от тези държави а ? Какъв е проблема?

234

Търся работодател

преди 5 години

Аз пък търся честен и отговорен работодател. Труда от мен. Нека да не ми пишат смешници, като сегашния ми "работодател". 12 г бачках по 10-12 часа на ден без заплащане за извънреден труд; събота и при нужда неделя. Увеличение на заплата преди 6 год., не съм и искала, харесвах си работата. След 12г излязох по майчинство за 1г, но сега не ме искат на работа. Вече имам дете и съм проблем. Това е днешния работодател - надменен, но монетата има 2 страни.

233

Русия

преди 5 години

Меринджей бизнеса ще каже ли заплатите от 398 лева?

232

писна ни

преди 5 години

Търсят се *** за тръстиката , ама мандалото лопна! Ауфидерзеен!

231

Рибар

преди 5 години

за да хвана риба трябва да сложа стръв на кукичката , а тия ,,работодатели,, искат на гола кукичка да хващат балъци ...не става така

230

Анонимен

преди 5 години

търсете ги в ромските махали...бъдалите се изнесоха от комунизмената бегай! икомомика

229

Анонимен

преди 5 години

Пак ли "търсите"работници, бах мауму не разбрахте ли абдалите Свършиха!!

228

Анонимен

преди 5 години

А фенер като Диоген имате ли,че търсите??!!Ще търсите,ама няма кой......освен неграмотни,миризливи,мързеливи местни цветнокожи......

227

Анонимен

преди 5 години

Ако работиш работа в голям град за 600 700 лв в европейска държава ще работиш същата работа за 2000 до 25000 и нагоре евро,когато направите заплатите като в Люксембург и другите топ европейски държави ще намерите работници.

226

Герасим

преди 5 години

И на мен ми трябва нов телевизор, пералня, печка, хладилник, прахосмукачка и направих поръчка в магазина. Когато отидох на място обаче, се оказа, че трябвало да плащам!? Казах им да си ги вземат обратно. Та така. Все още чакам и си стоя със стария телевизор и без прахосмукачка...

225

men

преди 5 години

търсят се 2000..... лева минимална заплата. търсят се и 20 хиляди добросъвестни полицаи и 100 честни съдии. търсят се и 5000 раирани пижами и примки за всички били на отговорен пост от 1989 до сега. търси се и един който може да донесе горе упоменатите.

224

Анонимен

преди 5 години

Такива статийки се пускат периодично, откровен фейк нюз са, но дават възможност на трудещите се да помечтаят.

223

Анонимен

преди 5 години

До горкия работопдателПри това мижаво потребление у нас, бизнесът не може да си позволи автоматизации. Това да не ти е КИТАЙ.... И тогава къде е заровено магарето?АМИ ВДИГАЙТЕ ДОХОДИТЕ ВЕ, ЧЕ ДА МОЙМ ДА ВИ КУПУВАМЕ ***!!!

222

Щирлиц

преди 5 години

А заплатките ще бъдат ли.... мм актуализирани,или търсенето ще продължи с пълна пара,до пълната победа на .....изЪма?

221

Анонимен

преди 5 години

При соца всички карахме еднакви коли.Сега някои се мъдрят с бентли, порше и ооо.... как се случи?