300

Lan

преди 5 години

337Реалист, ами успех! НЕ се сещам за по-добра развръзка! И демографският проблем ще се реши, украинците и молдовците са красиви и образовани хора, *** с тези заплати дето се предлагат...съмнявам се да се получи!

299

Lan

преди 5 години

Абе убедена съм, че при нормални условия на труд и нормално заплащане кадрите сами ще им дойдат, никой нищо няма да търси!

298

Реалист

преди 5 години

Само така! Всички които протестират да си останат на улицата. Ще си внесем мирни, тихи и работливи хора от Украйна и Молдова и хич не ни пука за протестиращите комунисти. Защо не видяхте един държавен служител да протестира? Защото всички са доволни от стандарта си. Само мързеливците обикалят с таратайките.

297

Анонимен

преди 5 години

Останаха ли роби и мазохисти да работят за жълти стотинки????

296

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с Митьо Очите????Ще го съдят ли?Или пак ще трови безнаказано БГ-деца с дрога ???Един приятел по-долу ме подсети да питам и аз!!

295

смартгалфон

преди 5 години

Пак имат очудващо много кадри при тези заплати дето дават!

294

Анонимен

преди 5 години

При нормална заплата от 2 000 евро няма нужда да ги търсите те сами ще дойдат при вас.

293

Св

преди 5 години

След лекари и мед. сестри - търсят повече библиотекари пред инженери. Сериозно ли? Като гледам библиотекарите какви тарикат милионери са - ще има да си търсят, докато направят официално библиотеките - дискотеки, игрални клубове или мега ЛАФКИ.

292

Шамана

преди 5 години

Не ходете да се лекувате в болници. Там са пълни шарлатани. Идвайте при мен. Таксата ми е 5 лв и лекувам всякакви болести.

291

Жеко

преди 5 години

Това са некакви лъжи и партенки. Никакви кадри не се търсят защото в България основната индустрия е онанизма.

290

Анонимен

преди 5 години

Увеличете заплатите до европейско ниво и ще се намерят. От цяла Европа ще дойдат дори,не само бг.

289

До 329

преди 5 години

Например в кол центровете в България вземат само млади хора и то временно. Тия фирми отказват да вземат на работа хора сред 40г. с деца.Ако една жена забременее след като се върне след майчинство я гонят още първият ден. Затова искат то да не се плаща.Не може да станеш на 50г, и да решиш да ставаш доктор например. Пенсионери държат да не плащат осигуровки, но е само в ограничени сфери, като медицинските сестри, защото няма нови кадри или дават минималната заплата.

288

До анонимен

преди 5 години

С Културология, философия, психология, социология, туризъм, международни отношения,който е завършил в България не знам да работи по специалността си. Толкова много психолози накрая безработни.И няма как да идат у САЩ да работят, дори това да им е мечтата.

287

Анонимен

преди 5 години

Коя "бяла държава" визираш, защото впечатленията ми са други? Има хора, които цял живот си работят едно и също, разбира се, но това далеч не е норма. Особено пък в САЩ, там както лесно назначават, но и лесно уволняват, ако нещо икономиката запецне. И вече не търсят само млади. Майка ми е пенсионер, но й предлагаха да остане на работа след пенсия, щото нямаше с кой да я заместят. Няма хора и те така.

286

До 323

преди 5 години

Да ама в белите държави не е нужно да се преквалифицираш. Особено, ако си минал 40-те. Защото всички фирми в България, търсят все млади. Завършил си например за учител и си работиш това на Запад.Не може цял живот да си студент. Ако имаш деца започваш да мислиш за тяхното образование. В България учиш едно, работиш друго и накрая емигриращи.

285

Waffen SS

преди 5 години

На някой прави ли му впечатление как в Народното събрание се нароиха огромно количество професори и доценти.В България има няколко университета,които бълват професори и доктори /PhD/.Това са Библиотекарския,НБУ,Югозападния,Икономическия от Свищов.Цената за една докторска степен се движи между 3000-5000лв.Така разни същества ,които не могат да си вържат обувките станаха доктори и професори.Лесно се познават по речниковия им фонд,даже когато използуват предварително зазубрун текст

284

Waffen SS

преди 5 години

До До 320//Да има такъв модел,който при това действува много успеш.Това беше една от причините Република Турция да не признава дипломите от български медицински университети

283

Анонимен

преди 5 години

323,Аз отдавна не работя по специалността си. Промени се икономиката - преквалифицирах се. Не съжалявам, изкарвам доста повече пари и перспективите са доста по-добри. Дипломата е едно начало, което обаче не гарантира нищо - още по-малко, че ще работиш това цял живот.

282

315 Мнение,

преди 5 години

"Допълнете заглавието: "Търсят се 500 000 работници да работят за по 520 лева бруто, 10-12 часа на ден, при 6 дневна работна седмица"!!!"Братле, забрави да добавиш и двудневен платен годишен отпуск, който съвпада с един уикенд през лятото - да идат и на море хората.

281

До 320

преди 5 години

А аз познавам хора с 2 висши дето не работят по специалността си. В България вече всеки може да си купи диплома. Това не значи, че си успял. Измислени колежи колкото щеш. В администрацията всички са връзкари и калинки. Хората си купуват тапии, за да не ги изкарват проооости. Който е богат в България е мошеник.