51

до 54

преди 5 години

Ако са част от заплатите ще трябва да плащат удръжки и осигуровки. Така - икономисали и присвоили! Няколко пъти годишно, но герберюгите пак са хитри. Така не им вдига пенсиите и заплатите накуп при пенсиониране са по ниски.

50

Ванката

преди 5 години

Мдааа, за чиновляците - бонус, за данъкоплатците - малус ... фалос

49

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден дразните хората с наглостта си,той търговският регистър не работеше,те бонуси за резултати си раздават и то по 3 брутни заплати!

48

Анонимен

преди 5 години

Тези "бонуси" са едно голямо прецакване за хората, но от ГЕРБ какво друго да очакваме. Трябва тези пари да са си част от заплатите, както си беше.

47

Анонимен

преди 5 години

Това даже не са бонуси, а част от заплатите им, които ГЕРБ решиха да се дава на три месеца, за да може да рекетират служителите в бюджетния сектор и да плащат по-малко. Ако си бяха част от месечните заплати, където им е мястото, за тези пари трябва да се начисляват пари за клас, трябва да се плащат осигуровки за цялата сума, а не за част от нея, както е сега, за отпуск и болнични сега плащат по-малко, сега се пенсионират с по-малки пенсии и т.н

46

Гашо

преди 5 години

до 50В администрацията трябват високи доходи. Това са учени хора с важна дейност. Държавата трябва да дава пример с бонуси и високи заплати да подтиква мутренския бизнес да вдига нивото. Аз лично съм доволен от чиновниците. Когато съм имал нужда получих вежливо отношение и помощ от няколко институции. Предпочитам моите данъци да отиват за щастливи чиновници а не за крадливи шведи!

45

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност и неЗависимата съдебна система е облажила. Чудя се защо ли?Бонуси би трябвало да се получават при извършване на дейност повече от ежедневната, а както всички виждаме в държавната администрация въпреки раздутия си щат, даже и с ежедневната работа не се справят.

44

до 48

преди 5 години

До Ай сиктирМного си прав, но тогава да направят нормални заплати, а не да си играят с бонуси и ДМСта.... защото това е мощен инструмент да държиш подчинените в подчинение, а не е за поощрение за добра работа. Като си крив на шефа ДМС ще има, ама друг път. Давай високи заплати и искай резултати. Бонусите са си чиста манипулация на подчинените

43

Изработили ли са ги!

преди 5 години

Хората са си ги изработили. Който е против да ходи и да работи в администрацията да види как е. Айде злобари, чао!

42

до 42

преди 5 години

До ГашоГашо, Гашо.... никой не е против хората да получават повече. Но я кажи доволен си от работата на държавната администрация, колко пъти си опирал до нея, колко пъти са те разкарвали напред-назад за това и онова? Негодуванието е, че ни правят на *** и си умираме от кеф, че постоянно гледат как да ни прецакат. Според теб излиза, че който не си е поискал бонуси от шефчето, той не е получил!?

41

Ай сиктир

преди 5 години

Във всяка държавна администрация се раздават бонуси, и няма как да е иначе. Намерете си добър архитект да работи за 600 лв. Намерете си добър юрист да работи за 600лв. Или пък компютърен специалист за 600лв. Има администрации и с такива заплати! Няма кой да стои на работа без пари и ако не се раздават ДМС администрацията ще блокира. И преди да пусвате питам- анархия ли предлагате?

40

Анонимен

преди 5 години

Браво Цецке на такъв мат'рял-таквиз данъци, трябва да се облагодетелстваме някак от служебното си положение бонусче, кражбичка, нещо да отмъкнем.

39

Анонимен

преди 5 години

Във всяка държава има мафия но само у нас мафията си има държава!!!С това се изчерпва всичко!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Поредните спасители пак обещаха на Бай *** да заловят ало измамниците. Бай *** хвърли бонуси през терасАта към чиновниците и те му сринаха търговския регистър.

37

НАПОМНЯНЕ

преди 5 години

Да напомня на глупавите Българи - Борисов е подписал Заповед - 1 милиард Евро Излишък да се Усвой до края на Годината . Абе *** - да не мислите че е за Пенсии и Заплати ?Това са Бонуси на Държавните Служители .

36

Гашо

преди 5 години

Алоу, злобарите и завиждачите: Бонусите са хубаво нещо, празници идат, хората ще земат. Кат сте толкоз ербап искайте и вий от ваще шефчета бонуси ве, нали и без тва им изработвате мерцедесите и любовниците. Ама не мишки...седнали тука да гледат в канчетата на служителите от агенция по вписванията. Евала да вземат хората. Семейства имат

35

Шопо

преди 5 години

Яжте ! Да се задавите дано !!!

34

Анонимен

преди 5 години

Никого няма да изриеш-200000 държавна администрация гласуват за тях под строй щото иначе няма "бонуси"

33

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.Пир по време на африканска чу.***, свински грип и кокоши трън ?

32

Ф.С.В.

преди 5 години

ПИР СРЕД Ч УМА !!