11

Анонимен

преди 5 години

Цацка не е виновна,овчата психика на народа.

10

Часпром

преди 5 години

Видиш ли чиновник зашлеви му два. Само пестници ще ги оправят тези хрантутници.

9

ПроСоТо

преди 5 години

рабфакаджийката вчера каже:-"След напрежението, което се създаде, след затрудненията на българския бизнес, на съсловия, на адвокатите, за българските граждани, неведнъж съм изказвала гнева си от това, което се случи."днеска вика:-"че съгласно действащата наредба за възнаграждение на служителите в държавните администрации, която е в сила от 2012 г., е предвидено нормативно възможността във всички администрации..."Демек:-"Раздавам бонуси,но с възмущение"..И така и вълкът сит, раздаващия-цвете

8

ПЕНСИОНЕР

преди 5 години

А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ВСЕ ОЩЕ НЯМА РЕШЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ И ТЕЗИ МИЗЕРНИ 40 ЛВ. КОЛЕДНИ ДОБАВКИ....РАЗЧЕТИТЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ БИЛИ ГОТОВИ......А ЗАЩО СА ГОТОВИ ЗА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ?...ИЛИ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ВТОРА РЪКА ХОРА......ЯВНО НЯКОЙ СЕ ОСЛУШВА КАТО ПРАСЕ У ТРЪСТИКА...АКО МОЖЕ ДА ГУШНЕ И ПЕНСИОНЕРСКИТЕ ДОБАВКИ....

7

Анонимен

преди 5 години

Народът мизерува, гладува, боледува, а държавните чиновници си раздават бонуси!Пир по време на хо.лера!Журналята защо мълчат за увеличението на заплатите в Румъния, увеличението на заплатите и пенсиите в Чехия!Иначе пишат за наводнението в Йордания и моста в Кавала.

6

До 1

преди 5 години

Излишъка ще си го поделят богопомазаните.Тук да не е Чехия или Румъния.Ама,ха.Пенсионерите били бедни и гладни.Ама нас какво ни боли.Като дойдат изборите ще ви подхвърлим по едно кебапче за бог да прости ,а през останалото време ще се постараем да ви редуцираме до санитарния минимум,да не ни подяждате.Така,де.

5

Анонимен

преди 5 години

Тази по една случайност не беше ли предесдател на НС 2012 година, когато се гласуваха нормативни актове за бонусите на нашите хора дето сме си ги назначили на хранилката нищо че не разбират от търговски регистри и те се сриват.

4

Анонимен

преди 5 години

Безсрамници.Не стига че некадърни пък си раздават и бонуси.

3

Анонимен

преди 5 години

И ще продължавате да си раздавате бонуси.До нова година има още много време.И много пачки ще хвърчат наляво-надясно.Нищо,че в Румъния най-ниската заплата от НГ става 500 долара,а в Чехия пак от Н.Г вдигат заплати и пенсии драстично.Но има още много корички да ядат,докато ни настигнат,нали,Цачева?

2

МИЛИОНИ

преди 5 години

ЗНАЧИ МИЛИОНИ СЕ РАЗДАВАТ ПОД ФОРМАТА НА БОНУСИ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ АДМИНИСТРАЦИИ , А ЗА БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ НЯМА ПАРИ......ТОВА Е ЦИНИЗЪМ!

1

Анонимен

преди 5 години

Раздадоха ли си из агенциите 2.5 милиарда излишък в бюджета ?