91

Анонимен

преди 5 години

Цецките не знаят нищо и и тях нищо не зависи и са готови на всичко...

90

Анонимен

преди 5 години

Е за това трябда да си ходят час по скоро. Раздават си бонуси върху тлъстите заплати, вдигат ни данъците и цените за да има още повече за тех.

89

Лакомия

преди 5 години

Няма пари за бедните пенсионери, няма пари за майките с болни деца, няма пари за здраве, няма пари за крайните квартали и малките села, но има пари за тлъсти бонуси за тиквени безхаберници и калинки. Корупция и кражби, продажба на паспорти и гражданство, това ни донесе управлението на Бойчето, патрЕотите и двуличния аптекар.

88

Уууу!

преди 5 години

Като се сетя тая как рева на президентските избори,че не била знаела,че комунистите репресирали дядо и,и затова станала член на БКП и партиен секретар.Крокодилски сълзи!Всичките са комунисти и ГЕРБ и БСП.Всички са БКП!Колкото и да се делят на леви и десни,методите им са на БКП и не знаят да управляват капитал.Знаят на дата заплата и бонуси.Колко ли знайни и незнайни агенции,пълни с нищонеправещи ''наши хора''издържаме с данъците си?!Никой не работи в тях,а само се водят на работа-чист социализъм

87

Анонимен

преди 5 години

"Въпросът е те или ниеВреме е за барикадите.Вече няма какво да губите.И никой няма да ви помогне.България, при управлението на мафията ГЕРБ, стана най-бедната, най-престъпната, най-корумпираната, най-изостаналата и безперспективна страна на континента.Заради това войната не е между лявото и дясното, а между нас и тях.

86

Анонимен

преди 5 години

БОКО-ТИКВАТА СЛЕД КАТО ПРОДАДЕ НА ТУРЦИЯ СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ ОБЕКТИ НА БЪЛГАРИЯ СИ КУПИ ЛУКСОЗЕН ИМОТ В ИСПАНИЯ И ЩЕ СЕ СПАСЯВА.А защо точно Испания,а не друга държава?Едно време Кобургите никъде не ги искаха,прие ги само фашиста(!) Франко,пак в Испания.

85

Анонимен

преди 5 години

Поздравление за герберите с песента "Пусть всегда будет солнце!" или Солнечный кругhttps://youtube/watch?v=1P60XjMkyoo

84

Анонимен

преди 5 години

Икаме си БСП обратно,може и Първанов,Дончева!

83

Анонимен

преди 5 години

Взимайте си бананите и демокрацията, върнете ни социализма!

82

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов ще го съдят ли сега за манипулиране на избирателите им???що Народ излъгаха само и само да влязат в Парламента

81

Кака от плевен

преди 5 години

Звъннете ми 879923515

80

Нов

преди 5 години

Точно заради един трябва да страдат всички. И мърлячите и пчеличките. Когато осъдят някоя институция отговорността не е персонално на сгафилия служител, а на институцията, сиреч държавата. Та и в този случай. Като сгафи един значи е сгафила институцията и си го отнасят всички в нея

79

Ludoto Lenche

преди 5 години

...to kogato si prost ...zadaljitelno si I nagal ...osobenno ako si I s darjaven post !!!

78

Анонимен

преди 5 години

Това да не е черен скеч с Любо Нейков?

77

Mda

преди 5 години

До 80Прост или проста си ти. Първо 600 човека взимат по 1000 лв.само в тази агенция,а има още много агенции. И цифрата става фрапираща. Второ щом има излишък заради болнични значи какво става-излизаш болничен и държавата ти го плаща. Излишъкът от фонд заплата после отива пак в джоба на уж болния под формата на бонус. И без да работи взима 2 заплати. И трето щом има излишък не е зор да се изхарчи всичко,а може да се преразпредели към бюджета за следващата година.

76

Смотан

преди 5 години

да зимам за жена тая убава брадчетка

75

Скептик

преди 5 години

Бонус за държавен или общински служител, чиновник на заплата звучи обидно за хората, които плащат данъците. Само тези категории имат от 1997 година досега постоянно растящи заплати. То не са бонуси, обучения, обмяна на опит, банкети. Не се различават от комунистическата номенклатура.

74

Анонимен

преди 5 години

Положението наистина е трагично. Мноо *** народ, отчайващо. Всеки реве за тия пусти бонуси. Вие за бюджет чували ли сте. Няма как икономии от раб. заплата, болнични в дадена администрация да се превърнат в пенсии. Иде реч за 600 човека взели по 1000 лева средно. Как бе скъпи пенсионери да ви се дадат по 1000 лева, та вие сте близо 2,5 милиона. И не е ли ясно на бабите, че техните пенсии идват от моята заплата, и колкото е по- голяма е моята заплата, толкова по-голяма ще е нейната пенсия.

73

Анонимен

преди 5 години

В парламента 240 депутати, 700 служители.Австрийският парламент има само 6 служебни коли и те не са БМВ - та.

72

Констатиращ

преди 5 години

Все повече се убеждавам, че при някои хора главата е декоративна приставка към гъ/за!