184

Анонимен

преди 5 години

Няма такова друго лицемерие и Tъпoта..."Спасили"... Тия със старите коли ви тровят трепят по пътищата, а те ги бранят...

183

Оле

преди 5 години

До 198Ти се надявай парка да не се обнови толкова скоро,че после и гражданските ще скочат тройно или четворно. Едно е да се блъснат 2 трошки за 500 лв и застрахователя да им плати 100 лв щета и съвсем друго е да се блъснат 2 коли за по 8000 лв и да им се изплатят 3000 лв щети.

182

Анонимен

преди 5 години

Гербери, отивате си безвъзвратно. Меркел си заминава, на Дончо не му е до нас. Всеки позволил си да краде и да рекетира да се готви. Парите няма да го спасят.

181

Минаващ

преди 5 години

Всички заедно да изритаме ГЕРБ. Мястото им е в канавката на някоя "магистрала"

180

Анонимен

преди 5 години

Наистина нищо няма да помогнат тези 30-40 лв по висок данък за старите морги. Трябва да се вдигне поне 4-5-6 пъти, само така ще има смисъл. Има хора държат по 2-3 автомобила, от които и един е почти не в движение. Евро4 автомобили вече има по 3-8к, който не може да отдели и толкова, то само градския е за него. Автомобила не е исконно право, както повечето си мислят

179

До 194

преди 5 години

Не плащаш на никаква тиква а на бюджета, в момента уча в лиидс и тук таксите за един автомобил са над 1000 паунда годишно. При средна заплата 1500.. Тези срефства отиват в общините които с 30 лв на кола няма как да инвестират в инфраструктура.. Повръща ми се от такива всезнайковци като теб, които искат само да получават без да дават. Първа ракета са хората като трбе като опре до мрънкане за състоянието на пътищата

178

Анонимен

преди 5 години

Гербавите водят държавата към закриване . Точат финансовия ресурс, а с това принуждават нашенецът да емигрира. На тях, обаче не им дреме. Заграбеното ще им стигне за 1000 години.

177

до 192

преди 5 години

искаш да кажеш, че като всички платим на тиквата ще спрем да дишаме старите дизели? Не разбирам само дали си ненормалник или наивник.

176

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.

175

Анонимен

преди 5 години

Те ще го гласуват закона но с закъснение.Щом искате да плащате повече плащайте но не ревете за бензин.храна изплати.

174

Анонимен

преди 5 години

Ей много нагла жена, явно смята че целокупния народ е съставен само от пълни и.диоти и говори все едно говори на ид.иоти.

173

До: Дам

преди 5 години

От: ЕлиБСП или ГЕРБ, или ДПС, ОП, Воля - не виждам разлика.Олигархът си е олигарх, за мен са: криминализиран елит.Не знам какво е решението, но 30 г. превърнаха България в гето,, ако политиците продължават по този начин, изчезваме като народ и държава.Съжалявам, но това е истината!

172

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

171

Анонимен

преди 5 години

НИНОВА, В ДНЕВНИЯ РЕД НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА ПЕТЪК ИЗОБЩО НЯМА ОБСЪЖДАНЕ НА ДАНЪЦИ НА СТАРИ КОЛИ- ПОРЕДНА ЛЪЖА.

170

Анонимен

преди 5 години

изправна кола отговаряща на стандартите - за него има градски транспорт. Каква е тази криворазбрана логика, че едва ли не всеки трябва да има кола караща го от точка А до точка Б?? И масово в едно семейство вместо да се поддържа един изправен автомобил има по 3 които не стават за нищо. Ама да има жената да ходи на работа и детето да се учи.Точно тези с моргите са основната група които нямат пари за зимни гуми, нямат пари за поддръжка на автомобила итн. И точно тях другарката Нинова била спасила

169

Анонимен

преди 5 години

Кого сте спасили другарко Нинова?Голяма гордост е, че по улиците на България е пълно с трошки на по 25-30 години, които не отговарят на никакви съвременни норми. И вместо държавата да се стреми да ги ограничи, се случва точно обратното.В България този който кара и поддържа нова кола плаща в пъти по-висок данък от онези които карат морги на милион километри. В задачата се пита защо в останалия цивилизован свят не е така?Колата не е конституционно право а лукс. Който няма възможност да поддържа

168

Анонимен

преди 5 години

Герб излъгаха че няма да вдигат данъците!ОСТАВКА измамници долни ВЕДНАГА

167

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

166

Анонимен

преди 5 години

Дам, олихарсите ни са по-добри от олигарсите ви, госпожа Ели!Приватизаторите от БСП са кофти и трябва да бъдат осъдени да прехвърлят приватизираното на приватизаторите от ГЕРБ... Тъпо е, нали?Всички грабители на народното богатство трябва да си платят и ще си платят с лихвите грабежа един ден. Бог забавя, но не забравя!

165

Анонимен

преди 5 години

Оправете затворите до като сте на власт.