244

Анонимен

преди 5 години

Това е връх на наглостта ви, г-жо Нинова. За да изкарате 2-5% вот, от бедните хора,обричате цялата държава на въздух пълен с мизерия от *** на Европа. Що не вземете целия ш....н парламент да вкарате две,три дизелови 30-40г. коли,и да се заключите в лай......няния парламент,че да видим колко е полезно за гражданите,които уж са ви избрали, да се движат подвижни ГАЗОВИ КАМЕРИ.

243

Анонимен

преди 5 години

Г-жо лъжа може ли да ви помолим никога повече да не влизате в парламента

242

Анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА НИНОВА- В ПЕТЪК В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е НЯМАЛО РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ЗАСТРАХОВКИ ЗА СТАРИ ЛЕКИ КОЛИ- ТЯ ЛЪЖЕ.

241

Ицо

преди 5 години

Брей много мазохисти в тая територия са се навъдили! Тия ги клатят те се радват, че им вдигат данъците! Да ви клатят още по мощно тогава да ви става още по добре!

240

Анонимен

преди 5 години

"като взимам по 11200 лева от дистанционна работа"А останалите 99% от населението, които не взимат по 11200лв от дистанционна работа какво да правят? Голямото добро утро... То и аз карам кола за 50к евро, ама света не се свършва с мен?

239

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО СИ СМЕШНА,АМА ОТВРАТИТЕЛНО СМЕШНА-ЗАКОНОПРОЕКТА ЗА ОБСЪЖДАНЕ БЕШЕ ДРУГ ГОСПОЖА ЛЪЖА!

238

Анонимен

преди 5 години

Отново ГОЛЯМА ЛЪЖА ДРУГАРКЕ,ИЗРЕЧЕНА БЕЗ ДА ТИ МИГНЕ ОКОТО!НИЩО НЕ СТЕ СПАСИЛИ,Защото в петък се разглеждаше законопроект,за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България.ГРИПЕНА,си върши добре подмолните намерения!

237

Промяна

преди 5 години

Партиите трябва да се забранят в конституцията на България. Те са тоталитарни институции и служат за кражба от държавата ни!

236

Анонимен

преди 5 години

Що не вземете наистина да ни спасите като се махнете и от България ама за постоянно

235

Анонимен

преди 5 години

А кой ще спаси седем милиона от отровния въздух?!!!!!!

234

Гергов

преди 5 години

С действията си БСП ще крепят още дълго време ГЕРБ на власт!

233

Зозо

преди 5 години

Комунягиииии, сънувате ли Бойко? :)))))))))))))))))))))))))

232

Анонимен

преди 5 години

Всяко предложение на ГЕРБ е срещу българите! Всяко разумно нещо отпуснато от бащицата е с цената на протести.

231

Анонимен

преди 5 години

Значи ако ми вдигнат данъка на 15 годишния Опел, ще им го закарам в парламента и ще им оставя ключовете да си го карат. Застраховките ги вдигнаха заради Олимпик, сега ново 20...

230

Анонимен

преди 5 години

Голямо постижение, няма що. Така ще тровят въздуха по-евтино. Колко трябва да си ***, за да се похвалиш с такова нещо? Данъците за стари коли трябва да бъдат брутално високи предвид факта, че мръсния въздух убива хиляди хора годишно. БСП трябваше да се закрие много отдавна.

229

Анонимен

преди 5 години

До Anonimen 246Детето на затворника:- Татко, какво правят мъжете в затвора?- Ще ти покажа сине като излезе *** на пазар

228

Майкоуууу

преди 5 години

Страшна сте свършили!Сега ще има глоби от ЕС.Вместо да хванете да свършите малко работа.Тука ми се хвалите с глупости.

227

Анонимен

преди 5 години

КУКУнфрела осигурява ОЩЕ ПОВЕЧЕ БОЛНИ ОТ МРЪСЕН ВЪЗДУХ еййй долна с/*** бе,еша си нямат.А ЗА БЮДЖЕТА ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ ЛИ МЪР/;ЯЦИ ТАКИВА??Тая успя пак да ме вбеси,цялата комундерскодесарска менажерия ПАК е впрегната да сваля правителствот,да се продъните дано.Догодина има два избора,за евродепутати и кметове,ЗАЩО КОМУНЯРИТЕ И ДРУГИТЕ ПРОКРЕМЪЛСКИ....НЕ ИЗЧАКАТ,ПЪК АКО ГЕРБ ГИ ИЗГУБЯТ ВЕДНАГА ИЗБОРИ!Искат да управлява служебен кабинет посочен от УШАТИЯ и той е в заверата.Гни/ди!!!!!

226

Анонимен

преди 5 години

Само дето в дневния ред на парламента нищо за старите коли не бе предвидено .Имаси програма и всеки може да я види другарко Лъжа

225

Ха-ха

преди 5 години

Поне сме случили със спасители! Ни мога да и са нагледам на *** , пък кат са сетя за Кирчо Добрев данъците ми спират да имат значение