224

Анонимен

преди 5 години

Защото Боре, *** плаща 0.4%, аз плащам над 2%. И това е, защото съм с хибридна кола с малък двигател. Замърсява на 1/40 от 26 годишното му Голфу. 50000 лева намерих, като взимам по 11200 лева от дистанционна работа, като софтуерен разработчик. Ако имаш проблем, говори повъпроса с датските и после с българските данъчни.Лека вечер!

223

Винету

преди 5 години

Скоро ще има предсрочни избори - в БСП.

222

Анонимен

преди 5 години

Отвратителна личност.

221

Боро

преди 5 години

Няма гано няма петкано които кара по скъпа кола да плаща повече данък откаде намери тези 50000 хиляди. За кола като заплатите са 650 лв и 100 лв спират за осигуряване за работника остава 550 лв

220

Анонимен

преди 5 години

Нинова: Няма да осигурим кворум за поредното бъркане в джобаСелянко от Крушовица, питай мъжа си докога Лукойл ще вдига горивата ***. Докога ще пълните гушите на руснаците?

219

СатаНАТО

преди 5 години

Браво! Добре се справяте като опозиция!Пак няма да гласувам за вас, за да ме спасите и от високата ГО.

218

Анонимен

преди 5 години

За всяко семейство да се определи квота за парникови газове.Да може да се търгува с таИ квота.Дебита на газовете ще се определят в специализирани лаборатории.На тая база ще се заплаща на държавата данък.На киселото зелето да се плаща аксъз .

217

Анонимен

преди 5 години

И кво... *** има кола за 5000 лева, плаща 22 лева данък. Аз имам за 50000 лева, плащам 1000 лева....

216

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...

215

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

214

Ха-ха

преди 5 години

Много е смешна..., повече от останалите червенотиквеничковчета

213

Анонимен

преди 5 години

Нинова да беше спасила 6-7 милиона, че да раздадеш на всеки един български граждани по 1 лев и да пием по една студена вода, за благодарност.

212

Анонимен

преди 5 години

Другарко Нинова,кога ще поискаш оставката на съпруга си заради увеличаването на цените на горивата?Нали е в управата на Лукойл, защо допуска това увеличение?За 5 лева увеличение на данъците се правите на улави, а за 30% увеличение на горивата мълчиш като гьз.

211

Ицо

преди 5 години

Всъщност Нинова не е направила нищо. Избърсвам си задните части с ненужното мнение на тази скочурба.

210

Евря

преди 5 години

Браво на нинова кои не иска да кара нова кола кои е този *** и ас искам нова кола но как и откъде да купя заплатата ми е 600 лв каде се продават нови коли за 500. Или 600 лв хората ако имат пари няма да карат стари коли

209

Анонимен

преди 5 години

Другарят зад Корнелия на колко водки е,че гледа като зомби?

208

бай Иван

преди 5 години

Нинива да върне ония милиони от "Импекса", та тогава да се прави на честната Калутка,ни *** ведела,ни *** пипнала,ни джоб прибъркала!

207

Анонимен

преди 5 години

Благодаря , другарко Нинова , тава толкова ме разчувства ,толкова ми стопли душата че чак нямам нужда от парно ! Но така е умното си е умно , не може да се отрече ! А бе геният си личи от далече !!! Аз да питам другите коментатори другарката да ли е в репродуктивна възраст ?

206

Анонимен

преди 5 години

Честито, старите дизелови печки ще продължат да Ви тровят благодарение на Нинова. При нас в Германия данъка има две съставки. Едната е според конските сили а другата според грамовете СО2 изхвърлян на километър. Справедливо и ясно за всички. В България пак измислят топлата вода.

205

Анонимен

преди 5 години

българска *** партия