204

Анонимен

преди 5 години

Благодаря на миcирката Нинова за чистия въздух гарантиран от бойкота и.

203

Сврака

преди 5 години

Едно време имаше една песен ...*** овца...

202

Варна

преди 5 години

Нинова ,Нинова , какво се правиш на загрижена ?!?!? Всички там сте еднакви , само хвърляте прах в очите на хората ,а когато се докопате до властта крадете до безобразие . Вашите дядовци са били добре , сега вие ,после вашите д цар , внуци и т.н. по веригата . Само плюете един по друг за пред медиите и резултата винаги е един и същ. Чувството за безнаказаност в нашата страна е основен фактор за ежедневните безобразия извършвани от вас и самите нас .Затвор , конфискация на имуществото ,смърт и т.н

201

до Роко

преди 5 години

Ако искаш да изгониш БКП трябва да изгониш цялото правителство недей така

200

Roko

преди 5 години

Не желая никаква помощ по никакъв повод и начин от БКП! Червени ексскременти махайте се напускайте!!!

199

Законодател

преди 5 години

Да се облагат ядящитее египетски боб. Свински крака с китайски чесън.С данък мръсен въздух и парникови газове.Старите хора също замърсяват повече.Над петдесете се отделят повече парникови газове.

198

Сиропученков

преди 5 години

Истински бедните не са тез с колите!Ония с бракмите,пушещи, цапащи, нахалстващи,са отпадъка, за който те самите трябва да платят,ако има правила в ЕС.Така ще има и парко места и чист въздух.Какво прави някой без катализатор, ЕВРО от 3-4-нагоре в Софето:1. кара колеги от Перник на софийски строеж;2. Разхожда си Ай-а, на стойност, колкото колата му;3. Посещава молове с пенсията на баба си;4. Среща се с 'моторизирани" приятели, да си говорят за резачки, конски и умствени сили, дрифтове ...!

197

до 215

преди 5 години

много са ти промили мозъчето братле. След 30 год "демокрация" още комунисти сънуваш :)

196

Анонимен

преди 5 години

А кой докара хората да си купуват трошки и до невиждана мизерия, защо хорaта вземат 200 лв пенсии след 45 год хубав цоциализъм милионерката от Крушовица туй да каже и колко дена има трудов стаж и къде.

195

Анонимен

преди 5 години

Кворомът е задържение на управляващите. Аз поне така чух от едни "видни" политици които навремето цял месец не ходиха на работа.

194

Суперексперт

преди 5 години

Пешеходец с един на лъм 100лв.Пешеходец с два нал. Ъма 200лв.За църв.ули по сто лева отгореЗа трандафори още сто.Босия освободен от данък.

193

Панталей Партизанина

преди 5 години

Г-жа Нинова е една много мъдра жена която помага както на бедните така и на шофьорите! Г-жа Нинова е бъдещият премиер.

192

Експерт

преди 5 години

Г-жо Нинова, бойкотът трябва да е за смешното вдигане на данъците. Трябва да се гласуват следните ставки:Кола 0 - 5г - Данък 50лвКола 6- 10г - Данък 200лвКола 11-15г - Данък 1000лвКола 15+ - 2000лв И ще дишаме и по-чист въздух, и ще намалее и трафика по улиците. Ето това е социална политика. Транспорт си има. Тва, че Геле иска да ходи с Голф 3-ката от тях до супермаркета на 300м е негов проблем.

191

Ло би сти

преди 5 години

В цяла Европа дизелите пушат и го забраняват.Обаче в България е обратно .Явно старите дизели ще идват в България.Ще сменяме за нафтови печки малитражките ,нищо че са с катализатори.

190

Бесепар

преди 5 години

Герберите са много продажни. Защо казвате на Нинова г-жа Лъжа, като тя никога не е казвала истината.

189

Активист на БКП

преди 5 години

Благодарим ви др. Нинова , само вие мислите за Техноимпекс и милионерите в ръководството на Нашата Партия.

188

BG

преди 5 години

Лъжкинята, Шушана ще ни спасява от мръсния въздух.

187

Истукан

преди 5 години

Ако БСП и ДПС си мислят, че правят нещо, се лъжат. Те като дойдат на власт и държавата изпада във финансова криза и потъва в дългове. Започва инфлация и спестяванията на хората се обезценяват. ГЕРБ са същите мошеници като БСП и ДПС.

186

Гражданин

преди 5 години

БСП са доказали, че при тях има фалит на държавата, банковата система, при тях са грандоманските енергийни проекти (вечно руски, защо ли?), при които става въпрос за милиарди левове (комисионните в червените им джобчета са близки) и лъжат най - нагло своите избиратели - пенсионерите за пенсиите.Другари социалисти НЕ ставате!

185

Анонимен

преди 5 години

Да наистина в България има много стари коли кошници , неподържани, омачкани, с гуми като *** и лете и зиме без гражданска отговорност и без технически прегледи от години но това е работа на полицията / нали уж много работят и периодично ги стимулират с по 100 милиона /. НО има много стари коли които си имат добри стопани и са добре подържани . Сега и те ли да горят заради немърливците.