62

Анонимен

преди 5 години

Стига сте крали бе хора! Народ не остана,държава не остана,а те грабят, разграбват.Искат да глътнат всичко,сякаш ще векуват на тая земя.Нищо не ще вземете с вас.Голи идваме и голи ще си отидем.

61

Щерн

преди 5 години

При постъпване на работа на отговорни постове ,служителите трябва да подписват клетвена декларация за отговорност и лоялност! За нарушителите много строги наказания вкл. Затвор .Ако има строги наредби да видим дали някой ще смее да шмекерува.Искаме нови Строги закони!!!!

60

Статист

преди 5 години

.... без аналог. Който вярва да слага минуси, който не вярва да слага плюсове

59

Анонимен

преди 5 години

само да кажа че от началото на годината към 6000 души са получили гражданство по произход, което като се сметне по цената е наистина впечатляваща сума, но съм сигурен че не само там е играла далаверата, щото в края на крайщата окончателното решение се взима от вицепрезидента

58

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевТам е работата, кaпут сплескан хибриден, че измежду македонските кандидатстващи граждани има доста с русо-сърбофилски хибридни мераци.След като вземат български паспорт, почват да правят мръсотии тук и в ЕС!Сега разбра ли?

57

Василев

преди 5 години

В България се отваря агенция за русофилите, които могат да кандидатстват за руски паспорт и гражданство!!!Който го получи , може да замине в страната , която граничи с Господ, по думите на психолога-политик Николай Михайлов!!!Ако искат може да станат и мъченици!!!Ние българите в България сме грешниците, и ще живеем като нормални грешни хора!!!Агент Ричи Дейзи!ЦРУ!!!

56

Анонимен

преди 5 години

2000 паспорта × 5000 евро=10 000 000 евро.Не е зле! Така де, няма време,утре може да падне от власт.Трябва да се осребрят и правнуците.

55

Анонимен

преди 5 години

По тоя въпрос Каракачанов ще се изкаже.

54

Тошо артиста

преди 5 години

Българския паспорт е ценен още от времето на Цар Борис|||.

53

Ха

преди 5 години

Добре. Сега за всички тези, който са придобили БГ гражданство по този начин какво става? Ще късът ли паспортите или бития е бит, е... е банална фраза?

52

АНТИ

преди 5 години

Питат ли ме, дей земята,на балкански кръстопът ?Общинари, депутати,де не спират да крадат ?Тамо аз ще отговоря -Тук корупция вирейи с цени все по-високи,много тежко се живей.Българийо, крадоха тепоколения наред !Знам, нещата ще оправи,нов режим на Пиночет.

51

така значи

преди 5 години

Пък аз си мислех, че детето ми има нормално и легално право на българско гражданство след като майката е българка и едва сега разбирам ,че не това е бил начинат да се сдобие по право с български паспорт . Излиза,че всичките ми главоболия и опити за легално получаване са били напразни и само е трабвало да платя под масата 8000 ?.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонименпо принцип имената им трябва да ги има някъде, защото за придобиването на гражданство се издава Указ

49

Анонимен

преди 5 години

Българска работа

48

Константин

преди 5 години

В случая може да се прочете стихотворението на Ботев "Патриот". Отнася се за всички, които ни обясняват колко много добрини правят за народа герб + оп.

47

Константин

преди 5 години

Oставка, тази година скандал след скандал затова да се махат. То не бяха джендърски идеологии от герб, бягства на затворници и рецидивисти, и след това разстрелите им, убийства на журналисти, неудобни за властта и сега тези оп, валерко - уж болни деца, каракачанката - папкане на пари от български документи. Оставка. И за каракачанката - тази шия не е от туршия.

46

Гашо

преди 5 години

Туй то от патриотите. Ама пак гласувайте за шкембе войвода и бялата златка. А...ама те ще вдигат тройно пенсиите и ще спрат шведската престъпност. Да повторим мантрата. И накрая Красю с апартамент от 300 кяадрата в София, а Волен на куба и пуши пури от по 100 Е парчето. А вий ревете че ляба поскъпва.Амммм

45

Mitaka

преди 5 години

До АнонименПо-рано беше всичко в долари, който помни.Но Сашка Васева смени доларите е марки, а от там и в евро.

44

Анонимен

преди 5 години

Що не се публикуват някъде имената и месторождението на хората на които се дава бг гражданство, да не се окаже че на 80 % и имената не са им български

43

Анонимен

преди 5 години

Майките и бащите вечер по улиците на София - допълнете освен Варела и Каракачанска !