82

Тролъ

преди 5 години

Всичко и винаги е било схема в България. А премиерите са шефове на схемите!

81

Селчо

преди 5 години

Тази държава е пълния позор, нема как *** ПОЖАРНИКАР и прозта *** ,като Нинова да оправят квото и да е !

80

Българин

преди 5 години

А не бе!Бойко ли да ви чака !

79

Анонимен

преди 5 години

Няма връзка между Красимир Каракачанов и схемата", категоричен бе Иван Гешев...признавам, че каракачанов не ми е особено любим персонаж. това обаче не пречи да се говори истината. не четете ли или тук 80% от коментарите са от платени *** от дпс и бсп?

78

Анонимен

преди 5 години

Бойко Методиев Борисов , до кога можеш да ги криеш и крадеш ?

77

Василев

преди 5 години

АТАКА ако са патриоти, то аз съм американския върховен съдия Брет Каваноу!!!Агент Майкии Флипър!ЦРУ!!!

76

вморо

преди 5 години

Може и со пари, може и со дупе.У " войводата" големо дупе и шкембак има, ама пари сака ...Де го Тодор Александров со неговата чета, сите "патриоти" на македонска наденица да ви стори...

75

Анонимен

преди 5 години

Гласувах на президентските избори за Каракачанов.Предишни години съм гласувал за ОП,Нфсб и Атака.Истината е, че няма как реално да прецениш личност,или партия докато не захапе кокала.Не знам,що за душа и съзнание е това ,да лъжеш толкова хора и то с години.За това ли се раждаме на този свят,за да плюскаме и задоволяваме атавистичните си инстинкти? Има ли читави хора,изобщо в тази страна?

74

Балкан-тарикат

преди 5 години

Вдигам миза - сбогом криза.В джоба хилядарки влизат.С нашта супер Бе-ге схема,пачките във Евро вземам.

73

ай стига,ве

преди 5 години

Тия парлами ги разиграват заради Европа,щото от там ги натиснаха,утре ще им дадат по 3 мес условно и до там!

72

Василев

преди 5 години

Руските свин.е по време на руско-турските войни изгониха и прокудиха от България здрави християнски български многодетни семейства и заселиха с татари Североизточна България!!!Ние сме длъжници на тези хора, които дават здравето и труда си, да богатеят олигарсите на Путин и да водят хибридна война, срещу България, която е член на НАТО и ЕС!!!Агент Модернико Магарини!ЦРУ!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Отново западните служби са информирали за ,, много тъмно , ама много тъмнокожи са родени с български корени " , приличат на африканските хора !

70

Анонимен

преди 5 години

Законите са направени с цел далавера. Иначе дори и на маке-българите трябваше да се изисква поне 5 годишен престой в България. Така е в Европа, но в Абсурдистан нещата са винаги наопаки.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анониментия които идват от бесарабия повечето остават тук, но те са много малка част, аз винаги съм се чудел защо сред кандидатите за бг гражданство има толкова малко хора от бесарабия и сега разбирам за повечето от тях тази сума е абсолютно непосилна

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67От тези 6000 калпака колко са тук и допринасят с труда си за държаватадала им гражданство?Или са си били веднага камшика на запад.Десетина ще се намерят ли?

67

Василев

преди 5 години

Не само че всички ще получат български паспорти, но и армията ще има нови изтребители!!!Защото българското правителство има Воля да модернизира държавата!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега да проверят и колко от тези "новобългари" живеят в България! И ако не са тук да им отнемат гражданството!

65

бате гойко

преди 5 години

вие наред ли сте, кой ще даде 8000 Евро за български паспорт. за швейцарски може ама за български друг път. и шефът бил взел 5000 Евро колкото да си купи по-нов Голф...и това ви е колосалния удар срещу корупция

64

Василев

преди 5 години

Лошо ли е да има повече хора с български паспорти!!!От това само печели държавата!!!Агент Марвин Гибс!ЦРУ!!!

63

ШибиРиби

преди 5 години

До Шум в УхотоТе съюзите и алиансите са ги измислили да прецакват такива като теб.