102

Анонимен

преди 5 години

Мойте наблюдения през живота ми тук са, че всеки който е на позиция на която може да краде, го прави. А това е някаква поръчка на тия дето реално управляват БГ, и това не са тия дето ги избираме.

101

Бай Петко

преди 5 години

Едва ли са взимали малко от парите. Взимали са доста за да се разплащат и нагоре. А този скандал прави послушен Каракачанката. Сигурно има мнооогооо компромати там и сигурно водят до него. Сега ще си седне на дупето и ще сдобрява коалицията за да я бъде.

100

гост

преди 5 години

пред ИЗБОРНО преброяване на дивите зайци,има малко повече от стоичков.АМА МАЛКО

99

Име

преди 5 години

8000 ? за един нищо и никакъв паспорт? и я ми кажете сега, как да не се напъваме да сме в ес? а колко струваше прекарването на "бежанец" без паспорт от властите?

98

Г-н 10%

преди 5 години

И тия ла*нари искат касовите апарати да са вързани онлайн с НАП. няма такава наглост. Кога ще дойде за българската св*ня коледа, бе

97

Анонимен

преди 5 години

Скандала ще се раздухва само по медии. Няма да повлияе на Шенген реално. Отклоняването на вниманието е насочено по особена посока. Помните ли случая с един теророрист, признат за политически емигрант, залавян в няколко европейски държави вкл. БГ и освобождаван, след намеса на юристи от НПО. Дори и в Европа имаше двоен стандарт за "терористи". Векторите обаче се сменят. Покрай списъците, тези от ОПГ то, са изкарали и собствена изгода. Ще плащат. Този Владимиров обаче е много интересен. Пазят го

96

Анонимен

преди 5 години

До БългаринИ как комунистите от атака, мвро да не са заедно с комуниста охранител на бай ти Тошо правешкия?КАК?

95

Анонимен

преди 5 години

Как мислите, дали емигрантите ще се завърнат някога в България?! След десет години, когатомпоизмрат роднините им в България ше секнат и емигрантските пари, които са най-големия мист приход в страната!

94

Анонимен

преди 5 години

Мвр веднага да започва проверки на издадените бг документи! Няма да винолащаме и на вас! Свършвте някаква работа!

93

Анонимен

преди 5 години

Тази разбират ли, че с тези корупционни схеми няма да влезнем никога в Шенген и Боко ще загуби изборите!

92

Анонимен

преди 5 години

На избори! Тези ще отпаднат и няма да има проблем! Няма нормален българин, който да гласува за тези циркаджии! Радев, разпускай парламента!

91

gunyu

преди 5 години

Вижте се бе, аз никога не бих дал бг паспорт, ако поне единият родител не е българин. Не за 8000 а за 8 милиона. Бих дал на чужденец, ако вече е внесъл 1 милион данъци в хазната. За граждани на ЕС по реда който е в момента. Патриоти, леле

90

Анонимен

преди 5 години

Законът да се промени и да се увеличат наказанията за употреба на документи с неверно съдржание,подкуп и злоупотреба с власт.

89

Анонимен

преди 5 години

След проверката трябвада се отнеме българското гражданство на тези,които нямат право на него.Които са ползвали фалшиви документи, платили за да им се даде български паспорт.

88

Анонимен

преди 5 години

Струва ми се, че малцина от нас имат реална представа за истинските размери на корупцията в Бг.."Алчноста и некомпетентноста" на целият ни политически елит е най-опасната комбинация за бъдещето на Бг..

87

бай х

преди 5 години

и шкембе войвода е в играта

86

Българин

преди 5 години

Ренета Инджова го каза,30 години в България не е имало опозизия!Е как КОМУНИСТИ да са опозиция на КОМУНИСТИ?Е как ковунистите ГЕРБ ,да имат Алтернатива, КОМУНИСТИ БСП?

85

Джоко

преди 5 години

До ръководството стигали по 1000-1500 евро. А.... кой е прибирал останалите мънгизи !?!?!?!

84

Пазвантина

преди 5 години

Стига занимавайте хората с дребните риби, как премиерите на страната няма да знаят за схемите,стига лъгахте хората.Бойко се прай на светия!

83

Анонимен

преди 5 години

Всичко тръгна от черния гибон дето скочи на Деница Сидерова.От Тръмп насам САЩ, чистят агентура излязла от контрол в рамките на тяхната система.Основно в игра с Турските служби, терористи, оръжие дрога и проституция. Боко получи указания, с кои може да се разправи и с кои не, на срещата в САЩ, по наркотиците.Октопода е огромен, и е плъзнал и из Европейски служби, така че да не ни сипват само на нас.Но за публиката остава само кокошкарската история с Украинци и Балканци. Достатъчна е съд.