22

Анонимен

преди 5 години

Гербераски позор.

21

ШибиРиби

преди 5 години

После се чудете защо в нормалния свят документ издаден в бг има тежеста на съботен вестник. Визи за USA на кукуво лято. Те скоро и от Европа ще ви отлюспят. Избора за бг ще е обратно при Путин или Ориента

20

Бен Ган

преди 5 години

В продължение на писането ми, по-долу, според мен, тази схема на корупция я има от време оно. Просто сега някой отчита дейност и са решили, че от сега ставало. Това е и големия проблем при подкупите. Всичко е от времето на комунизма. Няма нито да те вземат на работа в такива очреждения, нито можеш да се задържиш, ако някак те назначат, без да участваш в тези схеми. Подкупващите, от друга страна, са свикнали да дават, защото иначе не се случват нещата.

19

Анонимен

преди 5 години

цялата система за прдобиване на българско гражданство е така направена че да поражда корупция, имам познат от западните покрайнини който от 2006 година три пъти е подавал документи, и 2-та предни пъти документите му се бяха "загубили" смятайте :))) сега чака становище по последните документи които е подал, ако и тех не ги "загубят" де

18

Анонимен

преди 5 години

До ЗАЩО 9Ти не разбра ли- азиатските бежанци бягат от България. Да не си мислиш, че някой иска да живее тук? Купуват си български паспорт и дим да ги няма.

17

Анонимен

преди 5 години

До точкаТе едва ли са в Бг.Най- много някоя рускиня да се е омъжила за българин и да е останала да я храни тук.

16

Анонимен

преди 5 години

100% Каракачанов е знаел какво става, а сигурно и пари е получавал 100% !

15

Анонимен

преди 5 години

Шенген ли? Вие се радвайте че все още сме в ЕС

14

мила моя... майнольо

преди 5 години

Така се продава родината, за 10 бона. СРАМ

13

Анонимен

преди 5 години

Яли, пили и се веселили... Мен това не ме интересува.Имам едно питане- тия родолюПци, след като се сдобили със заветното бУлгарско тескере, останали ли са да работят за род и Родина?

12

Патреоджендър

преди 5 години

Разбрахте ли сега от къде се напълни с бежанци София? Пардон, това не са бежанци, по документи имат български корени. Браво на патриотите, борят демокризата!

11

Бен Ган

преди 5 години

Не знам как от миналата година действа? Аз лично знам и познавам човек, който още 98-*** година, взе документи чрез подкуп, че е от безарабските българи в Молдова. По тази програма има право да кандидатства и учи в България. Тя нямаше такива корени. Беше московчанка. За мен е е сензация, защото това го правеха много. Правят го и сега.

10

точка

преди 5 години

Да се обявят за НЕВАЛИДНИ всички купени български паспорти.А притежателите им да напуснат страната незабавно.

9

Анонимен

преди 5 години

Нямало връзка между К. Каракачанов и схемата...смях в залата!!! Знае се отдавна за тази връзка в определени среди :)

8

Анонимен

преди 5 години

Явно доста са се полакомили и са решили да спрат отчисленията за партийната каса. Сега горко съжаляват ..

7

ЗАЩО

преди 5 години

НЕ КАЗВАТ ПО- ШОКИРАЩИЯ ФАКТ - А ЗА АЗИАТСКИТЕ БЕЖАНЦИ КАКВА Е МИЗАТА? И КОЛКО СА ВКАРАЛИ?

6

Константин

преди 5 години

То наистина няма корупция, докато не се докаже от прокуратурата и съда. Според мен този случай ще се размива във времето и накрая нищо няма да стане. Както примерно се случва два пъти с московски и неговите лакеи в МТИТС и ИА "Автомобилна администрация". Да има някой осъден.

5

Анонимен

преди 5 години

въпрос : а ще има ли преразглеждане на издадените документи за 5 г. назад и връщане мошениците обрТНО?

4

Анонимен

преди 5 години

Във всяка една сфера е така, никой не трябва да се изненадава, хората, партиите се сменят но системата остава, за това всеки гледа да е в играта, ако си извън нея си никой - и тук не става въпрос само за парите, а контактите, услугите и т.н. Разбрахте ли мишки ?

3

Анонимен

преди 5 години

Като няма Солунска митница, дай паспорти да издаваме, нали, патриотчета?Иначе ДАБЧ е за махане цялата. Никакъв смисъл няма от нея, освен да пращат мартеници в чужбина.