86

Анонимен

преди 5 години

Всичко е вече анархия.Нещата одавна са изпуснати.Безработицата и безпаричието и ниските доходи ражда престъпността.

85

V

преди 5 години

Ще става все по хубу .Обаче БМВ то там ;) -Той на жина ми чичо :)))- Търсят лицето.Никой никаква съпротива не е направил. Тука ще стане европейски индо-китай. Освен да се смени системата не виждам друг изход .Нещата ще стават все по зле .

84

Анонимен

преди 5 години

Байчарите(роми) са велики Аспарухови чеда , питайте ги тях защо

83

Анонимен

преди 5 години

Ама едва сега ли са се почувствали недосегаеми?Ха,ха,ха!Полиция с бюджет над 1 милиард и половина лв.не може да се справи с с едни неграмотни,маргинализирани типове,които я правят луда и цялата държава дори.Къде е главния екскурзиант,който е подгонил олигарсите за неща преди 20 години,за да не се сетим за днешните далавери за милиарди, да се изкаже по въпроса с малцинствата,защото подопечните му са се омотали като пилета в кълчища.

82

Анонимен

преди 5 години

Този проблем ще се задълбочава все повече. Единствения изход, да се запазим като народ и държава, е да излезем по най бързия начин от НАТО и ЕС.Тогава ще си променим законите, и ще поставим всеки на мястото му, особено тези, от НПО тата. На следващите избори, всички трябва да гласуваме за партии които ще извършат всичко това.

81

АнонимеН

преди 5 години

350 ХИЛЯДИ РОМИ СА ВНЕСЕНИ ОТ ЯНКО МАРКОВ ПО ИЗВЕСТЕН КАТО ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ДЪРЖАВИ ГЪРЦИЯ РУМЪНИЯ И СЪРБИЯ! САМО ОТ ГЪРЦИЯ 40 ХИЛЯДИ РОМИ ИЗСЕЛНИЦИ МЮСЮЛМАНИ!ЗА РОМИТЕ ДА БЛАГОДАРИТЕ НА БКП!

80

Анонимен

преди 5 години

А да вземете да направите няколко репортажчета за малтретираните ЕЖЕДНЕВНО възрастни хора по селата,а?Мен като ме спре полицай не хвърлям камъни по патрулката.Чии права са нарушени не знам!

79

Анонимен

преди 5 години

Ромите там от кои Ромски общества са:Дасикане рома или Хорахане рома?

78

outlaw

преди 5 години

Според мен управляващите замитаха проблема с тнар занемаряване на гетата.сега ромите или управляващите са виновни дайте да се изясним.

77

Анонимен

преди 5 години

Егати цензурата в 21 век в така наричащата се евроатлантическа свободна демократична българия ! То човекът който трие коментари не е виновен и не пишете г....сти срещу него. Виновни са тия които са му наредили да прави това и тия които са наредили пък на тях а това са НООтата на сорос.

76

Анонимен

преди 5 години

Тоа сайт много ги страх да не им пишат негативни коментари А да сте поръчали само позитивни коментари?

75

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха,Ти четеш ли изобщо бе.Първо, работеха лошо. Второ - плащаха им за това, то там е проблема. Я ги вземи да ти работят на теб тогава, като толкова ги разбираш нещата. Да ти направят къщата крива, че и да им платиш накрая, да видиш как веднага ще ревнеш.

74

Анонимен

преди 5 години

Ромите са безценни гласоподаватели !!!

73

бай ви тоШу

преди 5 години

48-часов ловен сезон ще реши проблема за десетилетия напред !!!

72

Анонимен

преди 5 години

Живял съм известно време в блок, строен от Строителни войски.Пожелавам го на всеки фен на Правешкия визионер, да види що е то "ром върши работа". :)

71

Владислав

преди 5 години

Защо не споменавате, че заради една такава каруза двама млади българи - момче и момиче загинаха, а днес ще бъдат погребани?

70

Анонимен

преди 5 години

Единия ром казва че живеели мирно с българите и турците

69

Т1 / Т2

преди 5 години

Хаайде назад към среднивековието, крепостни селяни с неандерталците начело! Феодалите си имат полиция и високи довари!

68

Пламен Василев

преди 5 години

Да живеят Ромите !!!! Ха сте писали лошо . Веднага трият Коментарите

67

Georgiev

преди 5 години

Въпросното малцинство, да не казвам какви са, че ще ме цензурират, е голям проблем за обществото. Реално българите ги издържаме, а те ни крадат, убиват и т.н. Сложен казус са.