146

Никола

преди 5 години

Уважаеми сънародници, задавали ли сте си въпроса-Защо само в България има проблем с цветното малцинство? Бил съм в Румъния, Гърция, Турция и съм виждал какво е отношението им към властта и какво им се случва, когато РОМИТЕ не слушат властта. За Турция е ясно, но Гърция и Румъния също са демократични страни и то от ЕС. Мога да Ви уверя, че на никой ром в Румъния няма да му дойде на ума да хвърля камъни по полицай или да го удря с дъска, просто защото след това ще трябва да го разпознават.А ТУК?

145

Мда

преди 5 години

Типични турци!

144

Вълнаро

преди 5 години

"Срещнахме яростна съпротива"... Хора разберете, полицаите не са виновни, не че ги оправдавам.. Но ръцете са им вързани... Има и боkлуци сред тях, както навсякъде.. Но повечето не смеят да размахат палките, щото утре скапаните нпо ще им разкажат играта, и кой ще ги защити да питам? Тия дето тролите тук ли, *** Дриsliви!!!

143

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Вероятно си млад и не знаеш. Но в Столипиново и до днес по-старите хм, роми, помнят. И май около 15-20 години след случката в Пловдив с трън да въртиш - след 7-8 ч. вечерта кьорав "ром" не можеш да откриеш.

142

дедо Пешо

преди 5 години

Срещу агресията към полицаи нулева толерантност, а срещу хората може да са агресивни, така ли?

141

Един турчин

преди 5 години

Преди време проф.Иво Христов бе казал,че ромските гета са капсул-детонатор за взривяване на държавата отвътре.Защо позволихте няколко поколения роми да... на гърба на държавата?Докога "Разделяй и владей" ще е вашето верую?Докато си играете на етноси и партии,държавата потъна.Как допуснахте да се случи всичко това?Защо продължавате да поддържате и да гласувате за провалени системи?Тази система ви дава мнимо право на избор-реално нямаме такъв.

140

Анонимен

преди 5 години

Ромите да се интегрират.Да учат .Да станат вишисти.Политици и водачи на българският народ.

139

!

преди 5 години

И последно - на бг политиците може и да им светне, че големият проблем за тях ще дойде от трудещите се българи, без значение от етнос и религия....Преди години имаше един човек, който е спрял тълпата да не запали НС с всички "избраници" в сградата...сега дали ще има друг такъв герой не е много сигурно. Не може да работиш цял месец и накрая я получиш мижава заплата, я не....да работиш а други да са милиардери на твоя гръб, трети да си мислят, че държавата трябва да ги отглежда.... НЕ МОЖЕ!

138

Пурку

преди 5 години

Истината е, че не само правата на всички граждани на България трябва да са равни независимо от произхода, но и отговорностите и задълженията.

137

!

преди 5 години

Иначе за съжаление на Сороси, НПО-та и други такива в цяла Европа се наблюдава много интересен процес на бързо и доста агресивно заместване на евротолерастията с национализъм. Наскоро в Германия разбиха терористична група от ....неонацисти. Баба Меркел си кара последния мандат, Италия изобщо не се съобразява с ЕС ценности спрямо имигранти, Полша и Унгария са ясни....В България нагласите са очевадни....накрая толерасти ще останат само във Франция и Белгия....свърши се с галенето.....

136

!

преди 5 години

И лека-полека морковът се превръща в тоягаааа.....Сега да ви кажа кой е най-виновен от всички. Ние сме си виновни, защото като дойдат изборите пак повечето ще ги мързи да станат от леглото, като на съседа му протече покрива проблема е само негов, за какво да вложа малко старание и усилие в собствената си родина, като хората в Германия, Франция, Англия с векове са строили икономиката си за мен? Що да се мъча в България като има лесно другаде? Когато това се промени....

135

Анонимен

преди 5 години

По времето на османското управление, същите тези действия, които днес ги правят роммите срещу властта, ги правеха българите срещу властта. Днес предишните постъпки ги възхвалявате, а постъпките на тздиганите ги осъждате! Защо?? Каква е разликата между българин, обрал пощенска кола, изнудвал местни богаташи, заклал юноша, стрелял по заптиета да не влизат в тяхната махала, с постъпките на днешните црни комитаджии от Мъглиж?

134

Берлин

преди 5 години

Българските роми са си българи. Те са отраснали и възпитани в България. Да сте чули някъде другаде ромите да хапят?! Каквото сте си посяли, това ще си жънете.

133

някой

преди 5 години

До ВрачанинКой да им вярва? Те са все онеправдани, неразбрани, бити и т.н.!Все "децата гладна"/Защо са ги правили, като не могат да ги изхранят?/, "Да утивам да карда ли?"/ Не, ще работиш, но пусти мързел! Искам да съм Началник, но не мога да чета и смятам!/! Колкото ги толерират, толкова по- нагли ще стават!

132

Анонимен

преди 5 години

До БразилияБразилия и като цяло двете америки не са за сравнение, защото там има други правила, ако някой вдигне ръка срещу полиция се отговаря със стрелба. Няма място за сравнение.

131

Анонимен

преди 5 години

Представете си какво казва този в клипа "защо влиза полиция в махалата без разрешение от кмета, нямат право да влизат тук" Само това говори предостатъчно ...какво повече може да се каже.....

130

Врачанин

преди 5 години

Абе ви е на *** вярвате ли ...всекя втора дума е лъжа ...само ги слушайте ..Чупили полицейски коли , замеряли ги с камъни били се...после полицайте виновни ..те посягали първо на децата . после на другите а и родилка били ...те никога не са виновни ***.нга.ли.те...ако не се вземат мерки ското българите ще живеят в махали . а тия цветнокожите ще ви прибиват на воля..

129

АСЕН

преди 5 години

закво мене не ме наби жандармерията бе...

128

Анонимен

преди 5 години

тези просто живеят в паралелен свят който е близо до диващината...

127

Бразилия

преди 5 години

На фона на крещящата престъпност присъща на някои групи от бразилианското общество, обитаващи гетата (фавелите) на Рио, Сао Паоло и други големи градове, НЕ Е ИЗНЕНАДА ИЗБОРЪТ вчера на новия крайнодесен президент на Бразилия. Бил съм в Бразилия, екскурзоводът ни посъветва да не носим никакви пръстени, гривни, огърлици и други подобни, както и скъпи камери, смартфони и фотоапарати. Видях с очите си как цяла рота от 100-тина жандармеристи пое към една фавела. Само законите на ХАН КРУМ ще ни помогн