126

Анонимен

преди 5 години

Тези които не знаят и не зачитат законите винаги ще пробват на практиктика до къде могат да ги нарушават. И всеки път трябва да се бият през пръстите докато ги научат. Незнаенето не е извинение за нарушаването на законите.Друг е въпроса, че трябва и обучителна кампания сред ромите: 1. Тишина в квартала след 22ч. 2.Полицейския служител е неприкосновен 3.Заповедите му се изпълняват безпрекословно.... 11.След като изпълниш това имаш право на оплакване,ако правата ти са нарушени.

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен43 Когато имахме Народна милиция имаше ред и на *** не му идваше даже на ъкъла за подобни неща . Само един квартален се оправяше с цел квартал подобни и го гледаха в очите. Сега бусове с полиция, жандармерия и нищо. То там я докараха демократите, и тез дето уж ни управлеват , ама за тех има охрана от НСО, живеят си в затворени луксозни комплекси .

124

1

преди 5 години

До свобода за ромитеИзброй поробените народи от Българите в България, за да знаем и ние кой сме поробили!Или който не спазва българските закони е РОБ, т.е. Ром?

123

Анонимен

преди 5 години

Има роми и в другите държави, но само в Бг всичко е оставено на "самотек".В съседна Гърция например нямат проблеми с техните роми, а с българските.Защо ли?????Според мен причината е или в пълното безразличие на власта, или в абсолютната й некомпетентност (меко казано).Това е опасна тенденция, която може да доведе до непредсказуеми последици, ако не се вземат своевремени мерки.

122

K7

преди 5 години

Инсталирайте камери в колите на полицията и излъчвайте в реално време . Инсталирайте софтуер , face recognition който разпознава автоматично лицата. поставете безжични камери по махалите или наблюдавайте с дронове . Инвестирайте в полицията с нови технологии превенции. Това работи в Сингапур ще работи и тука. Big brother да е навсякъде и да наблюдава 24 часа . Сега може да се направи и няма да е много скъпа инвестиция

121

месара

преди 5 години

що триете бееее ???

120

123

преди 5 години

Ех, ако беше жив Чочоолу!!!

119

Unbreakable

преди 5 години

Много ми е чудно как наиста трябва да се наказват такива хора... И дали наказанието като такова би имало изобщо ефект, освен ако наистина не е крайно.... Целият модел е грешен и този балон рано или късно ще си спука и тогава.... Тежко ни

118

Yan

преди 5 години

А императорът Константин, като се научил, че мръсен и нечист народ се е настанил неочаквано отвъд Дунава в Оглоса и че напада и опустошава близките до Дунава земи, т.е. сега владяната от тях страна, тогава владяна от християните, много се огорчил и заповядал всички отряди да преминат в Тракия. - Теофан Изповедник. Ама колко точно ни е описал българите тогава в ония времена!

117

Пловдивска майна

преди 5 години

Защо журналистът не съобщи на тези правно неграмотно хора, че махалата не е частна собственост, и че полицията може да ходи на всяка улица и да патрулира по всяка улица на територията на Република България. Полицията няма нужда да пита нито кмета, нито да иска разрешение от прокурор, за да влиза в коя да е махала в България.

116

Адолфо

преди 5 години

Затворите няма да свършат работа, пак ще се наложи да ги храним. Нужни са "технологии" от преди 80 години като лагери и камери.

115

полит-некоректен

преди 5 години

България е една нефункционираща, морално фалирала държава. Най-доброто за тази геогафска територия ще е изкуствено създадената политическа формация, наречена българска държава да се разфасова и даде на по-кадърни народи да ги управляват. Голяма част от територията на България във всеки случай са територии, заграбени от съседните държави като пиринска Македония, заграбена от Македония, южна Валахия и източна Добруджа, заграбена от Румъния, източните Родопи и Странджа-Сакар, заграбени от Турция.

114

Анонимен

преди 5 години

сигурно им призлява, като се видят в огледалото. нищо не е толкова гнусно на тоя свят.

113

полит-некоректен

преди 5 години

Българите имат история на систематични репресии срещу малцинствата в страната, която опира чак до края на руско-турската война от 1878 г. От този период до края на балканската война в България над 1.7 милиона цивилно мюсулманско население е изклано, предимно турци. След това следват репресии срещу ромите, следвани от репресии срещу малкото останали помаци, преживели предишните кланета на българите, след това следват турците, пак роммите, т.н. продължава до ден днешен.

112

Анонимен

преди 5 години

До 113От дете работя по система, за автоматизирани затвори. Всички затвор и и са в изолация, като им се доставят хора а, вода, тоалет и принадлежности веднъж дневно, а веднъж седмично, им се пускат успокоителни видела и музика. Всеки е в 1.5 на 2 метра,. НАТО има достатъчно растял ие, да стане и да се изходи. Според мене е далеч по-хума но от сегашната система ;)

111

Дай да те снимам

преди 5 години

Ъплодвайте нарушения на пътищата ще получавате пари. Това означава. Ако снимаме видео как се бият , убиват и блъскат с колите си и ъплодвате тези видеа правейки видео компилация в Ютюб или други сайтове които могат да ви плащат. Незнам дали Вибокс 7 може да ви плаща. Но щом няма закони снимай ъплодвай и взимай. Днешното време трябва да използваме камерите като оръжие на справедливостта. Всички имате камери не като преди.

110

Анонимен

преди 5 години

Да, ама ако беше отговорила някоя ловна дружина и им бяха използва стреляли конете, щяхре да дойдете с армията и да избие те ловците, нали? Нищо, че са българи.

109

Анонимен

преди 5 години

Умните и красивите ще оправят нещата в държавата , ако българите не се вземат в ръце.

108

свобода за ромите

преди 5 години

Докога ромите ще търпят репресиите и зулумите на българите? Свобода за всички поробени народи в българия, стенещи под българско робство! Къде е цивилизованият свят да каже спри на българските диваци?????

107

Анонимен

преди 5 години

Неудобните коментари се трият