66

.

преди 5 години

"Мъглиж беше пръв...Стара и Нова Загора,Чирпан, Лом, Фердинанд,Берковица, Сарамбей, Медковец (с поп Андре)- градове и села"Време е, мили хора! Стига сме спали. Това е геноцид над българското население.

65

SpX

преди 5 години

Скоро нещата ще излезат извън контрол и .... каквото сабя покаже!

64

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че има пребита родилка и прострелян работлив тиган врущал се от работа

63

Анонимен

преди 5 години

Тоя на екрана който говори добро от страна на полицаите защо е постриган като скинар и гледа толкова лошо и агресивно? И кави са тия огромни слонски патрони с които се е стреляло по ромската невинна общност? А ей?

62

чарли

преди 5 години

Те бият властта ние чакаме някой да защити баба Пена от Горно Вършило.Г-н министър какво става ?

61

Гробокопач

преди 5 години

Модераторе, що *** изтри, бе ***?;)))не са ли траки тия? Ми траки са ами? И ти ли си фен на католика от село Борец, Павката Серафима?

60

До 73

преди 5 години

Защото там законите са строги и не дондуркат малцинствата с цел изборни победи.

59

Gipsy King

преди 5 години

Смятай ква смешна полиция имаме щом ромите ги правят луди

58

bluesky1

преди 5 години

Призивите за насилие спрямо ромите не са никакво решение на проблема, а са елементарен и евтин популизъм, който води към най-лошото, а именно адския водовъртеж на насилието, граждански размирици и беззаконието. Историята не веднъж е доказвала, че популистките призиви за насилствено и незаконно решаване на даден проблем като бумеранг засяга най-вече тези, които са го пожелали!!! За решаване на проблемите трябва акъл, ама много акъл и държавническа воля!

57

Анонимен

преди 5 години

Аааааа,сега ли го разбрахте?

56

до 55

преди 5 години

Не, не са виновни тези които защитават правата на хората, независимо от цвят и раса. Виновни са т.нар. политици , които вместо да интегрират малцинствата ги коткат с кюфтета и безплатен ток- който плащаве всички ние-. Виновни са клакьорите , като теб, които защитават това корумпирано от всякъде управление в БГ, вече 30г. Като не протестирате срещу властта, която е виновна за всичко това. Доказателство--защо в Румъния , Унгария , да не говорим за Испания-нямат такива цига......ски...проблеми

55

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

преди 5 години

Ромите си спретват ежедневно спаринги с полицията.Засега има само бити полицаи, но скоро може да има и изнасилени.Премиерът мълчи гузно.Не смее да закача избирателите си, защото началниците му от Брюксел ще му дърпат ушите.И всичко това се случва в момент, когато у нас управлява правителство с националисти ...

54

Василев

преди 5 години

Чичо Тръмп ще дойде с националната гвардия и ще въдвори ред в балканската провинциална държава!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Оуен Патерсън!ЦРУ!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Възможно е, но знаеше как и оправяше тия от снимката!Какво ги е оправял, то те ги докараха из градовете бе човече... До соца ромите са главно на катуни, или обособени в някакви си там техни си общности. След това почват да ги бутат из градовете. Оправял ги бил.

52

Кюрдин

преди 5 години

Свобода за ромите! Време е за свободен ромистан.

51

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Бойко, или се справят с ромския проблем, или се оттегли от властта завинаги !Валери, къде си сега, пиле националистическо ?Защо не влезеш в ромските махали да затваряш заведения, магазини, хотели ?

50

Анонимен

преди 5 години

Набивали им били канчетата, смех... Що блокове бяха "построени" от ромите от Строителни войски. Който е влизал в такъв, зная защо го пиша в кавички. Та, така ги научиха - работиш колкото да не заспиш, ама пари взимаш. Държавата плаща. И като научиха, че държавата плаща... Ай, отучете ги сега.

49

bluesky1

преди 5 години

Ама не е виновен този дето яде баницата, нали! Тридесет години гласувате/ме за политици, които подменят дневния ред от проблеми зарешаване, стоящи пред обществото и го заменят с псевдо караници от сорта комунисти/антикомунисти и русофили/русофоби, американофили/американофоби и т.н. Отнася се за всички политикани от всички партии, включително псевдопатреотите! Докато народонаселението не се научи да бъде критично към политиците и докато се отказва да изисква от тях ще е така...все надолу надолу..

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Възможно е, но знаеше как и оправяше тия от снимката!

47

Анонимен

преди 5 години

при оттеглянето срещнахме яростна съпротива, която се изразяваше в хвърлянето на камъни и бетонни блокове спрямо колегите",.Хахаха, с Херкулеси ли са се биели? И какво е това оттегляне, какви са тези военни приьоми, война ли се води?