5

Анонимен

преди 5 години

Вярно е.Много хора без усет за здрав разум, някои щото сменяли много училища, та не научили достатъчно, други генетично,вярват в кретеноидни псевдотеории.Познавам един българин, който вярва че германци от времето на Райха се укрили след войната под ледовете на Антарктика и все още живеят там.Благодарение на страшни технологии, с които Хитлер разполагал.Да се смееш ли, да плачеш ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Ми нали в интервю техен известен режисьор каза,че лично той е заснел "кацането на Луната",като обясни подробно как го е направил!И никой нищо не каза!

3

21st Century

преди 5 години

Тайни операции, проекти и програми винаги е имало.И извънземни има.Крият много истини,за да не настане хаос по света.И 9/11 сами си го спретнаха янките.Кацането на луната, заснето в пустиня в щата Невада ??

2

не просто е възможно

преди 5 години

Задължително е!Човек е така устроен!По света има създадени над 1,000 подземни града като убежища на "избрани" срещу космическа катастрофа!На какво разчитат не се знае,след като във въглищна мина в Пенсилвания на дълбочина от 450 метра беше открита непокътната вила със зидана ограда!Срещу подобен катаклизъм няма спасение!

1

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости, това че са ходили на луната никой не знам дето да го вярва, нито в блока, нито в склада дето бачкам