25

Анонимен

преди 5 години

Че правят нещо тайно,правят.Всички знаем как го прикриват.Сега ,нали на всички е правило впечатление колко пари харчат за разработката на 1 самолет. ф35 например.Или новият разрушител-ддг1000 или нещо от сорта.Почти хиляда милиарда долара общо.Тва са доста пари.Очевидно прикриват други разходи в бюджетът но са принудени да правят официален отчет всяка година който е публичен.Америка все пак..Обаче това би накарало да признаят за много неща които са таини.Например х33.Или астра/аврора.Или оквт.

24

ПроСоТо

преди 5 години

До Рукавишниковм/у другото,Гъпа Тъско,аз да съм си позволявал някога да ти "забранявам" да ръсиш уникалните си безумия тук?!?!?!?!МИЛИЦИОНЕРСКАТА ти същност работи зле за теб,под каквито и никове да ръсиш простотиите си тук!

23

ПроСоТо

преди 5 години

До Рукавишниковдобре,Плешо,но би ли се мотивирал къде сбърках със сметките за въздуха,та станах "смешен"?..че чак ми и забраняваш да пиша?!?!?!

22

Рукавишников

преди 5 години

До просото. Неумен си, не пиши повече, че ставаш смешен.

21

ПроСоТо

преди 5 години

човека не е машина,уважаеми ентусиасти!..И на мен ми се ще /и то много!--/ фантазиите ни да станат реалност,но просто няма как....както казах:-Човека НЕ е машина..Той яде,пие,диша,ака,....все "проблеми",които ЗА СЕГА са решими САМО на Майката Земя!!!!!!..Да бъде благословена НАШАТА МАЙКА-Вселенското БИЖУ ,наречено "Земя"!!!!!!.............................а фантазиите,...има си фантасти,да си шрайбат..

20

ПроСоТо

преди 5 години

До Рукавишникови защо да ги разобличат,бе снахо?..Та тия си държаха и продължават да си държат "спатиите" едни-други.И си "делкат" заедно,..на майчиния ти език:-"барабар",в космоса!

19

Рукавишников

преди 5 години

До 2, 6, просото и разни други, които могат да се появят със същото мнение. Още ли има олиггофрени като вас, които се плюнчат с това, че американците не са стъпили на луната. Ами нали руснаците първи щяха да ги разобличат, бе кратуни, защото тези мисии се виждат? И не беше само една, а няколко. Ей, какво нещо е зомбирането, особено с петолъчка на челото.

18

Истина...

преди 5 години

...ви казвам! Лъжат ни!

17

ПроСоТо

преди 5 години

и това не е най-важното!..Та само помислете:-Как е била поддържана и температурата,и влажността,и радиационната защита в "Иигъла",като и "от самолет " си личи,че е просто един КАШОН?!.................Не се правете на толкова ***,хора!...МОЛЯ ВИ!!!!

16

ПроСоТо

преди 5 години

"" При едно обикновено вдишване в белите дробове на възрастен човек навлиза около половин литър въздух. Толкова въздух съдържа една малка бутилка (0,5 литра) от минерална вода"За ТРИМА астронавти са необходими 1.5 литра въздух за всяко вдишване.При 16 вдишвания в минута ,това прави 16х1.5=24 литра въздух на минута.На час-24х60=1440 литра въздух.За 24 часа:-345560 литра.За седем дни-241920 литра въздух...Е,некой ще каже ли къде го складираха тоя въздух?

15

Анонимен

преди 5 години

"Възможно ли е подобно неща да е истина?"Възможно е подобно неща да е пълно лъжа.

14

Ънкъл Гошо

преди 5 години

Има секретни снимки от американската мисия, кацнала на Марс. На заден план се вижда ръждясала Лада Нива.

13

Анонимен

преди 5 години

"Интересен отказ от личния дневник на президента Роналд Рейгън през 1985 година загатва много интересни неща."Думата е "откъс", не "отказ", майко мила... При такава журналистическа неграмотност и аматьорщина кой ще ви приеме сериозно?

12

браво Джеси

преди 5 години

това е точно за раздел Наука.

11

ПроСоТо

преди 5 години

ега ти!.."Щуротии на кутии".."Хюман бийн" НИКОГА НЕ Е СТЪПВАЛ на Луната!!!!!..НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!!НИКОГА НЯМА да стъпи и на Марс!!!!!!"Конспиративните теории" всъщност ги съчиняват тия,които няма как да обяснят пред човечеството лъжливите си бъркотевиници....нооо,"МИЖИ ДА ТЕ ЛЪЖА!",тоя лозунг "движи" света..

10

Анонимен

преди 5 години

"Примери има включително и от родния медиен пейзаж "Атомното Ку-ку", в което се изсценира авария в АЕЦ "Козлодуй" и на свой ред предизвиква паника в българското население."Долна лъжа.

9

Анонимен

преди 5 години

"Медиите са четвъртата власт. Щом е казано по телевизията, радиото, значи е вярно. Ако го пише във вестника, значи е абсолютна истина. Или така смята средностатистическия обикновен човек."Не познавам човек, който да вярва на медиите.

8

ШибиРиби

преди 5 години

Звучи като предаде ТАСС.

7

Анонимен

преди 5 години

До 6Режисьорът се казва Стенли Кубрик.

6

Анонимен

преди 5 години

И аз бях на Луната в една от тайните бази,но скоро се върнах от там.Спомените ми нарочно са...изтрити от шефа на базата,чрез импланта в мен.Остана ми само навика,да ходя с големи крачки и тук на Земята,както правех на Луната,поради слабата гравитация.Виждал съм и други...лунатици,като мен,познавам ги по...подскачането.Апропо,бих се върнал пак в базата,за нова мисия ако ме питат.Ама кой те пита.Все едно Боко да пита народа дали да направи нещо хубаво за него.Че и там е...така;но поне си на Луната